פיצול אישיות? אני פשוט פטפטנית
S Some1 I dream to be New member 17/8/02 #18 לכביסה יש פיצול אישיות! יש את הכבשה יש את הכביסה ויש את העוגייה...
S Some1 I dream to be New member 17/8/02 #30 הא../images/Emo70.gif אבל פה מלא עוגיות יכול לדבר...ולהיחנק!
כ כבשה בלונדינית New member 17/8/02 #11 ../images/Emo2.gifיו מעין! הנושא של ההודעות שלנו כמעט אותו דבר
U U_Me New member 17/8/02 #13 טוב אני מיכל בת 16. אוהבת ללמוד ולכתוב דברים (את החתימה שלי אני כתבתי). כל הזכויות שמורות © (על החתימה).
טוב אני מיכל בת 16. אוהבת ללמוד ולכתוב דברים (את החתימה שלי אני כתבתי). כל הזכויות שמורות © (על החתימה).
מ מעין_נשמה New member 17/8/02 #17 חתימה נחמדה ביותר ../images/Emo13.gif מה את אומרת על שלי? (גם אני כתבתי)
כ כבשה בלונדינית New member 17/8/02 #22 חחחחחחח מעין כנסי מ-ה-ר../images/Emo3.gif בסוף החתימה שלך יש "בשביל הכוכב זה אתה" כמו בסלקום
מ מעין_נשמה New member 17/8/02 #27 את שתי השורות האחרונות העתקתי ../images/Emo3.gif ואני מקדישה אותן למי שכתבתיאת השיר כשאני אוכל לתוודות על מי הוא אני ארשום לו שזה מוקדם לו
את שתי השורות האחרונות העתקתי ../images/Emo3.gif ואני מקדישה אותן למי שכתבתיאת השיר כשאני אוכל לתוודות על מי הוא אני ארשום לו שזה מוקדם לו
פ פלאפון ירוק 2 New member 17/8/02 #48 חחחחחחחחחחחחחחח ג-דו-ל ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif אני אחד לעצמי