אז סכמ"ש?

אז סכמ"ש?

טוב יאלה יבש פה ביומים האחורנים,אז סכמ"ש,וכולם עונים שיהיה משהו מענין קצת פה (אחרת הברנשים בשחור יבוא עליכם
)
הדבר הכי טוב השבוע?
דבר קצת פחות טוב שהיה השבוע?
יום הכי טוב שהיה השבוע?
יום קצת פחות טוב שהיה השבוע?
איך היו התוצאות בבגרויות?(כאילו אנגלית ומתמטיקה)
תוכניות לשבוע הבא?
מרגישים כבר חופש?
קולטים את זה שסימנו יא?
תוכניות לחופש?
רוצים לספר לנו משהו מיוחד?ומשהו מתריד? טוב אני לא במצב שפיות נירא לי כדי שאני אפסיק לכתוב לכם שאלות ,אבל מוזמנים להוסיף עוד דברים ושאלות כרצונכם שיהיה סופש
נפלא

supercoconut

New member
../images/Emo42.gif

הדבר הכי טוב השבוע?
הייתי במסעדה עם כמה חברות 3: דבר קצת פחות טוב שהיה השבוע?
קלטתי שאני צריכה להתחיל ללמוד לבגרות יום הכי טוב שהיה השבוע?
יום שלישי יום קצת פחות טוב שהיה השבוע?
יום שני איך היו התוצאות בבגרויות?(כאילו אנגלית ומתמטיקה)
באנגלית יש לי שמונימים, במת' 60 ם: תוכניות לשבוע הבא?
ללמוד, ללמוד, לישון, ללמוד *^* מרגישים כבר חופש?
כןןןן. אני ישנה 14 שעות ביום[לא ברצף]. זה כזה בכיייף. קולטים את זה שסימנו יא?
לאאאא. יש לי עוד בגרויות. אני עוד בי"א. לא סייימתי. תוכניות לחופש?
לאגור שעות שינה. רוצים לספר לנו משהו מיוחד?ומשהו מתריד?

noam270

New member
חחחחחחחחחחח אוי נכון שכחתי את הערב במסעדה

מישהו יודע מה הפירוש של המילה ג'בטה באיטלקית? אני יודעת!!!!!!! זה נעלי בית!!!!

Xx Reut xX

New member
../images/Emo79.gif

הדבר הכי טוב השבוע? הופעה של הפיל הכחול, מישהי התקשרה אלי בקשר לעבודה כלשהי, היה סבבה. דבר קצת פחות טוב שהיה השבוע? במילה אחת- חשד! יום הכי טוב שהיה השבוע? שני ורביעי. יום קצת פחות טוב שהיה השבוע? רביעי בבוקר! בערב זה השתנה
איך היו התוצאות בבגרויות?(כאילו אנגלית ומתמטיקה)אנגלית לא יודעת ומתמטיקה 77 בבגרות \: סופי 80. תוכניות לשבוע הבא? בגרות באנגלית לעזאזל!!! וגם במתמטיקה. זכיתי בסאמר לאב הזה בכרטיסים לסינמה סיטי
והמופע התרמה של כנפיים של קרמבו! מרגישים כבר חופש? לאאא קולטים את זה שסימנו יא? לא. תוכניות לחופש? למצוא עבודה! להנות בתכל'ס..:) רוצים לספר לנו משהו מיוחד?ומשהו מתריד? יש לי משהו מטריד האמת
חלמתי על ארתור חחחח
אכן אני מטרידה. שבתשלום!

Xx Reut xX

New member
אני מתנצלת מעומק ליבי ../images/Emo6.gif

חח זה היה כל-כך הזוי ועוד שפתחתי את הטלוויזיה אחר-כך היה ארתור! הוא רודף אחריי

סכמ"ש יבש ביותר

הדבר הכי טוב השבוע? התחלתי שיעורי נהיגה
דבר קצת פחות טוב שהיה השבוע? כמה עבודות באמנות כמההההההההה
יום הכי טוב שהיה השבוע? אנערף, אין לי זיכרון לטווח קצת
יום קצת פחות טוב שהיה השבוע? ..
איך היו התוצאות בבגרויות?(כאילו אנגלית ומתמטיקה) די טובות, אבל עושה מועד ב' בכל מקרה.
תוכניות לשבוע הבא? יום הולדת
מרגישים כבר חופש?בטח
קולטים את זה שסימנו יא? לא. כנ"ל את העובדה שאנחנו כבר בני 17. ובי"ב. עאעאע
תוכניות לחופש? לזרום
רוצים לספר לנו משהו מיוחד?ומשהו מטריד? יש לי פיפי? (אני מניחה שזה קצת מטריד)

