אז עכשיו כולם לענות.

blackwolf

New member
הממ...

אני חושבת שלבחור קראו סקוט. בכל מקרה, אנג´ל לא חוזר בשבילה, הוא פשוט חוזר, ולאט לאט הוא מנסה להבין למה הוא חזר. בפרק AMENDES (?) הפרק שהוא רואה את כל האנשים שהוא הרג מתברר שמי שהחזיר אותו הוא הכח הרע ולא ברור למה הוא עשה זאת. ( אם כי בסוף לא בטוח שזה באמת הEVIL FORCE שהחזיר אותו ויתכן שהיו אלה ה POWERS THAT BE ) היא לא נפרדה מהחבר שלה. היא אמרה לאנג´ל שיש לה בחור חדש שהיא מאוד מחבבת ונראה לה שזה רציני. פגישה אח"כ סקוט נפרד ממנה.

אשמה

New member
אני ממש מסכימה

זה אחד הפרקים הכי טובים של באפי והוא השאיר אותי כל כך מדוכאת. אני ממש מסכימה, במיוחד שאחרי זה באמת הייתה הפסקה ארוכה בגלל ערוץ 2 (ואני לא אוסיף כלום...) אחרי ששתי העונות הראשונות שודרו ברצף. וחוצמזה, באמת full of grace היה בחירה מדהימה שם. ראיתי את החמש דקות האחרונות של הפרק הזה כל כך הרבה פעמים שהקלטת נקרעה לי... ואני לא מדברת במובן המטאפורי - היא באמת נקרעה:)

princess leah

New member
אז כשאתם משתפים פעולה ואומרים מה..

ואומרים מה הפרק האהוב עליכם. תוסיפו את הלינק, לאחד מפרקי באפי בבאפיגייד (הראשון שמצאתי, לא חיפשתי יותר מידי) http://vrya.cstone.net/buffy_action-episodelist.htm זה המקום עם כל הפרקים והשמות שלהם, והתקצירים המקוצרים, ויש משם לינקים לתקצירים גדולים יותר. יאללה. יהיה טוב?

hospital_food

New member
פשוט

אי אפשר לבחור רק פרק אחד ,זה כמו לבחור תשיר הכי הכי אהוב של הביטלז ,או כמו לבחור תפרק שהכי אהוב עלי של סיינפלד. אלה שאלות לא הגיוניות. אז הנה כמה פרקים שממש ממש ממש אהבתי של"באפי" עונה שניה: Becoming -חלק ב´ (לא אוהב את כל הזיוני שכל עם אנג´ל) עונה שלישית: Faith, Hope and Trick Bad Girls Earshot Dopplegangland עונה רביעית: Living Conditions Fear Itself Something Blue Hush This Year´s Girl Who Are You? Wild at Heart Restless עונה חמישית: Real Me No Place Like Home Fool for Love The Body The Gift עונה שישית: (שעוד לא הסתיימה בארהב) Once More, With Feeling Tabula Rasa Wrecked Gone Normal Again טוב הזגמתי....

שכחת את...

עונה 1: Angel Nightmares עונה 2: Bad Eggs Surprise Innocence עונה 4: Yoko Factor + Primeval עונה 5: The Replacement עונה 6: Older and Far Away Hell´s Bells Entropy Seeing Red ומן הסתם יש עוד המוווווווווווווווווווון
עוגי עוגי

hospital_food

New member
Entropy

היה באמת פרק מצויין ומצחיק Seeing Red - היה בסדר לא יותר, הדקה האחרונה של הפרק היית מצוינת."יור שירט" ולא שחכתי כלום, פשוט זו דעתי :) וYoko Factor + Primeval אותי ממש שעממו

שים ../images/Emo58.gif

ואתה עוד תעשה לעוגי לבכות. הסוף היה ממש מזעזע (אבל טוב). הלם טוטאלי. עוגי באבל. היום הפרק החדש. כולם להיות מוכנים לבוחן מחר! לפי הטריילר שלו באתר זה הולך להיות עצבני... Go Willow!!! עוגי עוגי

talytal

New member
הפרקים האהובים עליי...

והתאמצתי מאוד לצמצם את זה ככל האפשר: 1. The Wish (פשוט פרק עצום, בעיקר סצינת המוות של באפי, בהילוך איטי עם המוסיקה המצמררת) 2. Zeppo (הפרק הכי Xander centric בסידרה, והראשון שגרם לי להבין כמה מפוספסת הדמות שלו בדרך כלל) 3. Once More, With Feeling (הפרק הנצפה ביותר בתולדות באפי עבורי) 4. Graduation 1 & 2 (פרקי סיום העונה השלישית) 5. Innocence (הפרק בו אנג´ל הופך לרע, וכל מילה מיותרת) 6. The Pack (הפרק הבאמת שווה היחיד בעונה הראשונה, לדעתי) 7. Lover´s Walk (הפרק האולטימטיבי לאוהבי ספייק, כמוני) טוב, אני אפסיק עכשיו, כי אם לא הרשימה הזו עלולה להיגרר לאורך מוגזם.

אשמה

New member
innocence

פרק מדהים וכל כך אמיתי... הדהים אותי הקטע שהיא מגיעה לדירה של אנג´ל והוא מתייחס אליה כמו זבל והיא מתחילה לבכות. זה מצב כל כך אמיתי ובעונה השלישית כשבאפי מדברת עם הפסיכולוג בפרק שבו באפי רואה שוב את אנג´ל פעם ראשונה אחרי שהוא חוזר מגהינום, הוא שואל אותה על זה והיא מתחילה להסביר. זה מגיע לזה שבעצם מה שקרה לה הוא מקרה של חבר שהשתנה מקצה לקצה אחרי שהיא שכבה איתו. מדהים כמה רבדים יש לסידרה הזאת ואיך שבעצם מדברים איתנו על דברים שקורים מתחת לדברים שנראים מאוד בדיוניים. וואו, זה היה מאוד פילוסופי:)

sour girl

New member
מתחילים....../images/Emo58.gif

עונה 1 prophecy girl ...עונה ראשונה אחרי הכל..nightmares היה נחמד לראות את באפי בתור ערפד(vamped buffy) עונה 2 halloween וכמובן becoming עונה 3 אני *אנסה* לרסן את עצמי כאן....the wish ובעקבות זה dopplegangland ,helpless (the crazy vamp) ,bad girls ,enemiens graduation לא הצלחתי להחזיק את עצמי ...אחת העונות האהובות עלי ... עונה 4 hush ,this years girl ,who r u?,restles עונה 5 triangle מצחיק בצורה מדהימה..the body ,Intervention ,the gift גלורי פשוט דמות גדולה... עונה 6 omwf ,seeing red (so freakin´ sad ( שמתי לב שלא הצלחתי להחזיק את עצמי עם זה ... sour girl Glory: "The Slayer´s a robot! Did everybody else know the Slayer was a robot?" Buffy: "Glory? You´re not the brightest god in the heavens, are you?" **********************************************************************

sour girl

New member
איזה מעצבן...

כל ההודעה שלי היא בלאגן אחד גדול!!! תנסו להבין משהו משם..כי אני לא מצליחה... אז כן זאת היתה אמורה להיות מן הודעת סליחה על הבלאגן.... **********************************************************************

למעלה