צומיש צומיש נשמה
אני כ"כ דואגת לך..(אפילו שאין לך מושג ממני, וכו'.. אני קוראת את הודעותייך כל הזמן..) חשבתי שהתגברת, גם את חשבת שהתגברת.. אבל כנראה שהרגשות גברו... מתחזקת ונופלת, מתחזקת ונופלת.. הגיע הזמן להתחזק ולא ליפול... כאקס התנהג יפה, אז מה? הוא אקס..!!! זהווו שייך לנחלת העבר..!! יש לך סיבה שהוא אקס..(אני מרגיש שאני מדברת אלייך ואליי עכשיו חחחחח) האמון הזה כ"כ מציק, כי האמון הזה אי אפשר לשקר עליו, אי אפשר לעבוד עליו... השכל הזה מזהה דברים מרחוק, הוא רואה דברים שהלב לא מצליח לשים לב אליהם.. אל תנסי לשכנע את עצמך.. ניסיתי מספיק, נתת הזדמנויות מספיק.. כמה אפשר ?..! כעסים לא טוב שיהיו שם בכל מקרה, כי לאף אחד לא מומלץ ללכת עם כעסים, אבל אם זה מה שירחיק אותך בשלב זה ממנו, אז תשלפי את הכעסים/פחדים/חוסר אמון הזה בדיוק עכשיו.. אני מאמינה שבבוא היום גם הם יעברו.. תיזכרי שלא סתם הוא אקס, ושוב חשבת לחזור, ושוב הוא קרוי אקס, הידידות הזאת איתו לא מביאה לך שום תועלת, רק נזקים ללב.. והלב הזה אוף..!! כמה הוא כבר יכול לספוג?.. את לא מרגישה שכבר נגמרו לו הכוחות, סחטנו מהקטן הזה כל מאמץ שיכולנו... והוא קטן, האמיני לי.. כל עוד תישארי איתו בקשר הלב הזה יקטן מיום ליום.. ולמה לך?.. את לא רוצה אותו שלם?.. הכאבים לפעמים אפילו פיזיים, כשהוא מאכזב את מנסה לסלוח, לפעמים אפילו בוכה שלא מצליחה להחזיר את האמון.. דיי.. תעשי סטופפפ..!!! גם את וגם אני.. זהו.. הלב הקטנצי'ק הזה כבר לא מצליח לעמוד בזה.. הוא מעוניין בכוחות חדשים, ולא במי שיוכיח לו שוב ושוב כמה שאין דבר כזה אמון.. חאלס'.. מהרגע את מחליטה, דיי לצ'אנסים..! דיי להזדמנויות..!!! עם כל האהבה(אין לי ספק שיש אהבה, אחרת לא היית כותבת פה->שוב מדברת גם לעצמי חחח) נמאס כבר לתת צ'אנסים..! למה לא מגיע לך מישהו שיכבד אותך?.. מתוקונת..!! כן מגיע לך..!!! אני מאמינה בזה.. עכשיו הגיע תורך.. בהצלחה