אז ..... מצוקת פאה? שוב?

rocket

New member
אז ..... מצוקת פאה? שוב?

החנות שממנה רציתי להזמין לא עושה משלוחים לישראל והזמן שלי ממש ממש קצוב, אז לפני שאני מזמינה משהו חלופי בדואר סופר-אקספרס חשבתי לנסות לראות אולי מישהו פה יכול לעזור לי *שוב*. אני מחפשת פאה בלונדינית אבל יותר לכיוון הצהוב ולא ללבן, חלקה עם פוני. באורך מקסימלי עד הכתפיים. רצוי פאה שאתם לא צריכים ורוצים למכור כי אני בטוח אצתרך לספר ולסדר אותה. אם יש לכם או אתם מכירים מישהו שיש לו בקשה תפנו אותו אליי. תודה מראש

innocence

New member
ניסית לשאול אותו אם הוא מוכן לשלוח לארץ?

מעולם לא סירבו לי כששאלתי.

יכול להיות שאני יכולה לעזור :)

יש לי פיאה ממש איכותית בול לפי מה שתיארת. אני מייד מצלמת ומעלה... אף פעם לא השתמשתי בה, היא מתוכננת לקוספליי עתידי אבל אין לי בעייה להזמין אותה שוב.. :)

הינה

עכשיו כשאני מסתכלת היא יותר נוטה לכיוון השטני, אבל אם זה יעזור........ ובקשר למה שגאייה אמרה זה נכון, אם את שולחת הודעה למוכר הוא בד"כ כן יסכים לשלוח לישראל...

rocket

New member
הפאה נראית מעולה !

השאלה היא באמת עד כמה היא יותר נוטה לשטני מאשר לבלונד? כלומר האם היא בהרבה יותר כהה ממה שנראה בצילום, כי אם היא בדיוק כמו בצילום אז הצבע מתאים. כמה את רוצה עליה? ד"א , הוא כן מסכים לשלוח לישראל רק שהמינימום זמן משלוח הוא 24 ימי עבודה שזה יצא הרבה אחרי ההאנמי...

innocence

New member
המינימום???

זה די מטורף.. אלא אם כן הוא סיני והוא יוכל לשלוח רק אחרי שהחג שלהם יגמר אי שם בסוף השבוע (אני חושבת ב9..) אני הזמנתי ממוכר כזה והוא יידע אותי מראש שהוא ישלח את זה לא יאוחר מ3 ימים אחרי סיום ראש השנה שלהם, אבל אני פוחדת שזה לא יגיע בזמן בשביל שאני גם אוכל לעבוד עם החרוזים לפני פורים...

ממממממ

כשמצלמים את הפיאה עם פלאש אז זה הצבע שלה, אני אצלם לך עוד אחת בלי פלאש........ מה האימייל שלך? אני אקח עליה כמה שהיא עלתה לי, 120 ש"ח. כן ההאנאמי קצת גבולי, אבל אם שלי לא תתאים לך אז יש מצב שכן יספיק להגיע

למעלה