אז מי קונה ב-black friday?

אם הבנתי נכון ואתן מדברות על הכרטיס הצהוב של

חבר, הוא דווקא תקף לכל המבצעים וההנחות ברוב הרשתות (בפוקס, צומת ספרים וגולף בוודאות)

תלוי אם סוף עונה או לא.

כי באמת בסופי עונה יוצא יותר משתלם לקנות בארץ. בפוקס זה בכלל הכי משתלם (זה 5 פריטים במקום ב 100 ב 70..)
הבעיה אצלי שלא תמיד אני מצליחה להגיע לסוף עונה בזמן..עד שאני מגיעה לחנויות או שכבר נגמרו מידות או שהמלאי מצומצם..
מחירי תחילת עונה די יקרים. השבוע הייתי בפוקס, כל מכנס פוטר פשוט עולה 50. חולצת פוטר- 60. אז יש מבצע של 2+1 על כל החנות, אבל אין כפל עם הכרטיס הצהוב. אז 3 פריטים נניח עולים 100 ש"ח. שזה 33 ש"ח לפריט. באתרים בחו"ל אני מוצאת כאלה בפחות (כולל המשלוח). והאמת שזה גם די נחמד שיש להם מדי פעם בגדים קצת יותר מיוחדים. למשל קניתי לקטנה את השמלה הזאת שיש עליה שפמים קטנים- זה ממש חמוד!
אבל אם את מאורגנת מספיק לקנות בסופי עונה- יותר משתלם. (אגב- גם זה תלוי רשת. בגולף לא תמיד יש מבצעים כמו פוקס וכו')

d a p h n a

New member
האמת שבלי קשר למחיר...

עד עכשיו לא הצלחתי למצוא אף פעם בפוקס בגדים שמצאו חן בעיני לקטן.

foofoo77

New member
הבגדים של פוקס ממש לא עמידים יחסית לקרטרז

לארץ מביאים קרטרז עד גיל שנתיים , כמעט ואין מידות מעל מידה 2T.

אני לא מחפשת בגדים עמידים

הבת שלי מלכלכת אותם בצורה כזו שאין טעם לכבס

אבל בתכל'ס, הבגדים של פוקס מחזיקים לי יופי. חלקם עברו מהבכור לאמצעית ועכשיו לקטן בלי בעיה.
וכיוון שאין לי בתכנון עוד ילדים..אני לא צריכה שהם יחזיקו מעמד. למרות שהם עוברים כביסות ממש אחלה. הרוב הגדול של הבגדים של הילדים מפוקס, ולא היתה לי עד היום שום בעיה איתם.
אני דווקא אוהבת מאד את פוקס (צריך לשים קסדה?) יש להם בגדים חביבים מאד (לילדים דווקא כן, למבוגרים ממש לא). פוטרים, דיסני, בגדי בייסיק מעולים, שבמחירי סוף עונה משתלמים מאד.

JoIIy Roger

New member
אני מאוד אוהבת מילק

הבגדים שלהם מאוד יפים.

אצלי כל בגד אחרי חצי שעה מקבל כתמים שאי אפשר להוריד.

shal0mshal0m

New member
האמת, שמתי לב שיש קשר בין איכות וכתמים

כלומר, יש חברות שהכתמים יורדים הרבה יותר בקלות מהבגדים.
כנראה שבאמת משתמשים בבדים יותר איכותיים.
לדוגמה, בגדים של זארה הרבה פחות מוכתמים מאשר בגדים משילב/ פוקס. ומדובר גם על כתמים של אוכל ומשחקים וגם על כתמים של תינוקות, כמו קקי גב. הרבה יותר קל לנקות אותם. וזה כבר יתרון משמעותי - לפעמים כן עדיף להשקיע יותר בבגד איכותי, כי הוא כן מחזיק יותר זמן.

rotrot11

New member
אני אישית מעדיפה לא להזמין מחו"ל

את כל הבגדים של הקטנה שלי אני קונה כבר כאן,
לא מתה על האתרים הלו,
בעבר היה לי איזה תקלה ומאז אין סיכוי שאני מזמינה,
לא חסר בגדים לילדים בארץ

bananacream

New member
סליחה על הבורות -מתי מתחיל הבלק פרידי ?

בשעה מסויימת ביום שישי שלהם? או ב12 בלילה כמתחיל יום שישי שלהם?

שלשום

באינטרנט ברוב החנויות יש כבר הנחות גדולות מאוד מאוד כבר שבוע ימים.
החנויות בהדרגה מקדימות את בלק פריידי כדי להגדיל מחזור מכירות. יש מקומות שהחנויות כבר נפתחות בחמישי בערב (שעון ארהב).

אם כבר, ההנחות הגבוהות ביותר יינתנו בסייבר מנדיי. אחרי שהחנויות יספרו את הכסף מהסופש, ויבינו עם איזו סחורה נתקעו וממה כדאי להפטר.

32 דקר

New member
מתי היום שני סייבר מתחיל בשעה שלנו? תודה !

מה בסה"כ מחפשת .. נגן MP3 שאפשר לשחות איתו בבריכה.

קצת מוסיקה ..ולא לקרוע ת'כיס

אין שעה מוכרזת

כל חנות עושה את זה בשעה אחרת, וזה גם לא שאני יכולה להגיד לך שבשנה שעברה חנות X פתחה בשעה Y. רוב הסיכויים שזה ישתנה השנה.

אגב, נגן MP הוא מה שנקרא "דור באסטר" (door buster). קוראיםככה לדברים שנמכרים בהנחה גבוהה מאוד כדי למשוך קונים לחנות (שיפרצו את הדלתות!), ולכן הם נעלמים מהר. אז תעשי חיפוש באינטרנט על:
"בלק פריידי, MP דור באסטר" וגם
"סייבר מנדיי, MP דור באסטר". ותדעי מראש איזה חנויות מוכרות ומתי, ותארבי לזה ממש בזמן שהסייל נפתח.

למעלה