Anna begins cc
New member
אז, תשמעו רגע..
בא לי לנסות את הממשק "הוסף הודעה" החדש (וגם כי לא פתחתי הודעה ראשית בפורום כבר שנים. אני כזאת פאסיבית)
והחלטתי לשתף אתכם במחשבה שעברה לי בראש היום
(והיא הולכת להיות מאד בסגנון אתם-יודעים-מי-אבל-אני-לא-אגיד-את-שמו-כי-אז-יעלה-לו-השתן-לראש-וממילא-הוא-מרגיש-שזה-הפורום-שלו-וכולנו-רק-נתינים)
הייתה לי שיחה מרתקת עם אבא שלי היום, דברנו על דת ועל אמונה ועל פחדים ועל מציאות ועל חשיבה חיובית,
ובין הדברים שנאמרו, הוא אמר לי שיש לאדם כוח לברוא את העולם שלו לבד,
וכששאלתי אותו איך הוא הגיע למסקנה הזאת הוא ענה לי שאלוהים ברא את האדם בצלמו,
משמע- אם אלוהים יכול לברוא עולם, והאדם נברא בצלם אלוהים, גם האדם יכול לברוא עולם משלו.
ואז התחלתי לחשוב על איזה עולם הייתי בוראת, גם עולם קטן שלי וגם בעולם הגדול,
ובאתי לשאול אתכם (כדי להיות כמו ההוא שלא מזכירים את שמו)
איזה עולם הייתם בוראים לעצמכם?
ולא צריך פירוט מוחלט,
דבר אחד שהייתם בוראים בעולם הפרטי שלכם, ודבר אחד שהייתם בוראים בעולם הגדול והרחב.
בא לי לנסות את הממשק "הוסף הודעה" החדש (וגם כי לא פתחתי הודעה ראשית בפורום כבר שנים. אני כזאת פאסיבית)
והחלטתי לשתף אתכם במחשבה שעברה לי בראש היום
(והיא הולכת להיות מאד בסגנון אתם-יודעים-מי-אבל-אני-לא-אגיד-את-שמו-כי-אז-יעלה-לו-השתן-לראש-וממילא-הוא-מרגיש-שזה-הפורום-שלו-וכולנו-רק-נתינים)
הייתה לי שיחה מרתקת עם אבא שלי היום, דברנו על דת ועל אמונה ועל פחדים ועל מציאות ועל חשיבה חיובית,
ובין הדברים שנאמרו, הוא אמר לי שיש לאדם כוח לברוא את העולם שלו לבד,
וכששאלתי אותו איך הוא הגיע למסקנה הזאת הוא ענה לי שאלוהים ברא את האדם בצלמו,
משמע- אם אלוהים יכול לברוא עולם, והאדם נברא בצלם אלוהים, גם האדם יכול לברוא עולם משלו.
ואז התחלתי לחשוב על איזה עולם הייתי בוראת, גם עולם קטן שלי וגם בעולם הגדול,
ובאתי לשאול אתכם (כדי להיות כמו ההוא שלא מזכירים את שמו)
איזה עולם הייתם בוראים לעצמכם?
ולא צריך פירוט מוחלט,
דבר אחד שהייתם בוראים בעולם הפרטי שלכם, ודבר אחד שהייתם בוראים בעולם הגדול והרחב.