אז מתי נפגשים?

Serf SaN

New member
ההפך, דווקא לטרה אין לה מלא תמונות

ולטריניטי יש לה :ם

innocence

New member
רק לסער יש תמונות עם טריניטי

כי הוא הגיע הכי מוקדם, כשעוד היה איכשהו מקום לנשום בתוך המבנה של הכנס.

saarshemer

New member
תתפלאי....דווקא לא

היה דחוס מהשנייה שנפתחו הדלתות אף תמונה שיש לי שנראית "בסדר" אי אפשר לשלוח לcos-com כי יש ברקע אנשים הקיצר............תתארגנו על עצמיכם ונארגן פוטו-שוט

CibiHeart92

New member
יש לה על המצלמה שלי P:

טרי עשה לה בוק. ואין לי אפילו תמונה אחת מטריניטי T_T

akane

New member
גם את וגם גיא טועים :<

אין לי אף תמונה נורמאלית כטרה. עד שהפנים שלי נראים בסדר רואים לי את התחתונים, או שאני סתם עומדת ברקע של מיליוני אנשים בלי קשר לחיים. שלא לדבר על העייפות שנראית בברור בעיניים שלי בכל התמונות :/ לגבי טריניטי, אין את תמונה מייצגת שבה אני לא נראית כמו קובבה, או שרואים את הפרטים שעל התחפושת. השמלה התחתונה גם עלתה לי למעלה כ-ל הכנס, לא חיברתי את השריון גב בכלל בזמנו ושוב, בכל התמונות אני עייפה ומזיעה. קיצר, את שתיהן הייתי שמחה לצלם. הבעיה היא שחלק מהדברים של אסתר נשברו (התליון הגדול נשבר, יש 2 כתמים על השמלה, הנעליים משופשפות) ואין לי זמן וכסף כדי לתקן את זה כרגע. טרה לעומת זאת יושבת בארון בחלקי חלקים ומחכה להלבש. ובלי קשר לכלום, אני בטח אחליף בגדים למפגש החברתי כדי שיהיה לי נוח :]

איפה ? ולמה ?

טוב אז אני חדש פה. קוספלי נשמע לי מגניב. איפה אתם נפגשים/נפגשתם ? ומה אתם עושים במפגשים ?

Mana Sama

New member
אוף אוף אוףף ><

מסתבר לשכל קוספליי שלי (לפחות האלה שבאיכות נורמלית) יש פאק אחר שמונע ממני לבוא איתו מיו-חם בטירוף!!! +הצבע של הנעליים התחיל להתקלף אז אני צריכה לשפץ אותן בתקווה שזה יתייבש עד מחר סיירה טאן-נפל לי כפתור בכנס אז אני צריכה להכין חדש+לשפץ את הנבוט..וחוץ מזה שזה נורא מסורבל ללכת עם הדבר הזה וכל הזמן מתפרק ממנו משהו (אם זה הכוכב בקצה או השפיצים הצהובים האלה) האזוקי-אמא הרסה לי את הכפפות במטרה להסב אותן לכפפות של סיירה,ובסוף לא השתמשנו בהן והן סתם מפורקות וצריך לתפור מחדש ולאמא אין עצבים לזה קיצר-ממש ממש מעצבן,אני חושבת שלא אגיע עם קוספליי בכלל T___T

Mana Sama

New member
איכס אבל זה כזה מיוזע ונוראי ><

וגם השיער שלי נראה זוועה ואני צריכה להחליק אותו->אין לי מושג איך עובדים עם המחליק המטומטם הזה מה זה שעכשיו אני עוד יותר לא בטוחה שהצבע של הנעליים יספיק להתייבש (ומי מבטיח לי שזה יראה טוב בכלל >.>)

Mana Sama

New member
הממ..

צבעתי את הנעליים מחדש,למקרה שבכל זאת יתחשק לי לבוא בתור מיו. הבעיה היא שהבד עצמו עדיין ממשיך להתקלף,אז זה לא כל כך משנה שצבעתי מחדש,זה בטוח יתקלף שוב =/ מקווה שהדבר הזה מתייבש מהר~ T^T

Inimi

New member
SOB

בסוף אני לא אגיע כי נפל לי האסימון שזה יום חמישי לפני ערב חג ואבא שלי ממש צריך אותי ביום הזה <___>;; אפילו סידרתי שאני אסגור מחר את המזכירות כדי לא להתאחר בחמישי X: מצטערת ;A; אבל תצלמו הרבה תמונות בשבילי. ותאכלו בשבילי ]:

למעלה