עכשיו אני...
1) הייתי נותנת 10 פלוס לשנה הזאת מכמה סיבות: אחת כי אני מתרגלת אופטימיות על פסימיות, בסגנון מחשבה בוראת מציאות וכל הדברים האלו וסיבה נוספת כי עם כל הרע והקשה והמעייף והמתסכל של השנה הזאת, היו גם המון דברים טובים, המון התפתחויות אישיות מקצועיות בריאותיות, אימוניות (יש מילה כזאת בכלל?? חח),המון דברים שלא האמנתי אי פעם שאני אעשה או אהיה שם, חברים ואנשים מדהימים טובים שהכרתי השלמה של תהליך ומחשבות נוספות חיוביות לעתיד ועוד המון דברים.
2) היו המון אירועים השנה: העצובים חברה טובה נפטרה מסרטן לא יכולתי להיות איתה ברגעים האחרונים ואחכ עם חברים כי היא בחו"ל ואני בארץ, קרוב משפחה קרוב נפטר גם מסרטן אחרי מלחמה ארוכה וקשה, מישהו שרציתי וחיבבתי ואיכשהו הסכמתי לפתוח חריץ בחומות שלי קצת שבר לי את הלב, אבל עם זאת זה גם טוב כי למדתי שאני נשארת בחיים ושאני כן יכולה להכניס אנשים מבעד לחומות אבל הם פשוט צריכים להיות האנשים הנכונים כנראה ושגם אם מי שנראה המישהו הנכון נכנס וזה לא מסתדר זה לא סוף העולם, מבאס אולי עצוב אולי אבל עובר ורק משתפר אחכ.
עוד דברים גדולים וטובים היו שהשלמתי את הטריאתלון הראשון שלי, היה קשה, היה מפחיד, לא האמנתי שאני אצליח לעשות את זה, אף פעם לא דמיינתי שאני בכלל אשתתף בתחרות כזאת, אבל עשיתי את זה!
ומשהו נוסף משמעותי שהיה לי את האומץ לקום ולעזוב את העבודה שלי שאומנם לימדה אותי הרבה אבל גם גרמה לי להרבה סבל, ועברתי למקום אחר שאני ממש נהנית בו ומרגישה שיש לי יותר מקום להתפתחות גדילה והתבטאות.
3. לא כלכך מקום מיוחד אבל הייתי בפסח עם חברים בטיול בדרום ובלילה ישנו בחאן השיירות באוהל בדואי, היה מדליק וכיף. הייתי גם בקוסטה נברינו לפני כמה חודשים היה גם כיף
4. אוכל, כל דבר שיש בו אוכל, אני אוהבת לאכול, לא זוכרת משהו ספציפי מסוים, אבל הייתי בקפה נולה עם חברה ומקום פשוט טעייייםםםםםם
5. לא מצליחה כרגע לחשוב על משהו מסויים
6. אולי יותר הצלחה בתחום הזוגיות, להבין שאני מספיק טובה כמו שאני, להיות יותר נחמדה ופחות קשה עם עצמי, להתפתח ולהצליח עוד בעבודה, לחזור לאימונים ואולי להשתתף בעוד תחרויות השנה.
שתהיה שנה אזרחית מדהימה לכולנו