אז תקשיבו...

אזרח111

New member
ציטוט מהאתר של הוט

כיום אי אפשר לחייג לרשות הפלשתינית ולמספרי השירות 155, 166, 142 ו-199 של בזק. כמו כן אי אפשר לחייג למספרי 1-800 ו-1-700 אזוריים של חברת בזק שבהם מנוי השירות לא הסכים לקבל שיחות מטלפונים סלולריים ו/או מ-HOT. בטח יש לכם גם מספר רגיל של בזק. או שפשוט לא כל כך הבנתי את משמעות המילים שרשומות שם. בכל מקרה, זה מה שגם אמרו לי בחברה (אחד הבכירים)

ברור שיש מספר רגיל של בזק, אבל

הלקוחות לא אמורים להתקשר אליו הם מתקשרים ל 1800 ומה זה 1801? כי ככה הטלפונים במוקדי הוט מתחילים

SisterMoon

New member
לנו יש רק מספרי 04,

ויש גם מספר כוכבית, זו לא שיחה חינם. ה-1-800 שלנו זה רק למחלקת מכירות. כמה לקוחות מקטרים על זה... למה, מה קרה כבר, אפשר לחשוב, מה זה, ער"ן? שיחה של 2 דקות כולה, לא צריך להגזים.

אצלנו שירות זה 1800

ולמשל אצל המתחרים שלכם, בזק בנלאומי, 014, מכירה? אז אצלהם, לא רק שהשירות הוא מספר חינם, אפילו התמיכה הטכנית היא מספר חינם. והלוואי שיחות לשירות היו כולן 2 דקות. אם כי אני יכולה להבין למה השיחות בנטויז'ן זה 2 דקות. "שלום אני רוצה להתנתק' 'למה?' "אני טס לחו"ל". 'טוב יחזרו אליך מקשרי לקוחות'. 2 דקות שיחה
חוזר נציג מקשרי לקוחות אחרי כמה שעות 'טס לחו"ל. לחודשיים? בוא נקפיא לך ואח"כ נעשה לך דיל' 'לא , אני לא רוצה.' 'אין לא רוצה . אנחנו כאלה טובים ומושלמים וואו, בוא תחשוב על זה ונחזור אליך עוד מעט' 2 דקות שיחה
חוזר נציג קשרי לקוחות שוב 'נו חשבת על זה? מה אתה אומר?' "לא, אני לא רוצה. תנתק אותי' 'טוב, אתה צריך לשלוח לנו פקס עם בקשה לביטול, ובלי קשר יחזור אליך נציג נוסף שלנו' 2 דקות שיחה
בינתיים לקוח שלח את הפקס לניתוק שיחה נוספת 'תנתקו אותי כבר קיבינימאט נמאסתם' 'רגע, אתה לא אמור להיות בחו"ל?' 'לא!! די, לא יכול יותר, שבתרם אותי, התחברתי ל-015 בסדר?!?' 'מה??!?! אבל 015 הם גנבים והם שקרנים ויש להם חרא של שירות ובכלל אין להם רוחב פס. אל תעשה את זה לעצמך אתה לא יודע למה אתה נכנס, אני עכשיו מתקשר לשם בשמך ומנתק אותך' עוד שיחה של 2 דקות
הלקוח כבר מיואש לגמרי מצידו להמשיך לשלם ל 2 חברות רק תעזבו אותו בשקט. העיקר שהשיחות שלכם זה 2 דקות כל שיחה

SisterMoon

New member
בחיי, הייתי בטוחה

שלקוחות זועמים לא נכנסים לפורומים כאלה...

למה לא.

אתם המתחרים וזו מלחמה!!!!! מואהאהאהאה חחחחחחח תפסיקו להתקשר אלינו ולהתחזות ללקוחות.

