אז.. שאלון סיכום שנה?

shayCn

New member
אפשר להבין אותך

אני בטוח שזה עדיין מורכב וטעון.

אני כנראה הולך על זה:

http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/buyamerica-c1301320204/22913124

הכי זול ויעיל שמצאתי.

סינגפור אולי לא משכה לך את העין כי היא יותר מערבית מאשר קמבודיה.
אני הגעתי אליה בדרך ההפוכה,אחרי חודש על החוף בפיליפינים,אז לראות קצת אדריכלות,ספארי ענק,
יוניברסל סטודיו ולבחור אם לאכול מוקפץ סיני אוריינטלי ברובע של הודים או בסטארבקס בבניין עסקים
יכול להיות מעניין.

דייייייייייייי, זה ממש ממש זול.

איך זה כזה זול?
הולכת לברר על ה4200 הזה. תודה!!!

וכן, סינגפור הרבה הרבה יותר מערבית מקמבודיה. אפשר להשוות בכלל?
דונט גט מי לא נכון, נהניתי מאד ובכלל לא אתנגד לחזור, לא אליה ולא לקמבודיה. היה באמת אחלה טיול.
מחפשת עכשיו את היעד הבא ל-2014. אולי איסלנד?

shayCn

New member
הוא עושה שתי פעולות

טאטוא ושטיפה.
עד עכשיו לא מצאתי זול יותר שעושה גם קירצוף.
נראה..

ראסטלין

New member
בפרסומת ל IROBOT

כתוב שיש בו פונקציה של טאטוא...
לפעולה שעושים עם המטאטא קוראים טיאוט.
נו מילא

2013 - in - 2014 ,out

איזה ציון את/ה נותן/נת לשנה החולפת (1-10)?
6.5

מהו האירוע המשמעותי/העצוב/השמח שקרה לך השנה?
ראיתי רוכב אופנוע משתטח על כביש מהיר לפני האוטו שנסעתי בו (כטרמפיסט, לא נהגתי). רציתי לעצום עיניים ורק לא לראות מה יקרה בשניות הבאות (לא עצמתי…). אבל במין מזל בסדר גודל של זכייה בלוטו, האיש הצליח לקום על הרגליים ולברוח לשוליים בלי להירמס ע"י רכבים אחרים.

מה היה המקום שהכי נהנית לבקר בו השנה?
אולם קונצרטים. הרגשתי ממש פלוץ, אבל כמה יצירות של באך ששמעתי שם היו הדבר הכי קרוב לחוויה דתית שאתאיסט כמוני עבר אי פעם.

מה היה האוכל הכי טעים שאכלת השנה?
חומוס.

משהו שאתה מצטער שעשית או שלא עשית השנה?
כן, אחד במיוחד, שהצטערתי שלא עשיתי גם בסיום 2012. הלוואי והשנה אצליח להתגבר על המחסומים ולעשות אותו.

מה את מאחל/ת לעצמך שיקרה לך השנה?
בריאות (מה לעשות, בגילי...), הצלחה בזוגיות, לעשות את הדברים שעושים אותי מאושר ולהיות מאושר מהדברים שאני עושה.

TopSound

New member
מסכם...

איזה ציון את/ה נותן/נת לשנה החולפת (1-10)? 5?

המשמעותי : עזבתי את מקום העבודה שלי מזה שנתיים
העצוב: אחד מהחברים הכי טובים שלי נפטר מהתקף לב
השמח: שהצטרפתי לפורום הכרויות לגילאי 30+ בתפוז אנשים (
)

מה היה המקום שהכי נהנית לבקר בו השנה? היו הרבה מקומות שנהניתי לבקר בהם השנה. בין עם זה לרדת לעשן סיגריה עם החבר'ה בסוף יום עבודה בספוט הקבוע שלנו לפני שכל אחד מתפזר לענייניו, בין עם זה להעביר עוד לילה במועדון ולצאת אחר, בין עם זה לאכול שוב במסעדה שאני אוהב.

מה היה האוכל הכי טעים שאכלת השנה? החמוד הזה...

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1365&messageid=172302069

מה אתה מאחל/ת לעצמך שיקרה לך השנה? שאני אמצא את המקום שלי בעולם הזה

שיר לילה ראשון לשנת 2014...

http://www.youtube.com/watch?v=zwdc6ZbrODo

גברת ע

New member
עכשיו אני...

