אז

אז

מתי התנשקתם לראשונה??? באיזה גיל אם בכלל, איזו שניקה ומתי הצרפתית הראשונה? בני כמה אתם עכשיו והאם התנשקתם שוב מאז?? באופן אישי, התנשקתי בלחי לראשונה בכיתה ג או ד... אני לא ממש זוכרת. וצרפתית בכיתה ו´. מאז לא התנשקתי וגם הפכתי למן שמרנית כזאתי... אני לא רואה את עצמי לעוד מצב כזה!! וזה ממש מעצבן אותי.. ועכשיו אני בת 14...

nobodys girl

New member
אהה..

כבר היה כזה שרשור.. ממ.. לא נורא בכיתה ז.. שזה יוצא 12 וחצי שלוש עשרה כזה וכן התנשקתי מאז

Y a h a v

New member
פעם ...

אני התנשקתי לפני שנה בדיוק . כאילו יצא לי אחרי השבת חתן שלי יצאתי עם חבר שלי ונפגשנו עם עוד שני בנות הוא עם אחת ואני עם השניה ובקיצור זה זרם ביננו וזהו ואז יצא לי להתנשק עם עוד 2 בנות . ואני שמח שזה קרה לי כי הייתי נורא מוכן לזה ... ומאז מלפני חצי שנה לא יצא לי להתנשק אפילו בפה לא . ואני בדיכי .... אבל ח-פ-י-ף לומדים ... ואני בכתה ח´ טום !!

Angelred

New member
.....

שלום לך! אני בת 17 ונשיקה צרפתית התנשקתי לראשונה בגיל 16 אני ממש לא זוכרת מתי הייתה הפעם הראשונה שנשקתי על הלחי. וכן התנשקתי מאז עוד כמה פעמים. בברכת האור ואהבה שירן

אני...

אני התנשקתי לראשונה בגיל 14
ונשיקה על הלחי? לא זוכרת... נראה לי שבכיתה ו´ אבל זה לא בטוח... יכול להיות שלפני... וכן... התנשקתי מאז הרבה פעמים...

yaldaofra

New member
רגע...

אני התנשקתי צרפתית ראשונה לפני שנתיים ומאז לא התנשקתי!!!! איכססס!!! ואני בת 17 עוד 3 חודשים... =(( אבל חפיף!!! היהי...

unholy

New member
אממ נשיקה על הלחי בכיתה ו´ נחשב?

=\ כן כן...גם אני שותך באגודה של לא התנשקתי צרפתית עדין:) ואני גאה:)

הנשיקה הראשונה שלי ....

היה הייתה בגיל 14 ... ממש לפני כמה ימים ...
נשיקה על הלחי זה קורה כמעט כל הזמן ... אצלנו זו השיטה של הבנים להגיד שלום ... חח

למעלה