קניתי זה לא אני הסתרתי את המסתר, זה המקלדת. גם נהגככה זה נהגדר.
א אוֹחַ New member 12/9/06 #35 האמת היא שזו תהיה בכלל נהגדרת, ככה ששנינו מסודרים. היא רק שואלת: צומת מורשה - באיזה כיוון?
ש שרוֹן New member 12/9/06 #36 אה..בכיוון ירושלים יש תחנת אוטובוס (או טרמפיאדה?) ישר אחרי שעוברים את הצומת, אם מגיעים מצפון או ממזרח. אם מגיעים ממערב, אני לא זוכרת מה קורה.
אה..בכיוון ירושלים יש תחנת אוטובוס (או טרמפיאדה?) ישר אחרי שעוברים את הצומת, אם מגיעים מצפון או ממזרח. אם מגיעים ממערב, אני לא זוכרת מה קורה.
ה האגס 1 New member 11/9/06 #24 ../images/Emo45.gif אני מנחש שאלה ממילא השכונות שאני עושה בהן עם עצמי סיורים לאור הסליחות, אבל אני מקווה שלא רק...
../images/Emo45.gif אני מנחש שאלה ממילא השכונות שאני עושה בהן עם עצמי סיורים לאור הסליחות, אבל אני מקווה שלא רק...
S shellyland New member 11/9/06 #25 אתה מפספס א העיקר.... העניין פה הוא לא איפה מסיירים אלא עם מי מסיירים. כמי שיזמה וקימבנה את העסק הזה, אני מוכנה להשבע שעם אבא של דורותי גם סיור למכולת שליד הבית שלך הוא חווייה ייחודית.
אתה מפספס א העיקר.... העניין פה הוא לא איפה מסיירים אלא עם מי מסיירים. כמי שיזמה וקימבנה את העסק הזה, אני מוכנה להשבע שעם אבא של דורותי גם סיור למכולת שליד הבית שלך הוא חווייה ייחודית.
ע עפרונית מהודרת New member 11/9/06 #28 אז אולי נעשה סיור למכולת שליד הבית שלי? (זאת של יעקב, אני מתכוונת)
א אפרתקומי New member 12/9/06 #50 ../images/Emo45.gif בתקוה שלא יהיו שינויים של הרגע האחרון בתכניותי, ולא אאלץ להיות בעצמי הנער הקטון שנוהג את הקבוצה בנבכי הסמטאות האלו או אחרות.
../images/Emo45.gif בתקוה שלא יהיו שינויים של הרגע האחרון בתכניותי, ולא אאלץ להיות בעצמי הנער הקטון שנוהג את הקבוצה בנבכי הסמטאות האלו או אחרות.
ש שירה בלטר New member 13/9/06 #53 ../images/Emo45.gif אבל אאלץ להעלם יחסית מוקדם. יש לנו במדרשה שיחה/שיעור עם הר' יאיר דרייפוס.