אז עכשיו כולם לענות.

princess leah

New member
אז עכשיו כולם לענות.

משהו פה חייב להיות מעניין יותר. בואו נדון! זה פורום או מה?! בוא נעשה שכל אחד יגיד את הפרק האהוב עליו ואז נקטול אחד את השני בבחירות או לחילופין נהלל אותם על הטעם המשובח. נו זה יכול להיות סימפטי. משהו חייב לקרות (ואני לא בטוחה שהמחזמר זה משהו שיקרה בקרוב. לא שאני מזלזלת. אבל זה חתיכת פרויקט@!!!!@#%&^) נעמה.

buffstar

New member
oh oh i wonna play!../images/Emo88.gif

Becoming part 2- אומנם once more with feeling היה מדהים יצירת מופת עוצר נשימה אבל אין אין אין שום פרק שראיתי מאז לא הביא אותי למצב של אחרי הכתוביות כשהמפלצת עוברת ואומרת "i need a hug" כמו בסוף של ביקמינג הייתי בשוק בהלם המומה! בכיתי ולא יכולתי לחשוב איך אני יעבור את ה4 חודשים עד העונה השלישית... וגם השיר "full of grace" היה ממש מרגש... חוץ מזה שכל פרק שני של באפי הוא יצירת מופת (המשאלה, איישוט, אש,אני משערת שהעונה ה5 שלא ראיתי עדיין,מה התחום שלי,בקיצור המון ויש לי בלקאוט כרגע אז אני עושה אבל לסדרה... ואו אני חושבת ששברתי את גבולות הסוגריים!)

princess leah

New member
?

תראה. אין לי כוח לדוק במקום פורמלי. אז אולי תסביר לכולנו. במה מדובר. באיזה פרק בדיוק...??? המממ.... בקרוב אני אכתוב על הפרקים האהודים עלי. שהם לא וואנס מור. ויש כזה קטע אצלנו בחברה שאומרים: once more - once more - once more with feeling hehehe כאילו. כי רואים את זה עוד פעם ועוד ועוד.. טוב. די. להתראות

יש כלכך הרבה פרקים מצויינים..../images/Emo23.gif

איפה להתחיל? bandcandy earshot hush (zepo(the xender eposod buffy v dracula and so menny more....

princess leah

New member
טוב נו אני אתחיל גם..

zepo and hash הייתי רוצה הקרנות ענק בסינימטק או משהו של כל הפרקים של באפי. זה יכול להיות ענק!@!!!! אבל וואנס מור. הוא הראשון והיחיד עבורי. אהבתי גם את הפרק ההוא the wish אתם יודעים מה עוד חשבתי לי... ? שהפרק ההוא שעושים ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר .. ... ספויילר ספויילר אם הגעתם לכאן סימן שאין לכם בעיה. אז הפרק ההוא... שבאפי נמצאת במוסד - ואנחנו אמורים לתהות אם אלו באמת החיים שלה או שהיא חולת נפש - זא היה מצופה לדעתי להכניס את הרעיון הזה בפרקים הבאים, לערער אותנו עוד קצת. לדחוק אותנו לקצה. למה לא?!

פרק ענק, אי אפשר לצפות בשאר הפרקים../images/Emo42.gif

באותה צורה כמו קודם יותר. ענק גוס פשוט גאון!!!!!

buffstar

New member
את באמת לא יודעת איזה פרק זה

Becoming2?! הפרק של סוף העונה 2 כשאנג´לוס מנסה לשאוב את העולם לגהינום ואז הוא נילחם בבאפי ווילו עושה כישוף ושנייה לפני שבאפי הורגת אותו הוא חוזר להיות אנג´ל ובאפי בכל זאת נאלצת להרוג אותו כדי להציל את העולם ואז היא בורחת מסאנידייל!? אם לא ראית זה פרק חובה! זה ה-פרק לפי דעתי(ועוד רבים...)

buffstar

New member
את באמת לא יודעת איזה פרק זה ../images/Emo12.gif

Becoming ?! סליחה אבל זה ממש חור בהשכלה זה ה-פרק לפי דעתי(ועוד רבים...) אוקי הפרק בקיצור נמרץ ולא כולל: אנג´לוס מנסה לשאוב את העולה לגיהנום בעזרת השד אקתלה ספייק ודרו. ספייק מקנא ועושה עיסקה עם באפי כדי לשהוא יוכל להשיג את דו חזרה באפי ואנג´לוס נלחמים, ווילו מטילה כישוף אנג´לוס חוזר להיות אנג´ל האהוב אבל זה מאוחר מידי ובאפי נאלצת להרוג אותו כדי להציל את העולם היא בורחת מסאנידייל *כתוביות סיום* (בין לבין מגלים לנו על העבר של אנג´ל , ווילו נכנסת לקומה ויוצאת מזה,גיילס נחטף ומעונה על ידי אנג´ל, אמא של באפי מגלה שבאפי קוטלת ורבה איתה ומגרשת אותה מהבית,קנדרה נהרגת על ידי דרו, באפי מבוקשת על הרצח של קנדרה ומסולקת מבית הספר...)יש מה עוד לבקש משני פרקי סוף עונה?

buffstar

New member
טוב לא ידעתי שבטעות כתבתי שתי

הודעות סורי... השנייה יותר טוב...

