היי הגעתי מהראשי
ואני חייבת להגיד שאני חושבת שאת טועה.
אני מבינה את הקריצה בחיזור כשהגבר משלם, מסכימה שזה נראה יותר טוב, עושה חשק לעוד וכו'.

אבל אני חושבת, שצריך קצת להיכנס לפרופורציה. צאי מנקודת הנחה שאת לא הבחורה הראשונה שהוא יוצא איתה. בואי ונניח סתם לדוגמא, שהוא יוצא לדייט אחד או שניים בשבוע, במהלך חיפושו אחרי האחת. כל אחת שותה ואוכלת. על כל אחת הוא ישים מינימום חמישים ש"ח בדייט (לא כולל את עצמו וטיפ). ובטח שלא כל אחת תמצא חן בעיניו. ונניח שהוא מגיע לאיזה 1000 ש"ח בחודש שהוא שם רק על דייטים , שמרובם לא יוצא כלום ובחלקן הוא בכלל לא היה מעוניין. אני מבינה שלאף אחת לא נעימה המחשבה הזאת, שהוא יצא לעוד דייטים לפני שהוא יצא איתה, והיא חושבת שהגבר הזר הזה צריך להתייחס אליה כנסיכה, אך זאת ככל הנראה המציאות. האישה חושבת שהוא לא ג'נטלמן והוא מצידו פשוט לא רוצה לשלם על כל אחת כל הזמן.

עכשיו, זאת לא אחריותו ששמת כסף על בייביסיטר או על איך שהגעת, הוא לא אחראי לעול הכלכלי שנשאת כדי לבוא, ובטח לא לפצות אותך כלכלית בלשלם על החשבון.

כן, אני מסכימה שזה היה יכול להיות נחמד מצידו, ויש בנו אינסטינקטים מושרשים שהגבר צריך לפרנס ולחזר והתשלום בדייט הראשון נותן רמיזה ראשונית על הדברים האלו.
אבל אני רק אומרת, ובטח בגיל שכבר אין בולשיט או שהוא לפחות קצת התעמעם. היה לך נחמד? תני צ'אנס. אולי הוא יפתיע אותך לטובה. אולי ברגע שהוא יבין שאת מוצאת חן בעיניו ויש כאן מקום להתפתח הוא בכיף יזמין אותך וישלם.