אז..

Swicca

New member
אז..

מה לדעתכם ניתן לעשות עם רצון? בלי ליצור כשפים וטקסים ודברים בסגנון. הרי כל אחד מהדברים האלו שברשותנו בתור כלים, ייחודיים וחזקים בפני עצמם ואינם תלויים זה בזה בשביל ליצור משהו בעולם שלנו, בין אם זה במישהו אחר או בעולם עצמו. ושאלה נוספת. מה זה לדעתכם אדם חזק שעוסק במאגיה? הייתה לי שיחה עם מישהו לא מזמן, שלא אזכיר את שמו, שטען את עצמו כל יום כי הוא חשב שככל שיהיה לו יותר הוא יהיה חזק יותר. אני לא אזכיר את העובדה שהוא נהיה מאוד חולה כתוצאה מכך. >.> סתם מנסה לעודד שיחה חברותית. :) נא לנסות לצמצם את הדברים הלא קשורים(שהם בין היתר לקרוא למישהו אידיוט או טיפש מסיבה זו או אחרת ולחשוב שזה איכשהו עושה את דעתכם צודקת). אם אין משהו רלוונטי לרשום, נא לא לרשום. ^_^ זו לא תחרות. בכל אופן, דעתי האישית על השאלה השנייה היא.. שמי שיש לו רצון חזק יותר ואנרגיה דחוסה יותר(מבחינת איכות ולאו דווקא כמות) הוא זה שיצא כמובן המנצח. אם לדוגמא, כמו שיוצא מידי פעם, ששני אנשים מתחילים מלחמות מפגרות זה עם זה. אפילו שזה טפשי, אבל בהחלט בלתי נמנע לעיתים. *זורק כמה חברים עם בעיות למזבלה האוניברסלית* *מחכה בקוצר רוח לדיון מעניין* ^^

PurpleFilth

New member
שתי תשובות, פשוטות ככל הניתן:

כלים כמו טקסים וסמלים הם דרכים לרכז את כח הרצון הגס שלנו למטרה מסויימת. נגיד, אם יש לך המון המון כח פיסי גס, תוכל להפיל עץ. אבל יהיה הרבה יותר קל להשתמש במסור, לא? מיהו אדם חזק? כן, אם תטען את עצמך יותר ממה שתוכל להכיל, לא תהיה בזה הרבה תועלת. אבל אם תרחיב את הקיבולת שלך, זה כבר יהיה יותר מעניין.

Swicca

New member
:)

בקשר ל"כלים כמו טקסים...", אני חושב על זה קצת אחרת. למשל למה להשתמש במסור בעצמך ולהתחיל לנסר את העץ, כשאת יכולה להשתמש במישהו אחר ובמסור שלו בשביל לעשות את זה. להרחיב את הקיבולת גם אני חושב שזה מאוד חשוב, אבל חשבתי על זה קצת אחרת. הרבה אנרגיה זה מעולה, אבל מה שגובר על כמות זה אנרגיה מרוכזת יותר. כמו למשל להשתמש במתכת(גודל סיכה) לעומת כוס שלמה של ג'לי. הג'לי בסופו של דבר יהרס ולסיכה לא יקרה דבר. חשבתי יותר בכיוון הזה. לא יודע, רק דעתי כמובן.. אני אשמח לדעת מה שאר האנשים בפורום חושבים על הנושאים הנ"ל. ^^

gwizard

New member
עם רצון בלבד אי אשפר לעשות כלום

עם רצון ואמונה, לעומת זאת, אפשר לעשות הכל ! הרציונל הוא שאם אתה לא מאמין שתצליח לעשות את מה שאתה מנסה אז לא משנה כמה רצון יש לך אתה נדון לכישלון. אדם חזק שעוסק במאגיה, לדעתי, הוא אדם בוגר שיודע מה הוא רוצה בחיים, מאמין בעצמו ויודע איפה עוברים הגבולות ואיך להרחיב אותן. וסתם בלי שום קשר, כולם טיפשים, כולם מכוערים, אבל ארדן יש רק אחד

Swicca

New member
ארממ..

אני לא זוכר ששאלתי על רצון ללא אמונה. O.ם שאלתי מה ניתן לעשות עם רצון שהוא די החלק שמפעיל את כל המאגיה הזו שלנו, לדעתך כמובן. ותודה על התגובה. :)

gwizard

New member
תשובה

אם אתה מעוניין רק בתשובה חלקית אז תגיד "אני רוצה קקמייקה". נתתי לך תשובה מלאה ומפורטת, אז מה הבעיה ?

Swicca

New member
או קיי :)

כנראה שאצלנו ברצון הכוונה לשני דברים שונים לגמרי. לא דרשתי ממך דבר, סך הכל הבהרתי את מה שהתכוונתי אליו ביחס לתשובתך.

RainBird

New member
כמו כל כלי מאגי הגבולות הם בדימיון בלבד. אני חושב שאתה מתכוון לרצון + אנרגיה. אני נוטה להשתמש בשיטה הזו לדברים גסים של היום יום- להזיז דברים שמפריעים לי- לפנות תורות בדואר או בבנק להפוך רמזורים ../images/Emo13.gif לרוב למטרות גדולות יותר שדורשות משהו טיפה יותר מעודן, אני נוטל כלים נוספים כמו טקס, אמונה ואגרגורים שונים.

למעלה