אז קראתי....

carlos1

New member
אז קראתי....

אז קראתי את ההודאות שעוסקות במדע בזמן,מאוד מענין!!! [אבל רציתי לשאול? מתי,הנושא של מעבר בזמן,נניח או תנועה במהירות האור תהיה, פרקטית?? האים ישנם ניסויים,לשליחת גופים מלאכותיים(נניח לווינים, או משהו דומה לזה) לזמן,או למימדים אחרים?? האים נמצא משהו ללא הסבר(אם נניח,שמסע בזמן אפשרי,על פי הוקינג,אולי נשלח לכאן משהו מהעתיד) שיכול לתת רמז, לתאוריה זו,או אחרת. (אם לא ניקח הסברים להוכחה זו במשולש ברמודה,או המפלצת מלוך נס) מה דעתכם,\??? אשמח לקבל תשובות רציניות. קרלוס

ailag

New member
-=-=-=-

עד שלא נצליח לפתח תאוריה טובה בקשר למסע בזמן וגם ליישם אותה, לא נדע. בינתיים, מסע בזמן אפשרי רק במערכות שהם space-like -- כלומר, אם אתה רואה את אירוע א קורה כאן ועכשיו, ואת אירוע ב קורה בעוד מעט זמן ובמרחק עצום , אפשר לנוע מספיק מהר כדי שאירוע ב יקרה לפני א. זאת בתנאי ש: - אפשר לנוע מהר מספיק (קרוב מאוד למהירות האור!) - המרחק (במטרים) גדול מהזמן (בשניות) לפחות פי 300,000,000 (ויותר, אם אנחנו איטיים יותר). (למי שתהה למה, השתמשתי בכך שהאינטרוול צ"ל קטן מאפס. כשהוא אפס אז (ct)² = x² . תקנו אם טעיתי..) לשלוח למימדים אחרים אי אפשר - אנחנו כבר נמצאים בכל המימדים. אמנם קשה לנו להבין את הרביעי (הזמן) ואנחנו לא יכולים לראות את החמישי והלאה, אבל אנחנו עדיין נמצאים בכל המימדים. (תחשוב על זה כך, אתה מכיר מישהו שהוא רק במימד הראשון והשני - אורך ורוחב - ולא במימד השלישי, עומק?) אולי יש -יקומים- אחרים, אם לכך התכוונת, אבל אין לנו את הידע או הטכנולוגיה כדי להגיע אליהם. (או אפילו אל מחוץ למערכת השמש שלנו בזמן סביר for that matter). לא ראיתי את הקשר אל משולש ברמודה והמפלצת מלוך נס. תוכל לפרט?

carlos1

New member
תשובה....

אז תשובה מאוד מעניינת!! תודה. ובקשר למשולש ברמודה,ולמפלצת מלוך נס. ישנה תאוריה,שישנו"חור"במשולש ברמודה,שבו עוברים מטוסים וספינות אל "יקום אחר" ואותו הדבר עם ה מפלצת מלוך נס שהיא פליוזאור. למרות שלפי דעתי,אפשר להסביר את העלמויות במשולש, בתור מאבק או שריד מהמלחמה הקרה,בין ברית המועצות לבין ארהב. בנוסף ל"גלים לא נורמלים,המסוגלים גם היום להטביע אוניות גדולות,ובוודאי יאכטות. ושאלה.... בשנת 1938 התגלה דג,בשם לטימריה. ליד חופי דרום אפריקה.דג זה הוא מימי הדינוזאורים!!! דהיינו,הוא לא!!!!!!!!1 נכחד בפגיעת האסטרואיד, השאלה היא,האים יש סיכוי לדעת מישהו,שעוד בעלי חיים, נשארו בחיים,אולי המפלצת מלוך נס היא שריד לכך??? מפני שאים היא קיימת,הרי זהו פליוזאור. מה דעתכם??? קרלוס

כרומטי

New member
ברור שלא כל בעלי החיים שהתקיימו

אז נכחדו בפגיעת המטאור.....כי אם כולם היו נכחדים ממה בדיוק אנחנו היינו מתפתחים? אני מניח שיש סיכוי שנשארו מאז בעלי חיים שלא נכחדו במהלך הדורות או נעלמו בגלל התפתחות אבולוציונית....... אבל אני בספק אם המפלצת מלוך נס היא אחת מהם ואם היא קיימת בכלל......כמובן שיש סיכוי שאני טועה.

יפתח14

New member
לפי מה שהבנתי...

תיאורטית, יש אפשרות לנסיעה קדימה בזמן. ביציאה אל החלל וכניסה לחור שחור, מי שיכנס לחור ירגיש כאילו עברה שנה בעוד בכדור הארץ יעברו מאה שנים. מישהו שמע על זה פעם?

אלברט G

New member
בטח אפשר!

