אז..
מה לדעתכם ניתן לעשות עם רצון? בלי ליצור כשפים וטקסים ודברים בסגנון. הרי כל אחד מהדברים האלו שברשותנו בתור כלים, ייחודיים וחזקים בפני עצמם ואינם תלויים זה בזה בשביל ליצור משהו בעולם שלנו, בין אם זה במישהו אחר או בעולם עצמו. ושאלה נוספת. מה זה לדעתכם אדם חזק שעוסק במאגיה? הייתה לי שיחה עם מישהו לא מזמן, שלא אזכיר את שמו, שטען את עצמו כל יום כי הוא חשב שככל שיהיה לו יותר הוא יהיה חזק יותר. אני לא אזכיר את העובדה שהוא נהיה מאוד חולה כתוצאה מכך. >.> סתם מנסה לעודד שיחה חברותית.
נא לנסות לצמצם את הדברים הלא קשורים(שהם בין היתר לקרוא למישהו אידיוט או טיפש מסיבה זו או אחרת ולחשוב שזה איכשהו עושה את דעתכם צודקת). אם אין משהו רלוונטי לרשום, נא לא לרשום. ^_^ זו לא תחרות. בכל אופן, דעתי האישית על השאלה השנייה היא.. שמי שיש לו רצון חזק יותר ואנרגיה דחוסה יותר(מבחינת איכות ולאו דווקא כמות) הוא זה שיצא כמובן המנצח. אם לדוגמא, כמו שיוצא מידי פעם, ששני אנשים מתחילים מלחמות מפגרות זה עם זה. אפילו שזה טפשי, אבל בהחלט בלתי נמנע לעיתים. *זורק כמה חברים עם בעיות למזבלה האוניברסלית* *מחכה בקוצר רוח לדיון מעניין* ^^
מה לדעתכם ניתן לעשות עם רצון? בלי ליצור כשפים וטקסים ודברים בסגנון. הרי כל אחד מהדברים האלו שברשותנו בתור כלים, ייחודיים וחזקים בפני עצמם ואינם תלויים זה בזה בשביל ליצור משהו בעולם שלנו, בין אם זה במישהו אחר או בעולם עצמו. ושאלה נוספת. מה זה לדעתכם אדם חזק שעוסק במאגיה? הייתה לי שיחה עם מישהו לא מזמן, שלא אזכיר את שמו, שטען את עצמו כל יום כי הוא חשב שככל שיהיה לו יותר הוא יהיה חזק יותר. אני לא אזכיר את העובדה שהוא נהיה מאוד חולה כתוצאה מכך. >.> סתם מנסה לעודד שיחה חברותית.