אז סכמ"ש?

supercoconut

New member
אל תזכירי לי את זה ../images/Emo186.gif

[אני אצליח! בסופו של דבר! יום יבוא ויהיה לי רישיון! אפילו אם זה יהיה רישיון לבימבה!! ם<<]

noam270

New member
וואי, נכון שיעורי נהיגה זה כייייייייייף? ../images/Emo9.gif

אז עכשיו סופית סופש

איזה מוזר זה להגיב לעצמך הדבר הכי טוב השבוע?אממ דיי סימתי את הפרוגקט באנגלית ואת העבודה של מדא שהביאו לי דבר קצת פחות טוב שהיה השבוע?אממ שלא סימתי את שאר הדברים וזה שצריך ללמוד עכשיו יום הכי טוב שהיה השבוע?רביעי יום קצת פחות טוב שהיה השבוע?שלישי איך היו התוצאות בבגרויות?(כאילו אנגלית ומתמטיקה) סבבה כזה אבל נעשה מועד ב לנסות לשפר תוכניות לשבוע הבא?ללמוד מתמטיקה ללמוד לתאוריה ולשכתב את העבודה באומנות מרגישים כבר חופש? אממ דיי קולטים את זה שסימנו יא?לא תוכניות לחופש?קורס מדצים שמחסל לי את כל החופש אם אני באמת אעשה אותו רוצים לספר לנו משהו מיוחד?ומשהו מתריד?אין לי רעיון אבל בהזדמנות אחרת

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif עונה!!

הדבר הכי טוב השבוע? הלכתי ליםםםםםםםם!! סופסוף!! דבר קצת פחות טוב שהיה השבוע?שאני מרגישה שהוא התבזבז לי כי לא עשיתי כלום D: יום הכי טוב שהיה השבוע?יום שלישי יום קצת פחות טוב שהיה השבוע?היום איך היו התוצאות בבגרויות?(כאילו אנגלית ומתמטיקה) חרא חחחחח תוכניות לשבוע הבא?להתחיל ללמוד למתמטיכס? מרגישים כבר חופש?כן קולטים את זה שסימנו יא?לא תוכניות לחופש?תל אביב , להנות , לקרוא את הספר "יער נרווגי" , למצוא עבודה (ולא נדמה לי שזה יקרה כבר) , מארק רונסון 3333> (בתקווה שאמא תשתכנע) רוצים לספר לנו משהו מיוחד?ומשהו מתריד? לא חח

noam270

New member
הוווו אמרו שיער נורווגי טוב ../images/Emo13.gif

יצא עכשיו סרט, לא? :-O

לאהדורה

New member
התחלתי לקרוא את זה וזה ממש מעניין! :)

בן דוד שלי קנה לי ליומולדת כי הוא אמר שהוא קרא(והוא בן 21) ושזה אחד הספרים המעניינים ביותר! :) לגבי הסרט - אין לי מושג. :D

Doodlez

New member
מזל שיש מדגישומטיק../images/Emo98.gif

הדבר הכי טוב השבוע?בהחלט הסמוזי של מקס ברנר מאתמול
וואו אחד הדברים! דבר קצת פחות טוב שהיה השבוע?הציונים במתמטיקה ואנגלית
יום הכי טוב שהיה השבוע?המ, נראהלי אתמול יום קצת פחות טוב שהיה השבוע?לא היה
איך היו התוצאות בבגרויות?(כאילו אנגלית ומתמטיקה)לא טובים בכלל. באנגלית האמת הייתי בטוח ליותר גבוה אבל בכל מקרה אמרתי שאני אגש למועד ב'... ובמתמטיקה נורא ואיום. בכיתה שלנו יש המון שיש הפרשים מטורפים בין הציון הגשה לציון מגן ואני ממש מפחד שיבטלו לנו פתאום את המגן {יש אחת עם הפרש של 30 נק'} תוכניות לשבוע הבא?מועד ב' אנגלית+ללמוד למתמטיקה+מועד ב' מתמטיקה+וואו יש לי איזה 3 אנשים שממש קרובים אליי שטסים אז צריך איכשהו להיפרד.. מרגישים כבר חופש?ממש לא. זה מבאס בטירוף-אני רוצה להיות אחרי המועדי ב' ואז נדבר
קולטים את זה שסימנו יא?סוג של. לא קולט שמתחילים י"ב. תוכניות לחופש?ה-ר-ב-ה לישון ולא לעשות שוםדבר
וגם לחזור שנה הבאה שחום למה אני לבן כמו סיד! רוצים לספר לנו משהו מיוחד?ומשהו מתריד?אני חושב שאינגטרלים זה הדבר שאני הכי שונא בעולם

Xx Reut xX

New member
לבן שולט!

סתם לא, האמת חחח אני מתה להיות שחומה או להשתזף אפילו בקטנה הבעיה היא שאם אני אהיה בשמש יותר מ-2 וחצי שניות אני אשרף אכן גנים ארורים!! אהבתי את התכניות לחופש

Doodlez

New member
לבן זה מעפן![תקראי את זה כחרוז../images/Emo6.gif]

גם ככה יש לי עוד חצי לבן אבל עם כיוונים שחומים אז אמרתי יאאאלללה אני אלך עם השחום עד הסוף
הבעייה היא שעוד לא חם לי מספיק בשביל ללכת לים! שזה טוב ורע כי אני שונא חום אבל מצד שני הלכתי לים לא מזמן סתם והיו פשוט ענני חורף מטורפים ולא היה כזה חם ככה שזה לא נתן תחושה של קיץ אבל אני לא אפתח את הפה לשטן- כי בטוח עוד איזה שבוע יבוא גל חום רציני ורק מלצאת מהבית וללכת מטר כולנו נישרף

Xx Reut xX

New member
מה לא חם מספיק? אתה צוחק עליי?

אני לא יודעת איפה אתה גר אבל כאן מאוד מאוד מאוווווווווווד חם! פלוס 80% לחות אז בכלל אני מרגישה שאני נמסה

Doodlez

New member
אני פשוט זוכר ששנה שעברה זה היה בלתי נסבל!!

והשנה אני בקושי פותח מזגן ככה שלא כזה חם לי

Xx Reut xX

New member
מניסיון- לא אצל כולם זה עובד

אני ניסיתי לעשות את זה וסיימתי עם כוויה דרגה 2. לא משהו חח

מדגישומטיק../images/Emo45.gif

מה הבעיה בקשר לשיזוף? תמרח קרם הגנה, קח מגבת, צא למרפסת/ גג. עשיתי את זה היום ואני אכן כושית. ומה?!!? לא חם מספיק לים? הספקתי להיות 3 פעמים בים שבוע שעבר, והיה מאוד חם.

larisa125

New member
תכיני לנו עוגה במפגשפורום הבא? D:

בהצלחה בשיעורי הנהיגה

למעלה