אז סגרנו? ~מפגש פורום~

אז סגרנו? ~מפגש פורום~

למיטב הבנתי בשרשור המקדים לא היה מישהו שהביע התנגדות לקיים את המפגש הבעל"ט החל מהשעה שש בערב. אני מבינה מכך שכל מי שחושב לבוא אכן יוכל להגיע בשעה היעודה. אז מכיוון שגם האורח החשוב ומנחה הערב יכול - ראו את הפרטים הבאים כסגורים: יום שני הבא, 18 בספטמבר כ"ה באלול בשעה שש ניפגש לסיור שכונות ירושלמיות בשעות ערב של סוף שנה ותחילת שנה חדשה אחרי הסיור נשב באחת מגינות השכונה לשיחה על דא ועל הא, לנשנושים ושאר מסורות פרטים מדוייקים יותר (כמו מקום מפגש) יימסרו סמוך למועד הנ"ל במסרים. היו נכונים!

גנגי

New member
אשתדל, בלי נדר ובלי

יכולת לצפות מה יוליד יום. בכל מקרה, אגיע לשלב ב' כנראה. הרגליים שלי עוד לא נושאות אותי לאן שארצה. המכונית כן.

shellyland

New member
מתי הרגליים שלך כבר כן ישאו אותך?

כי אני כל הזמן מזכירה לשיבולת שלפני הרבה שנים הבטחת לנו סיור בהדרכתך בגן הפסלים, ואין מצב שאת לא מקיימת. אנא עדכני את הרגליים שלך שיש להן התחייבויות קודמות.

גנגי

New member
אני כבר נשואה,

לא חושבת שאני בנויה לנישואים רבי משתתפים.

גנגי

New member
תרשי לי לאחל לך מעומק לבי

שלא יהיה לך דבר במשותף איתי בעניין עייפות החומר הזאת שאת מתייחסת אליה. והדיקור הסיני נכשל בענייני כישלון חרוץ. עייפות ובחילות? להד"ם. על גפיים מייצרות חשמל כבר שמעת?

תודה

אני לא מדברת על עייפות החומר, אלא על עייפות - תשישות. לשמחתי באמת הגורמים לבחילות ולעייפות שלי שונים בתכלית מאלו שלך. אבל לגבי עייפות הנגרמת מטיפולים כימותרפיים, אני מכירה מחקר לפיו דיקור סיני מועיל. לגבי בחילות כתוצאה מטיפולים, יש הרבה מחקרים שמוכיחים את יעילות הדיקור, ואני ממש מצטערת לשמוע שזה לא עזר לך. לא שמעתי על גפיים מייצרות חשמל, אבל שמעתי על תחושת נימול ו"זרמים" בגפיים, וגם לזה דיקור סיני אמור לעזור. את כל האמור לעיל אני מסייגת בכך שאני לא יודעת מה בדיוק יש לך ואילו טיפולים ספציפיים את עוברת. בכל מקרה, אני מאחלת לך שנה מלאה בריאות.

שרוֹן

New member
על דיקור סיני

אני חושבת שזה מאוד תלוי במומחיות המטפל. אני הלכתי למדקרת ממכבי ולא האמנתי לה שהיא מאמינה במה שהיא עושה. זה היה מטופש וגם יום למחרת הייתי במצב כזה תקוע וכאוב שהייתי חייבת אנטיביוטיקה (סינוסיטיס). מאידך, יש מדקרת שגרה ליד ירושלים ועושה ניסים וניפלאות. וזה מפי אדם שאין לו שמץ עניין במיסטיקות שמיסטיקות (והוא דוקטור למיקרוביולוגיה). היא גם ריפאה לו סינוסיטיס, וגם ריפאה אותו ממחלת עצבים נדירה שבבית החולים לא ידעו מה לעשות איתה.

אדם שאין לו עניין בשמיסטיקות?

לא הבנתי, על מי את מדברת? אני, בכל מקרה, לא מאמינה בנסים ונפלאות. אני מאמינה בטיפול.

נכון

יש מטפל מקצועי ומטפל לא מקצועי. אף מטפל ברפואה סינית (וגם לא במערבית, אגב) לא עושה נסים ונפלאות.

למעלה