אם אתה טס במהירות שקרובה למהירות האור זמן אצלך "זוחל" ואילו בכדור הארץ הוא "טס". אם תטוס ככה חצי שנה הלוך חצי שנה חזור יעברו בכדוה"א יותר ממאה שנים! אגב, אפשר גם לעבור ליד חור שחור שמעוות את הזמן-חלל, אבל רוב הסיכויים שלא תצליח לברוח מהחור ... שזה די לא נעים!

qet1

New member
אבל במקרה הזה לעולם לא תוכל לחזור

לזמן "האמיתי" שלך. זה לא כמו בסרטים שאתה יכול לקפוץ לשנת 2100, לבקר את הנין שעוד לא נולד לך ולחזור הביתה.

ailag

New member
ברגעים אלו אתה טס קדימה בזמן

one second at a time. תיקון קטן למה שנכתב: כשאתה טס הזמן של השני זוחל לך, והזמן שלך זוחל לשני. אבל בגלל שיצאת ותגיע למערכת של השני, נסתכל מנקודת המבט שלו שאומרת שהזמן שלך זחל. זה פרדוקס התאומים
nirte: הסימן -=-=- הוא תוצר של הסימן -= =- . בשלב מסויים בצבא התחלתי לחתום על המיילים שלי כך : -= גליה =- (ולמטה : -= צוות XYZ =-) - בפונט המתאים ועם מספיק דמיון זה נראה כמו כנפיים. זה בעיקר התייחס לשורה משיר שאני אוהבת שבדיוק יצא (השורה חוזרת גם בשירים אחרים) : take these broken wings and learn to fly . כאן הסימן מבטא "אין לי נושא טוב, אז פשוט תקראו את התוכן".

arifell

New member
זהו, שאי אפשר להגיע למהירות האור

לפחות כך טוענות התיאוריות המתקדמות יותר שאני מכיר... ככל שמתקרבים למהירות האור, ההתנגדות לתאוצה עולה, וכשכבר נתקרב ממש ממש ממש למהירות האור, נצטרך להשקיע יותר ויותר אנרגיה, ובסוף, אף פעם לא נגיע לשם...

ailag

New member
אי אפשר בדרך שתיארת

זה לא אומר שאין דרך אחרת שעוד לא ניסינו..

פלטרון

New member
כמו לקחת LSD ולהכנס למימד החמישי../images/Emo6.gif

שם מהירות בזמן אפשרית באבו-אבוה !!
פלטרון

פלטרון

New member
איידס,סרטן,מיזוג אוויר - זה פרקטי !

תסלח לי שאני לא משיב לשאלתך, אבל רציתי להעיר שמה שבאמת חשוב זה לפתור כמה דברים בוערים יותר באג'נדה : איידס, סרטן, SARS (*משתעל וחום גבוה..* ) , ומיזוג אוויר זול . כשיפתרו את כל אלו, אני מבטיח לך אישית לשבת ולחשוב על מהירות האור ומימדים ושאר "שטויות" . וברצינות לרגע - איידס ,וסרטן ממש מפחידים אותי. מתי לדעתכם ימצאו פיתרון נורמלי למחלות המאוד מפחידות האלו ?? פלטרון

ailag

New member
אין בעיה

לעבוד על הבעיות הנ"ל במקביל. אנחנו ממילא לא רופאים, וקורס קוונטים 2 ומבוא לגרעין לא יכשיר אותי לרפא איידס. מיזוג אוויר, אולי. אבל השיטה הטובה ביותר להשיג מיזוג אויר זול היא לא להפעיל אותו כ"כ חזק כמו שכולם מפעילים. ד"א, אם נסע מהר ממהירות האור, נוכל להגיע למקום לפני שיצאנו ממנו, נוכל "לקפוץ" אולי לכוכבי לכת אחרים.. אולי שם יש חומרים שמרפאים איידס? אולי שם יש תרבות מתקדמת שתוכל לעזור לנו?

qet1

New member
אם אנחנו חוזרים לפני שיצאנו

אז אנחנו בכלל לא צריכים לטרוח, מספיק שנתכוון לטוס לכוכב אחר ולחזור עם התרופה לאיידס ואז לפני שנספיק לצאת כבר נחזור וניתן לעצמנו את התרופה :) :) :)

qet1

New member
שתי אפשרויות:

או שזה יגרום לתגובת שרשרת שבסופו של דבר תשמיד את היקום, או שסתם מישהו ייבהל מזה...........
(מתוך בחזרה לעתיד 2 או 3 ). אולי צריך להתייחס לפרדוקס כמו לנקודת אי רציפות בציר הזמן, שזה בעצם אומר שבזמן שקורה משהו שאמור לגרום לפרדוקס היקום מפסיק להתקיים וחוזר להתקיים כשהדבר שאמור לגרום לפרדוקס בוצע, ככה אין פרדוקס! (וזה בעצם גם פרדוקס, לא? אז אולי היקום לא קיים בכלל?) מצד שני........אולי לא.

למעלה