SisterMoon

New member
בטח מתקשרים אליכם ממכירות

והרי זה ידוע שמחלקת מכירות הם חארות, בכל חברה ובכל מקום. I'm your friend ובסה"כ אשת שירות קשת יום וכאלה קשקושים :) לנו לא נותנים לעשות שטויות כמו להתקשר אליכם. לעומת זה, פעם תפסתי אחד משלכם מתקשר אליי והוא עשה את זה ממש גרוע וכל כך ברור... תנצחו כבר במלחמה הזו ותגאלו אותנו מיסורינו :)

מה, אנחנו בחיים לא מתקשרים אליכם

ודווקא לי יצא אישית לדבר עם נציגת שימור שלכם שהייתה במקרה אחותו של הלקוח שלנו, אבל בשום פנים ואופן לא הסכימה שנדבר ישירות עם הלקוח , כאשר אני שומעת ברקע את הפעילות של המוקד שלכם. וזה סגור היה מישהי משימור שלכם, כי הלקוח היה חדש אצלנו, הוא רצה לבטל אחרי איזה יומיים של שירות. הבעיה שהלקוח התחבר אלינו בהתחייבות, והנציגת שימור שלכם כנראה מתוגמלת ממש טוב על השימורים שלה שהיא עושה דברים כאלה.

SisterMoon

New member
ואת מבינה, בשבילי זה סינית

כי אם הם עושים את זה, זו בעיה שלהם, ואנחנו לא יודעים על זה. לי יצא לדבר עם כמה מהחבר'ה שלכם וגם של עוד כמה ספקיות, אז אין לי ספק שגם אנחנו עושים את זה, השורה התחתונה היא -- Dont bring it here :)

SisterMoon

New member
גם לי לא יצא

לשמוע על נציג שלנו. בגלל זה אני משוכנעת שזה במחלקות אחרות. בכל אופן, זה מיותר ואף חברה לא צריכה לעשות את זה ואם היו אומרים לי לעשות את זה הייתי מקיאה ואז מסרבת. או מסרבת ואז מקיאה, לא סגורה על הכרונולוגיה :)

SisterMoon

New member
../images/Emo140.gif

שולם אינדיד! :) תגידי, לקוח פעם אמר לך בסוף שיחה משהו הזוי כמו "תודה על השירות"? :)

הממממממ

למה? אני נשמעת לך אחת כזאת שאף פעם לא מודים לה? בטח אמרו יש לי גם כמה שרוצים לדבר רק איתי כל פעם ועוד כל מיני שעושים לי בסוף 'האמת חשבתי שאני אתנתק מכם, אבלאני שמח שהגענו להבנה' לרוב זה אחרי שיחות ארוכות של השקעה בלקוח כל מיני 'אני מאוד מודה לך על השירות. כל הנציגים שלכם כל כך מעולים, יש לכם כזה שירות נהדר, כל כך אדיבים ומקצועיים, ותודה רבה לכם ואת כל כך נחמדה ובלה בלה בלה' הממ זה נחמד אבל יש את הלקוחות שהורסים את זה.

SisterMoon

New member
אני אוהבת את אלה

שרבע שעה מודים לך ומשבחים אותך ואת החברה. שאומרים לך שאת כל כך נחמדה, וכל הכבוד לכם על העבודה שאתם עושים, הבאתי אליכם כבר כמה חברים שלי וכולם מרוצים, אין עליכם, אין! אבל, יש את הלקוחות שהורסים את זה כמובן... ויש את אלה שעושים לך קורס מזורז במתן שירות. המומחים. "מה את לא מבינה, מה קרה, את לא עירנית היום? יאללה, מותק, קצת פלפל!" "את אמורה כבר לדעת מה הטלפון שלי, המנוי צריך לעלות לך לבד כבר, ברגע שאני מתקשר!" "בטח שאת יכולה, חמודהל'ה, אני יודע איך זה עובד אצלכם, לכי תשאלי מישהו שיש לו שם סמכות, הוא יתן לך אישור לעשות לי מנוי חינם, יאללה." כן. בטוח. מנוי חינם. לא, חלילה, אתה לא חי בסרט. מה פתאום.

למעלה