אז.. נעלמים

panda0zombie

New member
אז.. נעלמים

התחלתי לראות אתמול וסיימתי אתמול את הפרקים שעלו עד עכשיו ואני חייבת להגיד שלא ציפיתי לאהוב את הסדרה הזאת כל כך מהר.

דברים שבמיוחד אהבתי בסדרה הזאת היו:
- העלילות המקבילות של שתי השלישיות במישורי זמן שונים. יותר ספציפי זה גם איך שעושים את המעברים בין שני מישורי הזמן. מראים משהו מעבר ואז משהו הפוך לגמרי או דומה מאוד בהווה ולהפך. כמו בעבר יובל אמרה שלא בא לה רוק והיא רוצה לעשות פופ וכשחוזרים להווה היא אומרת שרוק זה חייה מאז ומתמיד ועוד דוגמאות כאלה.
- היומנים זה רעיון ממש טוב. בהחלט מוסיף יותר נפח לעלילה הזאת.
- השחקנים שם באמת שכולם טובים ולא הלחתי לתפוס בן אדם אחד שלא משחק טוב שם. הם משחקים אמין את הדמויות שלהם ולא ניתן להגיד את זה על כל שחקן בסדרות נוער אחרות.
- הסדרה הזאת אשכרה מותחת ואפילו מצליחה להלחיץ אותי ולהקפיץ לי את הלב בקטעים מסויימים. מזמן לא ראיתי את זה בסדרה כל שהיא. קראתי שזה מתח לא חשבתי שזה באמת יהיה מתח מותח. לעיתים צפוי אבל עדיין סדרה מצויינת.
- אני ממש אוהבת את הדמות של אלון. הדמות הראשונה בסדרה שהצלחתי להתחבר אליה.

אני ממש אוהבת את הסדרה הזאת והיא מצליחה לעניין אותי יותר מפרק לפרק!
יש לי יס אז אני לא אראה כנראה את הפרקים בטלוויזיה כשהם עולים אבל אני כן מקווה שיעלו את הפרקים לאינטרנט כבר באותו היום שזה משודר כדי שאוכל להשתתף בדיונים כשהם קורים.

panda0zombie

New member
כמה נ"ב קטנים XD

- עונג (מי שמשחק את אלון) שיחק ביומני החופש הגדול את בן זוגה של גאיה (מי שמשחקת את אמה) ועכשיו בנעלמים הם משחקים אחים. רק לי זה מוזר קצת?

- זה רק נדמה לי או שזוהר ליבה נראה צעיר מידי בשביל לשחק אבא של מתבגר? אולי של ילד קטן אבל של תיכוניסט?
- השיר פתיח של הסדרה קצת שמח מידי לדעתי.. ביחס לסדרת מתח הייתי מצפה לשיר פחות קצבי ושמח.
- מדברים על הפתיח.. רשום "בהשתתפות טל מוסרי" תמיד והוא לא הופיע פיזית כבר כמה פרקים. אולי זה כדי למשוך יותר צופים? לא יודעת

Roei152

Well-known member
מנהל
או !!! סוף סוף מישהי רואה כמוני לגבי זוהר... ...
מאיה. נדמה לי שזה קרה גם בשכונה , שכולם אמרו לי על משהו מסוים . ,זה טוב ,זה טוב... ורק את הסכמת איתי שמשהו שם לא בסדר......
לגבי השיר -כולם מסכימים על זה.. אני , זה לא מפריע לי במיוחד.....
טל זה חלק מההמעבר שלו לערוץ ניקלודיאון .. כדי לקדם אותו ככוכב הערוץ.......

panda0zombie

New member

לגבי טל מוסרי זה הגיוני מה שרשמת.. ובכל זאת לרשום בהשתתפות טל מוסרי בפרקים שלא מזכירים בהן אפילו את הדמות שלו פשוט נשמע לי מוזר.. בטח יחזירו אותו בקרוב

בנוגע לאחת

אני זוכר שמישהו כאן כתב על "גילוי העריות" הזה... של אחים שהופכים לזוג (או זוג שהופך לאחים).

שיר m

Well-known member

איתך כמעט בכל מילה:) חוץ מהמתח, לדעתי רק בהתחלה זה היה מותח

וכן אלון הוא אחלה דמות! וגם את שירה אני אוהבת.
&nbsp
ובקשר לנ"ב, גם תהיתי למה זה טוב "בהשתתפות" טל מוסרי, הוא נראה כמו שחקן אורח... אבל אולי ימשיכו איתו עוד מעט, עוד מוקדם לדעת.

ny22

New member
מנהל
מאיה!! שני הדברים הראשונים זה בדיוק מה שגם אני הכי אוהב

בסדרה הזאת!!
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/2416/180640919/בידור/סדרות_ישראליות
(את יכולה להיכנס ללינק ולראות...)
לגבי השלישי אני מסכים איתך - המשחק שלהם מדהים...
&nbsp
&nbsp
ולמרות זאת - הסדרות של גיורא הרבה הרבה מעל הסדרה הזאת לטעמי...

&nbsp
אגב,
1. אני דווקא לא ממש אוהב את הפתיח - בעיני הכי טוב זה של "החממה"/"שוברי גלים"...
כאילו הקול של ענבל קופץ משום מקום...
&nbsp
2. גם אני לא ציפתי שאני אוהב את הסדרה הזאת ואני מודה שאני לא מתחבר אליה כמו אל הסדרות של גיורא, אבל עובדה שאני עדיין צופה בה

&nbsp
3. זה היתרון של מי שלא ראה את "יומני החופש הגדול" - לי כמובן זה לא מוזר

&nbsp
4. זוהר ליבה נראה באמת צעיר, אבל זה מדהים איך הוא משחק מעולה (ומשכנע)

panda0zombie

New member
מסכימה איתך בהחלט

הפתיח עצמו מבחינת מה שעושים שם זה יפה אבל השיר פתיח לא נראה לי מתאים. אני אישית ממש אוהבת את הפתיח של שכונה, השיר פתיחה שם ממש מתאים למה שהולך.
אני מסכימה בהחלט לגבי מה שאמרת על הסדרות של גיורא! אני מתחברת אליהן יותר מלנעלמים ואני בכל זאת מצליחה להתחבר אליה.

dar dahan

Member
אני אישית צופה בסדרה כי היא סדרה טובה

אני הריי גדלתי על הסדרות של גיורא, טוב לא נראה לי שזה נקרא לגדול כי הייתי בן 13 שהשמיניה התחילה ועדיין.
&nbsp
בכל מקרה בנעלמים יש את הקסם של הסדרות של גיורא, כנראה שלא יהיה איזה טוויסט מד"ב אבל בהחלט סדרה טובה מאוד, סדרה שגם מזכירה לי קצת את תמרות עשן.
&nbsp

rubmwue1234

New member
על הכל...(עד שיש לי זמן פנוי...)

פשוט כתבת את כל מה שהיה לי לכתוב ולא היה לי זמן לזה

למעלה