אז...

צומיש

New member
אז...

איך סומכים עליו שוב.. לא בקטע שיעלם וילך.. אלא בקטע של לסמוך עליו גם עם הידידה שטוען שלא היה כלום ואני מאמינה למה שאני רוצה ולמה שאני יודעת.. איך אני לא חושבת שכל הזמן הוא מדבר איתה שהוא לא איתי..
זה אוכל אותי ואני לא רוצה לאבד אותו שוב בגללה !!! וכן הוא עושה הכל כדי שנחזור ומחזר ועושה המון.. ואפילו מוכן להתנתק ממנה. אבל הראש שלי כמו כל בת נראה לי עובד שעות נוספות......... אני כ"כ מתוסכלת... רוצה להאמין לו אבל קשה.. ופעם היה משבר אמון והצלחתי לרכוש אמון בו שוב.. אז אני מנסה .. אבל איך

nate2000

New member
תראי לדעתי את הולכת עם הראש בקיר

אי אפשר לתת כל הזמן הזדמנות למישהו, שסליחה על הביטוי, מחרבן אותה כל פעם מחדש. אם בכל זאת את רוצה לחזור אליו שימי את כל הכעסים בצד ותני בו אמון מלא, אם את לא מסוגלת לכך- אז צר לי אבל הקשר נידון לכישלון בפים המי יודע כמה.

צומיש

New member
כנראה

לא הייתי ברורה נתתתי הזדמנות, והוא ממש לא מחרבן..או מה שזה לא יהיה. גם כאקס הוא התנהג יפה מאד ודאג לי.. ועזב את הבית שלי אז אחרי חצי שנה של "יסורים" אבל הבעיה זה האמון.... אני מנסה לשים את הכעסים השאלה האם יש דרך חוץ מלנסות לשכנע את עצמי?

nate2000

New member
אם זה לא שם אז זה לא שם

חבל על הזמן של שניכם. יש גברים הרבה יותר טובים ממנו.

צומיש צומיש נשמה

אני כ"כ דואגת לך..(אפילו שאין לך מושג ממני, וכו'.. אני קוראת את הודעותייך כל הזמן..) חשבתי שהתגברת, גם את חשבת שהתגברת.. אבל כנראה שהרגשות גברו... מתחזקת ונופלת, מתחזקת ונופלת.. הגיע הזמן להתחזק ולא ליפול... כאקס התנהג יפה, אז מה? הוא אקס..!!! זהווו שייך לנחלת העבר..!! יש לך סיבה שהוא אקס..(אני מרגיש שאני מדברת אלייך ואליי עכשיו חחחחח) האמון הזה כ"כ מציק, כי האמון הזה אי אפשר לשקר עליו, אי אפשר לעבוד עליו... השכל הזה מזהה דברים מרחוק, הוא רואה דברים שהלב לא מצליח לשים לב אליהם.. אל תנסי לשכנע את עצמך.. ניסיתי מספיק, נתת הזדמנויות מספיק.. כמה אפשר ?..! כעסים לא טוב שיהיו שם בכל מקרה, כי לאף אחד לא מומלץ ללכת עם כעסים, אבל אם זה מה שירחיק אותך בשלב זה ממנו, אז תשלפי את הכעסים/פחדים/חוסר אמון הזה בדיוק עכשיו.. אני מאמינה שבבוא היום גם הם יעברו.. תיזכרי שלא סתם הוא אקס, ושוב חשבת לחזור, ושוב הוא קרוי אקס, הידידות הזאת איתו לא מביאה לך שום תועלת, רק נזקים ללב.. והלב הזה אוף..!! כמה הוא כבר יכול לספוג?.. את לא מרגישה שכבר נגמרו לו הכוחות, סחטנו מהקטן הזה כל מאמץ שיכולנו... והוא קטן, האמיני לי.. כל עוד תישארי איתו בקשר הלב הזה יקטן מיום ליום.. ולמה לך?.. את לא רוצה אותו שלם?.. הכאבים לפעמים אפילו פיזיים, כשהוא מאכזב את מנסה לסלוח, לפעמים אפילו בוכה שלא מצליחה להחזיר את האמון.. דיי.. תעשי סטופפפ..!!! גם את וגם אני.. זהו.. הלב הקטנצי'ק הזה כבר לא מצליח לעמוד בזה.. הוא מעוניין בכוחות חדשים, ולא במי שיוכיח לו שוב ושוב כמה שאין דבר כזה אמון.. חאלס'.. מהרגע את מחליטה, דיי לצ'אנסים..! דיי להזדמנויות..!!! עם כל האהבה(אין לי ספק שיש אהבה, אחרת לא היית כותבת פה->שוב מדברת גם לעצמי חחח) נמאס כבר לתת צ'אנסים..! למה לא מגיע לך מישהו שיכבד אותך?.. מתוקונת..!! כן מגיע לך..!!! אני מאמינה בזה.. עכשיו הגיע תורך.. בהצלחה

צומיש

New member
יפה...

אמרה.. חזרנו במטרה לנסות זה שיש בעיות זה תמיד נכון ואנחנו מאמינים שמסוגלים להתמודד.. אני בשונה ממכם חושבת שבאהבה אין כללים וזה ממש לא לפי הקו הישר בגלל זה כל בנאדם מפרש אחרת.. אבל הוא הקשיב והוא מנסה באמת וגם אני ואם ניפול ביחד ואם לבד.. אז נדע שעשינו הכל.. אני לא חושבת שכל חזרה לאחור הינה טעות אני חושבת שאם אנשים מתבגרים ולומדים מהטעויות על אחת כמה וכמה אם הקשר נגמר עם המון אהבה ולא מתוך מיצוי זה ניתן לחזרה. השאלה רק אם ניתן ל"העביר" את מה שהיה בזמן שלא היינו יחד..

אני כל כך מסכימה איתך...

ועברתי על בשרי משהו מאוד מאוד דומה. דווקא בגלל זה אני כבר לא מגיבה. לכל אדם מגיע ללכת בדרך שלו...זו הזכות של כל אחד מאיתנו...

d i n d i n i

New member
צומיש מתוקה

אני לא בקיאה בכל הפרטים , אבל מספיק לי לשמוע את החרדה בכתיבה שלך (לשמוע בכתיבה? אני מיוחדת לא משנה) תראי אם אין אמון זה לא ילך!! את לא תתני לעצמך להינות מהקשר את תפתחי תרעומת נגדו ותשימי אותו תחת זכוכית מגדלת, ואף אחד לא נראה טוב מכזה מרחק. אני ממש ממליצה לך לבדוק עד כמה את יכולה לעבוד ל האמון כי היום זאת ידידה מחר זה יהיה משהו אחר שינחיל בך את הספק.. את נשמעת חצויה לגמרי ואני לא רוצה לבלבל אותך עוד יותר .. תקשיבי לקול הפנימי הז גם אם לא מוצא חן בעיניך מה שהוא אומר הוא מכיר אותך הכי טוב.. בהצלחה תעדכני.. דינדיני

צומיש

New member
זה

לא ממש נכון כי זו רק היא אני ממש לא קנאית וממש אין לי בעיה פשוט איתה נחצה הגבול הדק בעיני..
ובשאר הדברים אני ממש מאמינה וסומכת עליו...

למעלה