1) הייתי נותנת 10 פלוס לשנה הזאת מכמה סיבות: אחת כי אני מתרגלת אופטימיות על פסימיות, בסגנון מחשבה בוראת מציאות וכל הדברים האלו וסיבה נוספת כי עם כל הרע והקשה והמעייף והמתסכל של השנה הזאת, היו גם המון דברים טובים, המון התפתחויות אישיות מקצועיות בריאותיות, אימוניות (יש מילה כזאת בכלל?? חח),המון דברים שלא האמנתי אי פעם שאני אעשה או אהיה שם, חברים ואנשים מדהימים טובים שהכרתי השלמה של תהליך ומחשבות נוספות חיוביות לעתיד ועוד המון דברים.

2) היו המון אירועים השנה: העצובים חברה טובה נפטרה מסרטן לא יכולתי להיות איתה ברגעים האחרונים ואחכ עם חברים כי היא בחו"ל ואני בארץ, קרוב משפחה קרוב נפטר גם מסרטן אחרי מלחמה ארוכה וקשה, מישהו שרציתי וחיבבתי ואיכשהו הסכמתי לפתוח חריץ בחומות שלי קצת שבר לי את הלב, אבל עם זאת זה גם טוב כי למדתי שאני נשארת בחיים ושאני כן יכולה להכניס אנשים מבעד לחומות אבל הם פשוט צריכים להיות האנשים הנכונים כנראה ושגם אם מי שנראה המישהו הנכון נכנס וזה לא מסתדר זה לא סוף העולם, מבאס אולי עצוב אולי אבל עובר ורק משתפר אחכ.
עוד דברים גדולים וטובים היו שהשלמתי את הטריאתלון הראשון שלי, היה קשה, היה מפחיד, לא האמנתי שאני אצליח לעשות את זה, אף פעם לא דמיינתי שאני בכלל אשתתף בתחרות כזאת, אבל עשיתי את זה!
ומשהו נוסף משמעותי שהיה לי את האומץ לקום ולעזוב את העבודה שלי שאומנם לימדה אותי הרבה אבל גם גרמה לי להרבה סבל, ועברתי למקום אחר שאני ממש נהנית בו ומרגישה שיש לי יותר מקום להתפתחות גדילה והתבטאות.

3. לא כלכך מקום מיוחד אבל הייתי בפסח עם חברים בטיול בדרום ובלילה ישנו בחאן השיירות באוהל בדואי, היה מדליק וכיף. הייתי גם בקוסטה נברינו לפני כמה חודשים היה גם כיף

4. אוכל, כל דבר שיש בו אוכל, אני אוהבת לאכול, לא זוכרת משהו ספציפי מסוים, אבל הייתי בקפה נולה עם חברה ומקום פשוט טעייייםםםםםם

5. לא מצליחה כרגע לחשוב על משהו מסויים

6. אולי יותר הצלחה בתחום הזוגיות, להבין שאני מספיק טובה כמו שאני, להיות יותר נחמדה ופחות קשה עם עצמי, להתפתח ולהצליח עוד בעבודה, לחזור לאימונים ואולי להשתתף בעוד תחרויות השנה.

שתהיה שנה אזרחית מדהימה לכולנו

זו הייתה שנה מעניינת

1. ציון 7

2. ממה אתחיל... ** הואשמתי לא בצדק במשהו שלא אני גרמתי לו, אבל היה הכי קל למצא שעיר לעזאזל וזו הייתי אני וכל זה גרם לחודשים שלמים וארוכים למצב נפשי מעט מהורהר שבו הייתי, אך בזכות זה טסתי לשבועיים לצרפת לדודה שלי שגרה שם וביליתי נהדר ולאחר שחזרתי לארץ הכרתי מאמנת אישית מדהימה ביותר שעזרה לי רבות.
** חידשתי קשר ישן מאוד עם בחורה שלמדה איתי בתיכון ובתקופה הזו לא היינו כל כך בקשר כי לא ממש הסתדרנו וסבלנו אחת את השניה, אך כיום לאחר 13 שנה אחרי שכל אחת בנתה את חייה והשתנתה מאוד, אנחנו מסתדרות נפלא ואפילו אפשר להגיד שאנחנו חברות קרובות ולא האמנו שכך זה יהיה בגלגול הזה.
** בנובמבר 2012 הייתי נוכחת בלידה של חברה טובה ויקרה וראיתי את הילד המהמם שלה נולד וצילמתי את 2 התמונות הראשונות שלו באוויר העולם ומאז כל שנת 2013 הייתי חוויה אחת גדולה עם הרבה שימחה ואושר לראות את הנסיך הקטן גדל מיום ליום - שיניים שיצאו לו, מלמולים וברבורים שהתחיל, לחגוג איתו את יום הולדתו השנה וכמובן לראות אותו מתחיל ללכת ועכשיו הוא לא מפסיק לשגע את כולם.

