אז תגידו....

drz400e

New member
אז תגידו....

כמה טורונטאים מתכננים לנצל את ההפוגה בקור שבאה בצורה כל כך נוחה בסופ"ש ולצאת לסקי היום?

tricia

New member
אם כי מזג האוויר ממש מזמין...

קשה לי להתפשר עכשיו לגלוש על BLUE MOUNTAIN.... תופעות לוואי הקשורה למנת יתר של סם לבן בחודש דצמבר ברוקיס. דרך אגב, האם ניסיתם פעם לעשות סקי נורדי/קרוס קנטרי? כדאי לנסות? ??? הזמינו אותי וזה נראה לי מאוד לא מושך? האם למשהו יש נסיון אחר?

הכי קרוב לסקי שאפשר

במיוחד בקוררררר הזה. הכי קרוב זה מן העבר השני של המדף בסופרמרקט המחזיק את גבינת הסקי שלי. תגידו לא הגזמתם? בקור הזה אתם עוד מוציאים את האף גם כשלא צריך? ואיזו הפוגה? ? העצמות עדיין חורקות מהקורר של הלפני סופשבוע. תביאו קצת פלוס ונחשוב על סקי. או לפחות שבוע של מינוס שאפשר לספור על יד אחת.. ברררררר.. אמרה וחזרה להתחפר מתחת לשמיכה.

tricia

New member
את באמת סבלת מקור היום?

על איזה קור את מדברת . -4 מעלות זה קר? קצת פרופורציות, חברה!לפני יומיים באמת היה בלתי אנושי.אבל היום? אני מוכנה שכל החורף יראה כך. שמש די חמים .התגלשנו על מזחלות , בנינו
.נפלאה! זה החורף שאני אוהבת! דודה, לא לקחת אישית אבל היפתעת אותי! אחרי כל כך הרבה שנים בקנדה חשבתי שמתרגלים לקור...

בטח לוקחת אישי

כל מעלה ומעלה מתחת לאפס. וכן. היה קר.. מוקדם בבוקר לפני שזרחה השמש, וגם בערב אחרי שהיא שקעה. פרופורציות אכן יש. אבל לא הייתי קוראת למינוס ארבע חמסין. מקסימום אפשר להגיד שהתחמם. והעצמות נו טוב, השקנו אותם בגלונים של תה קפה וכן, גם כוס יין אדום והתחממנו. ותתפלאי , אני מאלו שגם אחרי כל כך הרבה שנים בקנדה שואלת את עצמי בכל חורף מחדש.. רגע. מה אני בעצם עושה כאן? למה אני לא בלוס וגאס למשל? אין אפס. כל חורף אותו סיפור. ואני עוד ירושלמית הייתי אמורה להיות מחוסנת . נו שיין. גולשת כבר לא תצא ממני. מקסימום דודה שוקו, זו שיוצאת עם הגולשים לשבת ולקרוא ספרולחכות להם עם שוקו חם ומשהו מתוק בהפסקות. וטריסיה איפה גלשתם במגלשות? יש תמונות?

תלתל11

New member
אני אני אני !!!

קרוס-קאנטרי ב-Horseshoe Valley, היה קצת קר אבל כיף. די, כמה אפשר עוד להתחבא בבית....

tricia

New member
אתה מוכן לפרט איך זה לעשות

בקרוס קנטרי? אני חולה סקי אלפיני אבל מעניין אותי לנסות סקי נורדי. האם כדאי להתחיל? כמה שנים אתה עושה. ספר קצת על החויה בבקשה. תודה

תלתל11

New member
קרוס קאנטרי

אני מצטערת אם הצטייר מהתגובה שלי שאני מומחית, כי האמת היא שאתמול הלכתי בפעם הראשונה. זה שונה מסקי אלפיני, עובדים הרבה יותר קשה. למעשה זה ריצה-גלישה על מחליקיים. אין את הריגוש של טיסה במורד ההר, אבל מי שעושה את זה נכון וטוב (אני לא.... ) יכול לפתח מהירות. מתחממים נורא מהר אז לא כדאי להתלבש חם כמו לסקי אלפיני. ברוב אם לא כל האתרים אפשר לקחת שיעור וללמוד את העקרונות הבסיסיים. לסיכום - פעילות אירובית אינטנסיבית, מזיעים הרבה, מרגישים נהדר, והכל בתוך נוף יער מושלג. מה עוד צריך הבנאדם ?

tricia

New member
שמחתי על תגובתך

אני מחפשת פעילויות להרגיש "חייה" בחורף. כי אינברנציה רצוי להשאיר לדובים... אז לאחרונה הציעו לי לנסות קרוס קנטרי ולא כל כך משך אותי הרעיון! עשית לי חשק לנסות!

למעלה