אז סכמ"ש?

timetraveler900

New member
אני בקושי כותבת בתפוז בזמן האחרון....

הדבר הכי טוב השבוע? הציונים ושיעורי הנהיגה דבר קצת פחות טוב שהיה השבוע? אח שלי היה ממש חולה יום הכי טוב שהיה השבוע? תהרגו אותי, אני לא יודעת להצביע על אחד מסוים
יום קצת פחות טוב שהיה השבוע? חמישי אולי... ביליתי 3 שעות בקניון ואחרי החצי שעה הראשונה בה קניתי מיתר לגיטרה לא ידעתי מה לעשות עם עצמי
הייתי צריכה לחכות לאמא שלי ו95% מהקניון זה חנויות בגדים..
איך היו התוצאות בבגרויות?(כאילו אנגלית ומתמטיקה) מת'- 84, ואחרי מגן 79.. אנגלית E- 96, ואחרי מגן 98. תוכניות לשבוע הבא? שיעורי נהיגה ואולי אולי בסוף אני כן אעבוד בקייטנה, אבל הפסקתי לקוות... מרגישים כבר חופש? כן, אבל אני כבר מתכננת את שנה הבאה
קולטים את זה שסימנו יא? לא... אבל טוב שסיימנו תוכניות לחופש? שיעורי נהיגה, תיאוריה, עבודת גמר, אני מקווה שבייביסיטר פה ושם... רוצים לספר לנו משהו מיוחד?ומשהו מטריד? (עם ט'
)
חלמתי על מלחמת העולם השנייה בסגנון הסרט The Wall... מטריד מספיק? חח

Xx Reut xX

New member
שנייה שנייה

את רוצה לומר לי שסבלת בקניון? זה קניון, בטח שיהיו בו חנויות בגדים!!! תני לי כל היום להיות שם חח אני מרגישה כ"כ שיטחית עכשיו

timetraveler900

New member
../images/Emo178.gif כמה אפשר?

אני שונאת חנויות בגדים; אף פעם אין בגדים נחמדים וכל התהליך הזה של המדידה ממש מייגע אז כבר ויתרתי ואני יורשת את הבגדים שלי מאמא שלי ומדודה שלי...
(יד שנייה הכי טוב
) נראה לי שביליתי שעה וחצי בסטימצקי וצומת ספרים
ואז אכלתי פיצה לבד
אל תרגישי ככה, כל אחד עם ההעדפות שלו

Xx Reut xX

New member
גם אני לא מתה על כל תהליך המדידה וזה

אבל זה תלוי נורא בסוג החנות.. בגלל זה יש לי חנויות מועדפות ובגדים נחמדים פשוט צריך לחפש ולא להתייאש, בסוף מוצאים זו השיטה
חחחח וברור גם לי יש העדפות, אני יכולה לחסל לTNT את המדפים ואז אחרי רגע להכנס לסטימצקי ולקנות איזה ספר
ומה, את לא קונה בגדים משלך? :-O

timetraveler900

New member
../images/Emo6.gifאת נשמעת ממש כמו חברה שלי../images/Emo6.gif

היא נשבעה שיום אחד תיקח אותי לקניות ותכריח אותי לקנות בגדים
ת'כלס, כל הבגדים ה"חדשים" שלי, יעני מחנויות, אמא שלי קנתה ואני לא הייתי שם- ובדרך כלל היא קולעת בול. רק כשאני באה איתה, אני מדכאת אותה עם החוסר עניין שלי או שאני לא מוצאת כלום, ושום דבר לא יוצא מזה
אז אני משאירה את העניין הזה בידיה :)

לאהדורה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifעצם הרכישה מהנה

המדידה זה עניין מייגע , במיוחד כשהמוכרים חושבים שאת מידה S ומוכיחה להם שאת L :(

למעלה