../images/Emo45.gifכן,

אני כרגע עושה עבודה ע"י 'פוינטליזם' - זאת אומרת שכל העובדה שלי עשויה מנקודותנקודות (פיציות) של אקריליק. זה מחרפןןןןןןןןןןןןןןןןןןן וזה לא זז! בנוסף יש לי עוד 4 עבודות עד ל1 בפספטמבר.

ואיי איזה כיף לך

אני לומדת אומנות אבל בתוכנית מיוחדת שפיתח מוזיאון ישראל,ואין לנו כל כך הרבה טכניקה בשיעורים יותר משהו בסגנון של לכו תעשו מה שבא לכם כל עוד זה מבטא משהו מרגש ואני כל כך מקנא לפעמים בכאלה שיש להם שיעורי טכניקה בהצלחה עם העבודות לי יש להכין בערך חצי מהבגרות העיונית שלי ל1 בספטמבר ולשכתב עבודה על דמות החייל באומנות הישראלית

איזה קטע../images/Emo12.gif

אצלנו כל עבודה זה טכניקה אחרת, ובעיקרון חופש מוחלט על הנושא (מלבד עבודה בנושא סוריאליזם). עבודה עיונית? לא היו לנו שום עבודות עיוניות
. את יודעת אם זה הכרחי לבגקרות?

אז אצלינו זה די היה הפוך

בכיתה י רוב השנה זה טכניקה נטו צירו את זה רשמו את זה,בקטנה כזה להתנסות בכל דבר כמעט בסוף י יש הגשה ראשונה שזה נותנים נושא ואתה עושה מה שאתה רוצה שקשור עליו. ביא שני שלישי שנה זה הגשות כמו האחרונה של י נושא ועושים מה שרוצים ובסוף זה תעשו מה שאתם רוצים נושא טכניקה זרמו אם זה. והשיטה של המה שרוצים ממשיכה עד יב עד ההגשות הסופית כאילו התערוכת סיום. ואני הכי לא אוהבת את השיטה הפתוחה זה הכי קשה לחשוב על ראיון ושיהיה משמעותי וכל זה. אני מנחשת שלא חייבים אני עושה תוכנית מיוחדת שמוזיאון ישראל המציא ואין לנו מבחן עיוני בכתב אנחנו צריכים לכתוב קטלוג (כמו כל תערוכה במוזיאון) לתערוכה שאנחנו עוצרים.אז צריך לנתח יצירות למצוא אותן למצוא נושא שהכל יהיה קשור לעצב וכל זה וזה הבגרות.

וואי זה מעניין,

החומר העיוני שלכם שונה לגמרי! אנחנו לומדים את החומר ממש כמו מקצועות כמו היסטוריה. לומדים על יצירות ברנסנס, נבחנים. לומדים על אומנות ישראלית עכשווית, נבחנים. אבל אתם עושים דווקא דברים מגניבים
. בקשר למעשי זה באמת פתוח, יש מצב שהייתי הולכת לאיבוד בתוך זה, אבל החופש הזה לדעתי שם יותר דגש על כלים לביטוי עצמי, בניגוד אלינו, שיש דגש על כלים לטכניקה. שני אלה מרכיבים אמן טוב, ככה שזה סבבה. ותראי, אם מוזיאון ישראל אמרו, כנראה שהם יודעים משהו.

זה סתם כי הם אוהבים הגשות

פשוט הם אוהבים להיות פלצנים על יצירות וככה זה הרבה יותר קל.אל תקחי את מוזיאון ישראל בתור מדד למשהו הוא בעיקר...טוב לא יודעת איך להגדיר אבל כשאתה חיי בו אתה מבין שהוא לא כזה גדול וכאלה.... כן זה שונה לגמרי אני מכירה רק עבודות שיש במוזיאון אז אם תביאי לי שם של אומן ממש חשוב שאין במוזיאון יש מצב גדול שאני לא אדע עליו כלום.

למעלה