3. שבועיים שלמים בצרפת אצל דודה שלי. עשיתי שם חיים משוגעים וקניתי כל דבר שרציתי מבלי לחשוב פעמיים.

4. כל החיים וכך יהיה תמיד, שהאוכל של אמא שלי הוא הכי טעים והכי לא נמאס.

5. לא מצטערת על כלום ממה שעשיתי, כי רק בזכות כל הטעויות שלי אני למדתי רבות וכיום אני נמצאת במקום טוב יותר בין אם זה מבחינת חברים טובים ומדהימים שיש להם חלק בחיים שלי ובין אם זה רצונות טובים יותר שרוצה בשביל עצמי ויודעת שהם מגיעים לי.

6. מאחלת לעצמי את הכי טוב שאפשר - מציאת עבודה חדשה וטובה יותר,מציאת גבר טוב שתוביל לזוגיות טובה ובריאה, חתונה, תכנון ילדים והמשך חברות טובה עם החברים הנוכחים שלי.

יאלה ניתן בראש

במצב הכללי במדינה - 4, וזה אחרי שאני לארג'.

עצוב זה שאנשים יקרים לך הלכו לעולמם השנה.
שמח? אין משו מיוחד. היו דברים משמחים שבשגרה.

מה היה המקום שהכי נהנית לבקר בו השנה?
איי פי ג'י, מקום מדהים.

לא זוכר אם היה משו הכי טעים.
כל סוג של אוכל והטעם שלו.

לא זכור לי משו שהצטערתי השנה שעשיתי או לא עשיתי.

מה את מאחל/ת לעצמך שיקרה לך השנה?
מכיוון שאנו עם שמזמן איבד את הזהות והערכים
המינימליים שלו, והמדינה הזאת הלכה מזמן לאיבוד -
אין לנו זכות קיום לצערי.
אז אני מאחל שבשנה הקרובה תהיה מלחמת
עולם שלישית ושלא ישאירו מאיתנו אפילו אפר.
ואז אלוהים יבנה אותנו מחדש כעם יהודי תרבותי
ושראוי להתקיים.

שיהיה סופ"ש נעים.

renen3

New member
שאלון נחמד

6

הארוע המשמח היה שמצאתי אהבה
הארוע העצוב היה שנפרדנו.

מה היה המקום שהכי נהנית לבקר בו השנה ?
ראש פינה.

לא זוכרת.

לא. הכל בסדר.

מה את מאחל/ת לעצמך שיקרה לך השנה ?
לטוס לניו יורק ולמצוא אהבה.

אסףג1981

New member
ברוכה הבאה

אני קצת מבולבל- בכוונתך להגר לניו יורק, למצוא שם אהבה ולהשתקע ? או שמא התכוונת לטוס לניו יורק סתם בתור טיול ולמצוא אהבה בישראל בלי קשר לכך ?

renen3

New member
תודה אסף

אין לי כוונות להגר לניו יורק ואני לא יודעת איפה אני אמצא את האהבה הבאה שלי.

renen3

New member
שהשנה הבאה שלך

תשאר בציון 10
אני אבדוק את הבורגר סאלון שהמלצת עליו כשאהיה בחיפה.

אסףג1981

New member
בורגר סאלון

אני מתחייב להעלות תמונה של ההמבורגר בפעם הבאה שאהיה במסעדה.
חובה לקחת אותו עם גבינה ! והם לא שמים אותה מעל קציצת הבשר, אלא בתוכה. פשוט מושלם. כל בנאדם ששלחתי למסעדה לא הפסיק להודות לי, ומדובר לפחות באדם אחד

אסףג1981

New member
למה לחכות עם התמונה כשאפשר עכשיו...

שלפתי אותה מהאתר של המסעדה

renen3

New member
נראה טעים טעים יאמיייי

אני לא אוכלת עם גבינה אני אסתפק במשהו אחר

למעלה