אז מי פה?

Bassman

New member
אז מי פה?

אם אתם פה תגידו. שם: גיל: מתי התחלתם להתעסק במאגיה: למה: ומתי פעם אחרונה הפכתם מישהו לצפרדע?

Bassman

New member
אני פה! (מופתעים?)

ארבל 19 התחלתי לפני כמעט 5 שנים בגלל שהחברה הכניסה אותי לזה חזק ואני מעדיף יתושים.

Bartal j

New member
גמני פה!

אם כי בזמן האחרון בערך .. בגלל כל הבגרויות האלה , העבודה, וכל הלחץ של הלימודים... שם: ברטל . גיל: 18 (עוד חודשיים חיחי) מתי התחלתם להתעסק במאגיה: לפני שנה בערך.. למה: אין לי שמץ של מושג למה , פשוט קמתי יום אחד ורציתי שינוי בחיים שלי, החלטתי לבדוק למה כל מיני דברים שאין להם הכי הסבר הגיוני קורים לי תמיד והגעתי לנושא הזה.. מתי בפעם האחרונה הפכתי מישהו לצפרדע: חחח אני יותר בקטע של כלבים לחחחח

WindsOfWar

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo22.gif

היי חח אני MrWings, החלפתי כינוי..חח מילא לא רשמתי הרבה, אז אולי לא שמתם לב. שם: פבל גיל: 16.5 מתי: הממ, קשה להגיד... אם תדייקו בשאלה אני אדייק בתשובה. אני זוכר שנרשמתי לפורום מג'יק בפברואר שנה שעברה, ובערך אז זה הפך לרשמי... צפרדע: חחח לא הופך אנשים לצפרדעים, אבל להתעלל בהם זה כיף
. ערב טוב לכולם.

אני פה מאתמול ../images/Emo12.gif

שם: שיר גיל: 13 מתי התחלתם להתעסק במאגיה: הממ.... לפני חצי שנה. למה: כי תמיד האמנתי בזה, וזה גם מאגניב. ומתי פעם אחרונה הפכתם מישהו לצפרדע? בגלגול הקודם?

שיר היקרה. קצת הומור. ../images/Emo6.gif

אם את נסיכה אמיתית, אז יש לך את היכולת בנשיקה קטנה להפוך צפרדע לנסיך יפה תואר. אז אולי כדאי לך לעשות כישוף הפוך ולהתחיל לנשק צפרדעים. כמובן אם לא נגעלת. חחחחחחח

dannyshadow

New member
אמ.. אני הכי קטן נראה לי

אבל חפיף.. בן 13.5 התחלתי לעסוק בה לפני כמה חודשים, הייתי בקטע של תרגילי אנרגיה ועכשיו כשאני שולט בה (למרתו שעוד לא הגעתי למצב אלפא- יש למישהו דרך לעשות את זה?) אני מחפש לשלוט איכשהוא באנרגיה להזזת חפצים.. נראה אךי יסתדר.. אבל קודם מצב אלפא.. אמ.. צפרדע? final fantsy נחשב? (לא החדש של סוני.. אני בקטע של החדשים
)

אני פה

אמירה 18 לפני שנתיים וחצי התחלתי ללמוד כישוף עקב בחירת הוויקה כדרך אמונתי אנלא הופכת אנשים לצפרדעים
מקסימום, לקוחות שמתייחסים אליי ממש לא יפה בעבודה בסוף נחנקים קצת מהבייגל שהכנתי להם.

לא "החלטתי"

קראתי וקראתי וקראתי, ולאט לאט התחלתי לשים לב איך כל האמונות משתלבות לי בחיים, איך כל האמונות משתלבות בטבע, ביום-יום שלי, במציאות, איך זה פשוט נכון בשבילי. זה היה תהליך, לא החלטה "אני רוצה להיות וויקאנית". אף פעם לא החלטתי על זה, אני חושבת. זה פשוט קרה.

shataltal

New member
דת ניאו-פאגאנית

שבבסיסה אמונה באל ואלה. משם הכל כבר מסתבך וכל זמן מגדיר את הוויקה אחרת. מידע מדיוק, מלא ונכון יותר אפשר למצוא בקישור המצורף ובהיסטורית פורום פאגאניזם בישראל בתפוז.

tontie

New member
אני פה

אורי 18 אבל זה ישתנה עוד שבועיים
התחלתי בערך לפני שנה אפשר לאמר שתמיד הייתי קרוב לזה ורציתי ללמוד מאגיה, רק בקיץ שעבר התחלתי כי עברתי משבר אמונה מסוים וכבר לא היה חשוב לי כל כך שלפי היהדות אסור לעסוק בכישוף. צפרדע -

RainBird

New member
תגדיר "פה". שם: ארדן. גיל- 21 עוד מעט. מתי התחלתם לעסוק במאגיה: מתי לא? ומתי הפכתי לאחרונה מישהו לצפרדע? לא יודע... מעדיף פיטריות. הרבה יותר אסטטי. ארדן.

אני פה

אומנם בשקט, אבל פה. שם: ספרקל גיל: 17 מתי התחלתי לעסוק במאגיה: שנתיים בצורה שיטתית. למה: כי אמא שלי העבירה לי כל מני דברים מוזרים שעצבנו אותי ולפני שנתיים התחלתי לשלוט בזה. מתי פעם אחרונה הפכתי מישהו לצפרדע..אני? עושה בדיוק את ההפך. צפרדים-לנסיכים

coka

New member
המפ....

שם: אלה גיל: 16.5 מתי התחלתם להתעסק במאגיה: 8 חודשים בערך למה: תמיד עניין אותי. ומתי פעם אחרונה הפכתם מישהו לצפרדע? חח אולי בעתיד :)

חדשה...

שם:ספי גיל:23.5 מתי התחלתם להתעסק במאגיה:לא התחלתי להתעסק, כרגע אני רק מתעניינת בנעשה. למה:את זה קשה לי להסביר. כי הבנתי את הייעוד שלי. ומתי פעם אחרונה הפכתם מישהו לצפרדע?אין מצב שאעשה דבר שכזה בחיים.

היי, אני פה ../images/Emo13.gif

שם: אן. גיל: 13 (צעירה... אני יודעת...). התחלתי לעסוק במאגיה, ובכלל התעניינתי במאגיה מאז שאני זוכרת את עצמי. למה? כי זה מרתק. כל מה שאני לא יודעת, כל מה שלא ברור, כל מה שלא ברור תמיד ריתק אותי.ועוד לא יצא לי להפוך מישהו לצפרדע...

למעלה