אז תגידו..

פיה שלו

New member
אז תגידו..

אם היה לכם חבר כמעט שנתיים ואתם מגלים עכשיו שהוא בגד בכם בתחילת הקשר עם האקסית שלו הייתם נפרדים ממנו? ואם הייתם מגלים שאנס מישהי?...

זכוכיות

New member
על המקרה השני שהצגת,

אני יכולה לענות בביטחון של 100%. כן. המקרה הראשון הוא לא חד משמעי, דברים משתנים במהלך שנתיים, יש סיכוי טוב שהייתי סולחת (כמו שיש סיכוי טוב שלא).

ForbiddenSoul

New member
לא רק לזרוק אותו! גם לדפוק אותו!

אונס? פאקינג תיק במשטרה צריך לפתוח לו! החברה נתנה לך כלים להשתמש בהם, אז תעשי זאת! מתן

פיה שלו

New member
אממ..

אני לא החברה שלו.. תודה לאל. פשוט לאחר מקרה שקרה אתמול בעקבות זה אני מאוד מתוסכלת והחלטתי לבדוק את דעתכם.

osiiiii

New member
אונס ../images/Emo26.gif תיק משטרה!! פאקקק..

בנאדם אתה לא יודע כמה קשה זה!! אתה לא יודע על מה אתה מדבר!!

osiiiii

New member
אונס../images/Emo26.gifתיק במשטרה!! פאקקק

בנאדם אתה הכי לא יודע על מה אתה מדבר וואלה תיק במשטרה יכול לפתור את הקטע של האונס אבל זה הכי קשה שיש.. תאמין לי!! ובמצב כזה שהוא אנס זה לא רק לזרוק אותו זה גם להרוס לו תאמא של החיים!!

osiiiii

New member
../images/Emo4.gif

כאילו פאק זה לא דבר שנעלם.. זה תמיד נשאר!!

גם אותי זה מתחיל להטריד...

עבר עלייך משו?! (אני לאהוב אותך ולדאוג לך הרבה הרבה...)

rotemotek1988

New member
אברוך סיבוך !! ../images/Emo191.gif

אם הוא בגד בתחילת הקשר הייתי נשארת איתו כי מאז הרגשות שלו אלי בטוח השתנו והתחזקו ועובדה שהוא אמר לי את זה אז זה אומר שהוא מעריך אותי ומכבד אותי. אם הוא אנס מישהי הייתי שואלת קצת יותר פרטים ורואה במה באמת מדובר לפנות שאני נוטשת את אהבת חיי בגלל העבר שלו

drnaji

New member
לזורק אותו לכל הרוחות../images/Emo70.gif

יש דברים שלא מתפשרים בהם - בגידה זה אחד מהם. מי שבוגד פעם אחת בוגד תמיד. אל תנסי להצדיק אותו ולנסות "לרכך" את המעשה,הוא בגד,לא משנה אם זה בתחילת הקשר או לא,אז יאללה ביי. אל תזלזלי בעצמך,מגיע לך מישהו יותר טוב שלא יבגוד בך לא בתחילת הקשר ולא במהלך הקשר. בקשר לאונס,כאן אין פשרות וברור שלא צריך לחשוב פעמיים לפי שתתני לו בעיטה בתחת. נ.ב אלו החיים שלך אז תעשי את מה שאת רואה רואה לנכון,סה"כ עניתי לך על מה אני הייתי עושה במקרה הזה.

למעלה