אשמה

New member
תמיד שמחה להיות שימושית...:)

בעונה השלישית הוא נוחת כאילו מהשמיים בדיוק כשבאפי מתחילה לצאת עם בחור חדש (הופ). הוא מגיע חזרה מהגהינום בשבילה וג´יילס מדבר איתה על זה שזה מאוד קשה לחזור חזרה משם ושבטוח שהוא ממש רצה והיה נחוש כי זה כמעט בלתי אפשרי. הוא חוזר קצת מעוות בגלל כל העינויים שהוא עבר בממלכה שלמטה ובאפי עוזרת לו לחזור לעצמו וגומרת עם החבר החדש והנורמלי שלה:)

bigbadjoe

New member
מישהו חשב אולי

למה הוא הלך לגהינום בכלל ? הרי הוא לא עשה משהו רע, הגוף שלו נשלט הרי ע"י שד בזמנו והוא לא יכול להיות אחראי לזה, ואם כבר אז איך הוא חזר עם הנשמה, הסבירו את זה בכלל? עוד משהו (וואי היום אני מלא בשאלות.... ) האם הנשמה נמצאת בגוף כשהשד שם רק פסיבית? כלומר רק מתבוננת ולכן שד יכול להיות טוב (יותר)? כמו ספייק שנראה לי שנרגע קצת (אם לא אז לא להגיד !! בלי ספויילרים עונה חמישית!!!! ). הבנתי שהשד שומר על הזכרונות וקצת מהאישיות של הגוף המארח. 1 אחרון !!! (מבטיח), האם אנג´ל, כקונטרה לשאלה הקודמת, שמר על קצת מהשד אצלו כשהנשמה הוחזרה לו? אחרת איך עדיין יש לו כוחות של ערפד? ואיך דווקא השד הספציפי הזה נכנס בו כשהנשמה שלו הוסרה ? תודה !!!!!!!!!!!!

taz512

New member
אנג´ל ושדים

באנג´ל לא נכנס שד. אנג´ל הוא שד. ההסבר הוא ככה. ערפד רגיל אין לו נשמה, ולכן אין לו מצפון ורגשות. ברגע שאנג´ל קיבל חזרה את הנשמה שלו יסורי מצפון הציפו אותו. ברגע שהנשמה עזבה אותו נעלם לו המצפון, ואז הוא באמת נהיה רשע. ולעוד אחת מהשאלות. יש לו כוחות של ערפד כי הוא ערפד. זה שיש לו נשמה לא אומר שהוא לא ערפד. עובדה שעדיין בשביל לשרוד הוא צריך לשתות דם. למה הוא חזר עם נשמה אין לי מושג. מקווה שעניתי לך על רוב השאלות. טאז השד העונה

bigbadjoe

New member
שנייה, נראה אם הבנתי ....

הנשמה של האדם שהוא היה קודם חזרה נכון ? אז מה קורה כשאתה הופך לערפד? זה לא שאתה מאבד את המצפון, אתה (או לפחות הנשמה) מתה ושד משתלט הרי על הגוף ! אבל לפי מה שאני מבין, אנג´ל קיבל את הנשמה הוא נהיה ערפד עם נשמה ולא חזר להיות האדם שהיה קודם נכון ? הוא כאילו הרבה והאדם שהיה קודם שניהם פועלים יחד! כי אם השד היה נעלם אז הוא לא היה ערפד נכון ? והנשמה שהוא קיבל היא בעצם האדם שהוא היה קודם ! (יש לי כאב נוראי מעל העין פתאום......)

