אז..

MsUnderstood

New member
אז..

אתם הולכים להצביע בבחירות
אם כן,למי
אם לא,למה

deathcaster

New member
תגובה

הצבעה אמורה להיות חשאית לא ? בתור סטודנטית ליחב"ל את אמורה לדעת זאת !!!
אני מצביע לסטודנטים פלוס, למה ? כי קיבלתי שוחד בחירות, ואני גם התחייבתי לתת את הקרמבו שלי ....

amitk80

New member
ככה

אני מצביע לטובים ביותר. בעצם אני כבר לא יכול להצביע איזה כיף, אני אצטרך להסתפק בקרמבו מהקיוסק. חבל...

MsUnderstood

New member
יש לי שאלה

אתה כותב מהמערכת הישנה של הפורומים
וזאת שאלה ברצינות אני אשמח אם תענה עליה

amitk80

New member
נראה לי שכן

אני חושב שזה עובר דרך המערכת הישנה ולא החדשה. למה זה כל כך משנה אם אפשר לשאול?

MsUnderstood

New member
כי הייתה עם זה בעיה

הודעות שנשלחו מהמערכת הישנה לקח להן זמן לעלות במערכת החדשה ככה שיכולתי לראות מה כתבת אצלי במחשב אבל בפורום לא ראו את זה ישר...

amitk80

New member
חבל

שישפרו את תהליכי הטעינה בין המערכות. למה לא מורידים את המערכת הישנה וזהו?

איזה עצבים הם הביאו לי אתמול!

לא היה אפשר לעבור שני מטר בבניין הראשי בלי שאיזה צהוב יחסום לך את הדרך וישאל אותך אם הצבעת ואם לא אז הוא כמעט יגרר אותך הכוח איתו להצבעות... הלחץ האגרסיבי שלהם שהיה ממש מוגזם.

MsUnderstood

New member
וואי לא כיף

אני זוכרת את זה מלפני שנה.. אבל לפחות זה עזר להם
אני לא יכולה להסתיר את זה שאני מרוצה שיוסי הוא היו"ר החדש..

amitk80

New member
שמעתי

שהם לקחו 38 מנדטים מתוך 40? מי לקח את השניים הנותרים? מדהים שאין אופוזיציה באגודה וזה מצב שלדעתי לא בריא בכלל

MsUnderstood

New member
1 אופק ו1 בלד

אין זכר לקמפוס לכולנו/חד"ש נראה לי שזה הפתיע גם את סטודנטים+ ומה אני אגיד לך...דמוקרטיה?זה מה שאנשים בחרו...

amitk80

New member
אוקי

אני מתאר לעצמי שזה הפתיע אותם. אנשים בחרו כי הופעלו לחצים ללכת להצביע. שוב זאת הבחירה של הסטודנטים מי שייצג אותם. חבל כי אם האגודה תעביר החלטות שיפגעו בסטודנטים לא ממש תהיה אופוזיציה. בואי נגיד ש 95 אחוז מהאגודה במצב החדש זה סטודנטים פלוס. זה כבר צרות של אחרים כמו שאומרים.

Kinetic83

New member
איך זה עובד בדיוק ?

40 מנדטים הכוונה ל- 40 נציגים של חוגים שונים ? אם אני מבין נכון אז כשמועמד של תא מסויים מקבל 51% מהקולות בחוג מסויים הוא זוכה בנציגות ? אם כך אז יכול להיות מצב בו 49% מהבוחרים לא מיוצגים כלל..באמת לא נראה ממש הגיוני ש-95% מהאגודה הם צהובים..ואם זה הגיוני אז זה בכל מקרה גרוע.

amitk80

New member
זה הגיוני

כל מה שכתבת הגיוני ונכון. ו 2 נציגים שהם לא סטודנטים פלוס זה לא ממש אופוזיציה. אם סטודנטים פלוס רצו אופוזיציה אז הם צריכים לעשות בדק בית מה הוביל למצב הזה. זה שהם ניצחו ברוב מוחץ זה מעולה, אבל זה עדין מחייב לעשות בדיקה כי רוב כזה מוחץ מעיד על מצב שהוא לא טוב. אם אין אופוזיציה לא יהיה שמי שיסב את תשומת לבם לדברים שהם יכולים להשתפר בהם / לחילופין לתת להם פידבקים חיובים.

MsUnderstood

New member
הוא לא נציג חוג

הוא עושה תואר שני במדעי המדינה ויש לנו נציגה אחרת

למעלה