אז תגידו,

אז תגידו,

כמה זמן לקח לכן לחזור לעצמכן אחרי הלידה?

כמה ימים. ואז הייתה לי חופשת לידה.

אני בד"כ חוזרת למשקל של לפני ההריון בטיל - אבל עולה בכייף 8-9 קילו בחופשת הלידה (העדר המסגרת, השעות הלא מסודרות ובעיקר ההנקה), ואז לוקח לי שנתיים-שלוש לרדת אותם

אני מניחה שאת מדברת על משקל ?

עם הבכורה כשהיא הייתה בת שנה וחצי התחלתי שומרי משקל וירדתי 15 קילו בשנה .ואז ממש רגע אחרי שנהייתי ״כוסית על״ כולל קנייה של ערימות ג׳ינסים חתיכים במידה 38 וחולצות במידה s התחלנו לדבר על מספר שתיים ואז התחלתי לזרוק עליתי 5 קילו כהכנה להריון הבא

עכשיו אני חצי שנה אחרי הולדת הפיציק ושמנמנותי הולכת לפני אין לי כוח להתחיל שוב פעם דיאטה אבל אני חייבת

שקדייה

New member
שימי לב- המשקל זה לא האישיו היחיד פה.

גם כשחוזרים לאותו המשקל, לא תמיד חוזר הגוף שהיה לך....
בגדול, לי לוקח 9 חודשים להגיע למצב הקטסטרופלי, ו-9 חודשים להתכווץ בחזרה.
בתאוריה. מהלידה השלישית טרם חזרתי. והילדה או טו טו בת שנתיים.

הדבר הנורא ביותר בעניין הזה הוא שזה לא מצליח להזיז לי יותר מידי...

Snagit

New member
באותו משקל מלפני ההיריון אבל ההיקף שונה

אני אחרי הלידה הנוכחית ירדתי המון והגעתי למידה 36 שפעם אחרונה שביקרתי בה הייתה בגיל 17 בערך
וכשעליתי למשקל גיליתי שאני באותו משקל של לפני ההיריונות
אז כנראה שמסת הגוף משתנה

תלוי הריון

לאחר ההריון הראשון התאוששתי נפשית רק כשהוא היה בן שנתיים ואז ההריון השני כבר היה בפתח
אחרי הלידה השניה לא תכננתי עוד הריון בקרוב ובגיל חצי שנה חזרתי למשקל מלפני ההריון אבל רציתי לרדת עוד 5 קילו.חודשיים של שומרי משקל והצלחתי. שמרתי במשך יותר משנה
ואז פתאום עליתי והכי גרוע זה שהשיטה כבר לא עבדה והייתי כל הזמן רעבה.אחרי שבוע של רעב ממה שפעם השביע אותי גיליתי שאני בהריון שובר
כרגע 3.5 חודשים מלידה אני 3.5 קילו ממשקל טרום ההריון
אה כן-ההנקה אצלי גורמת ל3-4 קילו להשאר צמודים טוב טוב.זה יכול לרדת רק אחרי שאני מפסיקה להניק/לשאוב

אין לי מושג, כי אני לא נשקלת

אבל מבנה הגוף קצת השתנה. גם אחרי שכבר ממש לא נשאר ממה להוריד בלי שישלחו אותי למרפאה להפרעות אכילה, מידת המכנסיים שלי נשארה מידה אחת יותר מלפני ההריון, והמידה שלי בנעליים גדלה.
גם חולצות - הרבה יותר נוח לי במדיום מאשר בסמול מאז הלידה (הראשונה).

yoyo10

New member
את בכלל קונה בגדים בחניות ילדים

וזה מבלי לדבר על הנעלים

foofoo77

New member
בעיקרון

עוד לא החזרתי את כל המשקל שאיבדתי בהריון ( הורדתי בסביבות ה 15 ק״ג).

שקדייה

New member
מה זה לחזור לעצמכן?

מבחינת הגוף?
מבחינת השגרה?
מבחינת ההורמונים?
מבחינת הזוגיות?

בגדול, התשובה שלי לכל השאלות היא- אני עדיין מחכה...

s h i r i 1

New member
דווקא הלישון הלך אצלינו יותר מהר

מכל השאר

הילדה פינקה אותי בלילות שלמים כבר מגיל חודשים

גם אצלנו, הגדולה - תענוג

הקטן - מראה לנו מאיפה משתינים כל סוגי הדגים הקיימים באוקיינוס...

s h i r i 1

New member
גם אני מצטרפת לשאלה - מאיזו בחינה?

אחרי הלידה הראשונה (קיסרי חירום), לקח 4 חודשים (!) עד שהצלחתי להרגיש טוב פיזית והתחלתי לעשות פעילות גופנית לאט לאט.
אחרי הלידה השניה (טבעית), יומיים אחרי כבר הייתי מוכנה לחזור לחדר כושר. חיכיתי 6 שבועות רק כי צריך.
מבחינת משקל, אני לא כ"כ זוכרת מה היה בלידה הראשונה. בשנייה אחרי שנה מהלידה הייתי יותר רזה ממה שהייתי לפני תחילת ההריון.

אבל ש דברים שלא מצליחים לחזור...

מבחינת משקל קצת יותר משנה

עליתי 20 ק''ג בהריון על משקל התחלתי של 41 ק''ג,
10 מהם נשארו עד שנה וחודשיים- אז בתוך חודש הקרפד התחיל לדבר, לעשות צעדים ראשונים, לישון יותר ולינוק פחות. כאילו הגוף שעד אז היה מכוון למטרת אימהות קיבל מסר שהגור כבר מספיק גדול, ובתוך שבועות ספורים חזרה הוסת וכל המשקל נשר.
אני די מתגעגעת לק''גים האבודים הללו, היה יותר נוח ויפה לטעמי, אבל זה כ''כ קרה מעצמו שאני נאלצת להכיר בכך שזאת כנראה נק' האיזון של הגוף שלי.

מה שבטוח זה שמכל בחינה אחרת אני מקווה לא לחזור ל''עצמי'' לעולם, אני גרסה הרבה יותר מוצלחת, יעילה, מפוקסת, ומאושרת עכשיו.

כחודש אחרי שסיימתי להניק, כלומר שמונה חודשים

לקח לי לחזור למשקל שלפני ההריון. רוב העודפין ירדו תוך שבועות ספורים, אבל שלושה-ארבע קילו נשארו עד שהגוף הבין שאין יותר חלב.
מבחינת פוקוס - כמה חודשים אחרי שהילדה התחילה לישון לילות שלמים. כלומר כשנה וחצי
.

השינוי הרגשי - זהו, אבוד. נשארתי באותו מצב מאז השליש השני בערך. כלומר מהרגע שהבנתי שאני אמא.
אבל זה שינוי מבורך מבחינתי, גם אם לא הכי קל.

Deanna2688

New member
אכפת לך להרחיב על המצב הרגשי?

אני אשמח אם תוכלי. אפילו במסרים.
:)

תודה!

למעלה