אז 0-0 ....

SepteMber Lady

New member
אז 0-0 ....

הפועל תל אביב לא הצליחה להבקיע שום גול בשערו של שטראוובר... ברגעים אחדים נדמה היה שהכדור פשוט נכנס לשער אבל כשעובר אותו רגע יודעים שהאמת היא לא כך!! מכבי נתניה שיחקה הרבה יותר טוב מאיתנו ( כדי להיות מציאותיים וכנים) ובאמת היו לה כמה החמצות שזה פשוט היה מזלנו הטוב... תוצאת הסיום הייתה 0-0 ולדעתי זה יותר טוב ומכובד מאשר הפסד! לפחות אניימה היה טוב מאוד והוכיח שהוא שווה את הכסף שמשלמים לו!! כל מי שיש לו משהו לומר על המשחק לפה!! ובהצלחה לנו בפעם הבאה......אולי יהיה מישהו שישבור את הנאחס של הקופסא השנה!!

ReDEAD

New member
בסך הכול מחצית שניה מעודדת..

הייתה חסרה הטיפה חדות שתיתן שער וגם המזל שיחק לשוער המכביסט.. אני יוצא מעודד בעיקר מהיכולת של עובד שנכנס והביא הרבה התלהבות.. ורק חבל שדגו עם כל המאמץ והמלחמה לא מסוגל להביא באמת תרומה התקפית בדמות גולים או מסירות לגולים..

the red king

New member
איי איי איי הנבואה השחורה שלי התגשמה...

מתחילת השבוע שעבר ואפילו לפני היה כתוב על המשחק הזה 0:0. לפחות ככה אני הרגשתי. ולא שיתפתי במחשבה הזאת שלי אף אחד בשביל לא לעשות ולו טיפה של מזל נאחס, גם בגלל שמדובר במשחק ראשון - מה שהופך אותו להרבה יותר חשוב. והלכו גם 20 שקל.... (למלא ווינר זה לא נקרא לעשות נאחס לדעתי). אבל בסדר - סך הכל תיקו עם נתניה (בכל זאת מקום 2 - נא לא לשכוח) בחוץ... אפשר לקבל את זה. נקווה בהמשך הקבוצה תתחבר יותר ועד סוף הסיבוב נסיים עם 24 נקודות ככה. לפחות.

אתה יודע ששטראובר הגיע מהנוער של הפועל, נכון?

אבל אולי זה כמו ששביט הגיע ממכבי במקור, ואם כבר אלימלך אז הוא פישל במשחק נגד הרצליה.

the red king

New member
נכון וחוץ מזה הוא בכלל לא סובל את הקהל של...

מכבי ואף פעם לא במיוחד סבל.

Bull Shit

New member
תקלטו אחת ולתמיד.. זה צפוי מאד!!

תמיד.. לכל הקבוצות שהיו אי פעם בליגת האלופות או באופ"א.. בזמן שהם שיחקו בחו"ל.. והרמה שלהם שם הייתה מצויינת.. הרמה שלהם בליגה הישראלית הייתה נמוכה מאד!! הם הפסידו ובקושי ניצחו!! זה תמיד ככה לכל קבוצה!! כי היא משקיעה את הכי הרבה מאמצים על המשחקים בחו"ל בשביל תואר שהאליפות לא שווה לרבע ממנו!!! עד שאנחנו לא נסיים את גביע אופ"א.. תתחילו לצפות להפסדים ותיקויים רבים.. בנס.. נצחונות.. וזה קורה לכולם!! וגם בעונה שעברה ראו את זה..

ReDEAD

New member
המשחק בגביע אופ"א היה נגד קבוצה

ליגה ז! הוא לא צריך להשפיע ואני גם בטוח שהוא לא השפיע.. סך הכול משחק חוץ קשה מאוד וגם בעונות מאוד גדולות שלנו מול נתניה הרבה יותר חלשה הפסדנו שם.

Bull Shit

New member
אחי עזוב קבוצה מליגה י"א!!

אני אומר לך.. וזה בדוקק.. הקבוצה.. כוללהה.. מאמנים, מאמני כושר, שחקנים, שחקני ספסל.. מתאנים ומשקיעים בהרבה יותר בגביע אופ"א מאשר בליגת העל!!!!! זה בדוק וידועעע.. תאמין לי.. שאם לא היינו בכלל מתחילים לשחק בגביע אופ"א היינו מנצחים הבפרש של לפחות שני שערים את מכבי נתניה!!! (אולי הגזמתי אחרי הכל הם גם קבוצה טובה..) ותמיד רואים את זה שהפועל מנצחת במשחקים הראשונים בגביע אופ"א.. בליגה היא לא משהו מיוחד.. העיפו אותה מגביע אופ"א היא רק מנצחת במקרה הרע תיקו..

למעלה