אז

novemberain

New member
אז

מסיבת סופשנה במקום השירות שלי הולכת וקרבה, והבטחתי לעצמי שאת הבחורה-הזרוקה-מטעמי-נוחות במקום שירות, הם לא יראו במסיבת סופשנה - אני הולכת לדפוק הופעה!
[מישהו אמר נחבאת אל הכלים?
] אז החלטתי ואני די סגורה על חצאית, זו פנטזיה כמוסה כבר די הרבה שנים. חצאית לא לבשתי מגיל 7 בערך ובתור שכזו, אני לא יודעת מה יחמיא לי. הנתונים הם כדלקמן: די נמוכה [אתפלא אם משפשפת את ה-160], בעייתיות מסויימת באזור האגן [מידה 48], מתניים צרות וחזה נפלא
[אלו החלקים שהייתי רוצה להדגיש]. עכשיו, חצאית באיזו גיזרה תתאים לי, אם בכלל? חצאית שתצליח לטשטש [בבקשה, לא להרחיב] את האגן, אבל חלק עליון שיבליט את הדברים הטובים [אין לי בעיה ללכת עם חולצות צמודות קמעא בתנאי שהחלק התחתון מטושטש]. יש חיה כזו? או שאני חיה באשליות ואאלץ לדפוק הופעה עם מכנסיים?
ואם ונמצאה המיועדת [החצאית, כמובן], איזו נעל תתאים איתה? [עם נעליים, אני לא בעייתית. מידה 36-37, רק אל תשלחו אותי לחפש עקבים
]. חשבתי על נעל בובה או נעל שנקשרת במעלה השוק. מה מתאים? מה הולם? מה הולך עם מה? ובבקשה, לא לשכוח שמדובר בגברת צעירה [בת 20].
מראש לעוזרות ולילה/בוקר טוב

היי

בד"כ בנות עם אגן רחב ולא פרופורציונלי לפלג הגוף העליון לא מתאים להן חצאיות, אולי כדאי לשקול מכנס אלגנטי, לגבי חולצות תנסי מעטפת או קולר, שהן בד"כ אלגנטיות, ולגבי מיקום, בכל חנות בקניון תוכלי למצוא את מה שאת מחפשת, לגבי חולצה תנסי בZIP נשים שמהעונה הנוכחית הם יצאו בליין לנשים, מחירים נמוכים וסחורה יפה. ולגבי חלק תחתון תנסי בג'אמפ (תלוי בחנות כי יש חנויות שמחזיקות סחורה מאד מבוגרת ויש כאלו שהפריטים שלהם צעירים.. שיהיה בהצלחה ושחקי אותה

novemberain

New member
../images/Emo51.gif

השבוע אטייל בין החנויות, בתקווה שאמצא משהו...
על הרעיונות

למעלה