אז

אז

עכשיו שכל אחד יציג את עצמו ויכתוב קצת עליו ונתחיל להכיר אחד את השני טוב יותר.... אז...תקראו לי בריט כי ככה קוראים לי באי סיטי...בריטני-11 כי פעם הערצתי את ה****, בריטני ספיכס! בכל מקרה.....אני מוזרה, משוגעת, מחורפנת, מבינה, אכפתית, נחמדה, מכוערת, מפלצתית עם אופי שמשתנה כל שניה.

למרות שהצגתי את עצמי כבר

אני יציג שוב
קוראים לי מעין, אני בת 14 ואני מקרית אונו אני משחקת כדוריד, ואני אוהבת לכתוב שירים, על החיים, על המצב, ועל אהבה השיר שבחתימה שלי, אני כתבתי אותו למישהו שאני עדיין לא יכולה להגיד לכם מי הוא

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

אני עדיין חושב שהמקום הכי טוב לרשום על עצמכם/תחביבים/שם פרטי/גיל/ICQ וכו´ זה בכרטיסים האישיים. לשם כך הם נועדו. על מנת שלא יהיה צורך לפתוח שרשור הכרות בכל פעם שאנשים מצטרפים לפורום...

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

מי שלא רושם, כנראה לא מעוניין שידעו... תחשבי על זה כך... בכל פעם שיגיעו כמות של אנשים חדשים לפורום, יהיה צורך לפתוח שרשור הכרות שבו תרשמי שוב את כל הפרטים שלך. לעומת זאת אם פשוט ייכנסו לכ"א יוכלו לראות שם את הכל.

דווקא יש מספר אנשים שלא אכפת להם

שידעו אבל הםלא רושמים קח את דנית לדוגמא (כבשה בלונדינית) היא לא רושמת בפרטים שלה את מה שהיא רשמה פה, בשירשור הזה אפשר להרחיב יותר

אהה שכחתי להגיד

שאני בת 13 וחצי מדרום אפריקה, פרטוריה, סילברלייקס 12. יאפ יאפ! אמממ כן....

swirrrly

New member
אני מכירה אותך, היה לי אותך

באיציק פעם.......................................... חוץ מזה אנחנו מאותו עיר
אבל אני דוקא מעדיפה שאנשים לא ידעו מי אני ונמשיך את השיחה הזאת במסרים.

טוב,למרות שהצגתי את עצמי בעבר...

נעים להכיר, אני דנית. באייסיטי אני מכונה בשם Alice_,על שם עוגיה צרפתית עם כזה ציפוי וניל
. אני חמודה, נדיבה, מקסימה בלונדה(לפי דבריה של מעין),כעסנית,מחורפנת קשות, מאוהבת בכל דבר שזז,מאוהבת בטובי מגוויר(הלא הוא ספיידרמן-זה השרירי עם הטייטס הצמוד),יש לי שני משתמשים-Alice1Danit1 וגם "כבשה בלונדינית",אני מאמינה בחופש ורק בחופש,ואני פטריוטית שזה לא יאומן
. אם אתם רוצים לעשות עם מישהו שטויות,אני האחת שצריך לפנות אליה
אני אף-פעם לא לוקחת דברים ללב חוץ מנשיקות
.
אם שמתם לב אני מצרפת לרוב ההודעות שלי תמונות

למעלה