אשמה

New member
רגע רגע

לא משתלט לך שד על הגוף, השד מחליף את הנשמה. מאז שקיללו אותו והחזירו לו את הנשמה הוא חי בניגוד אינטרסים תמידי בין הנשמה שלו לבין הרצונות של השד שבו. בגלל זה הוא מיוסר, כי מצד אחד הוא רוצה דברים מסויימים ומצד שני המצפון שלו מייסר אותו בגלל הרצונות האלה. הוא חזר עם נשמה בגלל שחמש דקות לפני שבאפי שלחה אותו לגהינום ווילו הצליחה להחזיר לו את הנשמה, כלומר לקלל אותו מחדש. בגלל זה כשהוא הועף לגיהנום נוצר מצב שהוא עם הנשמה שלו שם. הנשמה לו נעלמת כשמישהו נשלח לגיהנום, להיפך, הוא מתייסר עוד יותר. בגלל זה כשהוא חזר היא עוד הייתה.

blackwolf

New member
הממממ 4

תראה, סה"כ השד יותר חזק מהנשמה, כך שכשמישהו מתערפד השד מנצח והנשמה עוזבת את הגוף, אבל היא לא מתה. היא פשוט לא בתוך הגוף. כשהנשמה מוחזרת בכח לגוף ( למשל ע"י קללת צוענים ) השד כבר מוכנע ( ע"י הקללה ), ואז הוא עדיין קיים בגוף ( מבחינה גופנית: כח, צורך בדם וכ´ו ) אבל הנשמה היא זו ששולטת ברגש, מצפון, מה שזה לא יהיה. כך שהשד לא נעלם, הוא עדיין בתוך הגוף, הוא פשוט לא שולט בו. ( למעשה הוא אף פעם לא שלט בו, האדם החליט מה לעשות, פשוט לא היו לו עקבות מוסריות ). בקיצור, שד עושה את הדברים הבאים: נותן לבן אדם כח וצורך בדם ומעיף את הנשמה. כאשר לבן אדם אין נשמה, אין לו מצפון ולכן אין לו בעיה להרוג בשביל אוכל ( שהוא צריך ) או סתם בשביל הנאה.

blackwolf

New member
המממ 3

זה לא בדיוק נכון שאנג´ל הוא שד... באחד העונות הראשונות, מגיע השד ההוא שג´יילס העלה בעברו. הם מביסים אותו ע"י כך שהשד נכנס לגופו של אנג´ל ואז השד של אנג´ל והשד החדש נלחמים על הגוף של אנג´ל. אח"כ אנג´ל אומר שיש בתוכו שד שמחפש להלחם כבר כמה מאות שנים. השד ואנג´ל ם לא בדיוק אותו דבר. ספויילר לסוף עונה שניה של אנג´ל... בסוף העונה שניה, בעולם המקביל, השד של אנג´ל מקבל צורה משל עצמו. לדעתי זה מוכיח שאנג´ל והשד הם לא אותו יצור, הם פשוט חולקים גוף אחד. סוף ספויילרים עונה שניה. אז נכון שאנג´ל והשד מאוד קרובים וקשה להפריד מניהם, אבל יש איזשהו הבדל בינהם.

blackwolf

New member
המממ... 2

אנג´ל הלך לגיהנום כי הוא לא מת. כלומר, זה לא שהוא מת ואז שפטו אותו לגהנום או לגן עדן. הוא פשוט נשאב למימד אחר. זה כמו בפרק ´אן´ פרק הפתיחה של עונה שניה. באפי נמצאת בסוג של גנום , אבל זה לא כי היא מתה. הוא חזר אם נשמה כי ווילו החזירה לא את הנשמה לפני שבאפי שלחה אותו לגהנום. לדעתי הנשמה לא נמצאת בתוך הגוף אלא מחוץ לו, אבל היא לא יכולה להמשיך הךאה, כי הגוף עצמו לא מת. ואז היא למעשה תלויה מחוץ לגוף. בגלל זה כשמחזירים לערפד את הנשמה שלו , אותה הנשמה חוזרת לגוף ולא מגיעה נשמה חדשה.הנשמה קשורה לגוף עד שהוא מת. את ספייק קשה להסביר, אבל עד כמה משאני יודעת ומאמינה, השנוי לא קשור לנשמה, אלא לשד עצמו. בקשר לאנג´ל, השד נותן לאנג´ל את הכח שלא, את התאווה לדם ואת הפנים משתנות, הרוע נובע מחוסר נשמה, לא מתוך השד עצמו ( אם כי יכול ליות שהוא הופך בן אדם לרע יותר ממה שהוא היה ללא שד ). סה"כ תחשוב על השד כמו מחלה מאוד מאוד קטלנית ושקשה מאוד להחלים ממנה גם אם לא בלתי אפשרי ( כפי שראינו בעונה רביעית ).

אשמה

New member
אנג´ל בגהינום

אנג´ל שיחרר את החרב שהעירה את אקת´לה - השד שבולע את כל העולם לגהינום. כדי לעצור את השד צריך לתקוע את החרב שהוציאו מהשד כדי להעיר אותו באדם שהוציא את החרב מהשד. במקרה הזה באפי תקעה את החרב באנג´ל - ששיחרר את השד, פעם אחת - דבר ששלח את השד ואת אנג´ל לגהינום

למעלה