אז סכמ"ש?

מתי באמת עושים? ../images/Emo12.gif

בא לי, היה נחמד פעם קודמת.
עכשיו גם יש יותר אנשים בפורום פתאום D:

noam270

New member
חופשחופשחופש!! ../images/Emo3.gif

הדבר הכי טוב השבוע? ההורים המדהימים שלי קנו לי מלא חותכנים לעוגיות ובצק סוכר וסוכריות מדהימות כאלה
יום נישואים לאמאבא
דבר קצת פחות טוב שהיה השבוע? אממממ לא היה משהו מיוחד.. אהה!! ב-H&M לא נשארו שמלות במידה שלי וזה היה נורא מעצבן, כאילו, הכל שם היה או 34 או 40 ומעלה, מה זה עוזר לי????????? אוף. טוב, מחר אני נוסעת לשם שוב, אולי הפעם זה יצליח?
יום הכי טוב שהיה השבוע? כולם היו אחלה, אבל אתמול היה מאוד אחלה
יום קצת פחות טוב שהיה השבוע? חמישי נראה לי... הייתי עייפה בטירוף ואז גם הייתי צריכה לעבוד ולא היה לי כוח
איך היו התוצאות בבגרויות?(כאילו אנגלית ומתמטיקה) סבבה לגמרי, אני מרוצה
94 באנגלית וכולל המגן זה 97, וכמובן שמאה במתמטיקה (3 יח', דהה)
תוכניות לשבוע הבא? מחר - ת"א, חמישי עבודה ובאמצע?... נאלתר
מרגישים כבר חופש? כןןןןןןןןן ואני אוהבת את ההרגשה הזו!
קולטים את זה שסימנו יא? האמת שאני את השוק הגדול קיבלתי בתקופה של הבגרויות שבאמת סיימנו, עכשיו אני כבר בסדר
תוכניות לחופש? לעבודלעבודלעבוד ולא לבזבז את הכסף הזה בכלל כי הכל הולך ישירות למורה לנהיגה, אז גם רישיון הוא חלק מהתוכניות
רוצים לספר לנו משהו מיוחד?ומשהו מטריד? משהו מיוחד?... אהההה אישרו לי כתבה נוספת! משהו מטריד.. היא תתפרסם בטח בעוד איזה חודשיים

asaf105

New member
השבוע הכי מושלם שהיה לי!!!!!!!!!!!!!!

הדבר הכי טוב השבוע? המבורגר בחינם בבורגראנץ', מימדיון בחינם עם חבר טוב, 3 ימים מושלמים בירושלים!!!!! דבר קצת פחות טוב שהיה השבוע? ציוני מועד א'
יום הכי טוב שהיה השבוע? כל ימי השבוע חוץ מהיום שפרסמו את הציונים יום קצת פחות טוב שהיה השבוע? היום שפרסמו את הציונים איך היו התוצאות בבגרויות?(כאילו אנגלית ומתמטיקה) חרא, ציונים גרועים תוכניות לשבוע הבא? מועדי ב'!!!!! מרגישים כבר חופש? בארווורררררררררררררררר קולטים את זה שסימנו יא? אני עדיין לא מצליח לקלוט את זה, כאילו אשכרה שרדתי שנה כל כך גרועה וכל כך סיוטית תוכניות לחופש? לנצל אותו עד הסוף!!! גם ככה זה החופש האחרון שלנו רוצים לספר לנו משהו מיוחד?ומשהו מטריד? הייתי בירושלים חמישי שישי שבת והיה טיול מושלםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך נהניתיייי!!!!!! אעעעעעעעע

שלושה ימים נהדרים בירושלים?!!?

איזה מפתיע,אין מה לעשות בעיר הזו.איך הצלחת?

asaf105

New member
חחח הרגשתי שם כמו תייר

זה מהעבודה של אמא שלי ארגנו את הטיול הזה אז כל הזמן היה מה לעשות, היינו במלון דן ירושלים היו מסלולים, היה הרבה מה לעשות והיה כיף
אולי סופסוף הכרתי את ירושלים מקרוב פעם ראשונה

חחחח

זה ממש מצחיק לשמוע אנשים שמגיעים לפה ומתלהבים מהעיר כשאתה גר פה ולא חושב שיש פה כזה משהו מיוחד ששוה את השם שעושים לעיר הזו

asaf105

New member
אבל היה מצחיק לראות את התיירים מחו"ל

כל מקום ראיתי מליוני תיירים מבקרים בכל מקום, מצלמים כל פיפס כאילו באיזה שוק ראיתי תיירים אוכלים לאפה ומתלהבים שהם אוכלים לאפה עד שאשכרה הם צילמו את עצמם עם הלאפה
וגם התיירים האלה קונים כל דבר הבייגלה ה"ירושלמי" שכולם קוראים לו, זה כולה בייגלה ארוך מעט והפכו אותו לבייגלה הרשמי של ירושלים וכל התיירים מתלהבים ממנו

הם בטח סינים

לסינים יש קטע כזה בכל מקום שהם מטילים לצלם כל דבר ,עם הם חוצים כביש הם יצלמו את זה כל דבר שהם אוכלים הם מצלמים הכל!! אבל אין על מיגלה של העיר העתיקה מלא בזעתר זה הדבר

asaf105

New member
כל כך טעים הבייגלה עם הזעתר../images/Emo45.gif

ליד שער יפו, קרוב לממילא יש מלא דוכנים של הבייגלה וכל מוכר דופק מחיר אחר לכל אחד פעם בייגלה ב7 שקל, פעם שניים ב10, פעם אחד ב12, פעם שלושה ב10

זה רק לתיירים ירושלים קונים הכי הרבה ב5

אבל גם יודעים איפה לכנות-שער שכם בית צפפה וכאלה

tritone

New member
חה הזכרת לי ש

פעם הייתי בפסטיבל בת"א ואיזה מישהו הסתובב עם בייגלים (לא ירושלמים!) ועשה "שתיים בעשר! שתיים בעשר!" שאלתי כמה עולה אחד, והוא אמר שחמש
ירושלים בטח מגניבה לתיירים. לפעמים הסינים מצלמים חתולי רחוב! זה באמת מצחיק.

asaf105

New member
חח האמת שהיה מצחיק לראות חתולים בתוך הכותל

כשהיינו ליד הרחבה ראיתי מלא חתולים, והתיירים באמת מתלהבים מהם ומצלמים אותם
מזל שנכנסנו למנהרות והגענו לחדר הכי מקודש שהוא הכי קרוב לקודש הקודשים, כי שם שמנו את הפתקים וחסכנו מלא זמן בכניסה לכותל

JeykinsN

New member
אין חתולי רחוב בסין

לכן. (לא בציניות) גם אין כלבים ברחוב בכלל אין שם חיות משוטטות כמו פה.וגם לא משוטטות כאילו אין ברחוב אנשים עם כלבים וכו'.

tritone

New member
אני יודעת

לא חשבתי שהם מצלמים סתם כדי לראות חתולים ארצישראליים
זה אותו דבר פה בונקובר- לא מבינים למה אני מתלהבת מסנאים ברחוב ומדביבונים בפארק

למעלה