אז מי מנהל את הפורום?

אז מי מנהל את הפורום?

שלום לכולם כולם קפצו וזעקו ובעצם, אין אף אחד שבאמת מוכן לקחת עליו לנהל את הפורום. רק גיא 29 התנדב קצת. אני חושבת שיש לנו פורום לא רע בכלל למרות מה שיגידו המקטרגים. יש לנו כמות נאה של אנשי מקצוע שונים שעונים בצורה מקצועית וגם כאשר יש חילוקי דעות ואי הסכמות הדיונים רגועים, בוגרים ותורמים לשואל. כולנו יכולים להודות לאבי גנאח, מאגר, גיא 29, BOLDER, ARCDSGN, ונוספו (לאחרונה??) רוקוקו, BRONCO , ועוד רבים שלא הזכרתי. ויש גם אנשים שאינם ממקצועות הבניה אך הם תמיד פנויים לעזור בתשובות מניסיונם בתחום: אל מונית, לילי5, שמופית, (וכמובן עוד שלא הזכרתי) ויש גם אורחים לרגע שמספרים לנו על הדברים היפים של החיים ואני מתכוונת בעיקר לדוחף_ליויתן וחברו ג´וקי הבלתי נשכח. יש לנו קצת הווי ולמרות שלפעמים מתלהטות פה הרוחות, דבר שיש לו קסם לכשעצמו, אני חושבת שאווה היא מנהלת טובה. אני חייבת לציין שאווה , על כל המגרעות שהעלו פה אנשים, עושה את הדברים מתוך אהבה רבה, דבקות במטרה ואמונה בדרכה. מעטים האנשים שמגוייסים כך לרעיון, ואני חושבת שמגיע לה עוד צ´אנס. אני לא מתכוונת לאולטימטום או משהו כזה, אלא שמגיע לה שנבחין ונציין את יתרונותיה. נכון שהסגנון שלה נראה בוטה ולפעמים הוא באמת כזה. אבל בבקשה לשים לב להשקעה שלה בתשובות. כן, הן ארוכות לפעמים וקשה לקרוא אותן, אבל הן שוות קריאה.תציצו, יש הרבה מה ללמוד ממנה. וחוץ מזה יש בהן המון אהבה. אם היא מתעצבנת הרי זה בגלל שהיא לוקחת ללב. אני לא אומרת שזה תרוץ טוב, אבל זו הסיבה. בימים האחרונים אני רואה באווה התמתנות בסגנון התשובות אך לא התמתנות במסירות. אולי כי היא חושבת שהיא כבר בחוץ, אז פחות לוקחת ללב. לי לא מפריע שהיא אגרסיבית לפעמים בתשובות שלה, אבל אני מבינה שאנשים נרתעים. אני לא מבינה, אז מה אם היא המנהלת? מה אתם נבהלים? בסך הכל גולשת עם שם בצבע כחול... אבל אם יש אנשים שזה מרתיע אותם, אז נא לשים לב שאווה יודעת גם אחרת!! לא פייר לתת רק פידבקים שליליים. תדעו גם לפרגן!!! אני אשמח אם אנשים פה ירימו את הכפפה ויחוו את דעתם על מה שאני אומרת כאן. אני חושבת שכמו שאנחנו יכולים ללמוד הרבה מאווה אווה יכולה ללמוד ולהבין אותנו. שאולי אנחנו, הפחות מסורים, הפחות מגוייסים לדבר, מתקשים עם הטונים שלה לפעמים. אבל יודעים להעריך את מה שמעבר. נפתחה לכולנו שנה חדשה, אז אולי נלמד לסלוח זה לזה , לתת צ´אנס לכולם ולחבק את כל מי שנותן את ליבו ונשמתו למען רעיון? שנה טובה לכולם והמשך דיונים פורה.

סיגל, נחמד מצידך, אבל אני כבר

התעייפתי מהמלחמות... אני לא עוזבת בגלל כמה ילדים מפונקים, שלא מסוגלים לקבל ביקורת, אלא יש גבול, מה יכול בן אדם לתרום, ובאיזה תנאים... אם אני עושה משהו, עושה את זה עם כל כולי, בכל דבר... יש אנשים, שזה מפחיד אותם, ויש אנשים, שבגלל זה אוהבים אותי... אני לא אשתנה,בגילי, יש תקופות שמעצבנים אותי במיוחד, ואז לא סותמת את פי..., וישנם זמנים, שיש יותר הבנה... לאחר חודשים רבים, שכמה אנשים עוסקים כל הזמן אך אני צריכה להתנהג, אבל מספיק אגויסטים, שבעצמם לא היו מוכנים להשקיע זמן וכסף בזה, מספיק לי... לא רק שיושבת מול המחשב, במקום על שפת הבריכה, משלמת עבור האינטרנט, עבור הפס רחב, וחשבון טלפון... כל הוצאות על חשבוני בלבד אין לי בעיה לעשות דברים בהתנדבות, אבל שבגלל זה עוד אקבל קללות על הראש, זה עובר את קו האדום שלי... עם כל הכבוד לגיא, על ידו צריך אדריכל או מעצב, שמוביל את הנושאים, לכן, עדיין מחקה לאנשים, שמוכנים לקחת את הפורום, באחריות. מיד, שסוף-סוף יציג את עצמו מישהו, מעבירה את כל הדבר לאישור של הנהלת תפוז. הם מחליטים, מי ינהל את הפורום. רק לאחר כמה חודשים אינטנסיבים, לא רוצה לעזוב סתם, כמו ששום דבר לא עוזבת, בלי לקחת בחשבון את תוצאות מעשי. אני לא צרכה צ´נס נוסף, אני רוצה ללכת...

רוקוקו

New member
מה קורה כאן???????

שלום לחברי הפורום. רק אתמול חזרתי מטיול בחו"ל ומיד ניכנסתי לפורום לראות מה קורה בפורום הכי מיקצועי בתפוז. ומה אני רואה כאן???????........ אין אין אין היהודי המצוי לא מסוגל להנות מדבר מיקצועי ובאמת טוב בלי קצת פוליטיקה וגועל. ניכנסתי לפורום הזה לפני משהו כמו חודשיים וחשבתי שזה פורום מיקצועי נטו. אווה בך אני רואה אדם שמנהל את הפורום ומשקיע מזמנו הפרטי וכל הכבוד לך. אני מקווה שכל אותם האנשים שאני בטוח שגם ביום יום הם האנשים שהורסים כל דבר טוב רק בכדי להראות שהם יותר טובים(והם לא)יפסיקו להרוס את הדבר הנפלא הזה שאווה בנתה לנו ויותר מכך עושה למענו!!! ולך אווה אני כאן רק בזכותך אני חושב. את זאת שענית לשאלות בעיניין רב בדקת כל שאלה וענית תשובות רק אחרי שבדקת טוב טוב את הנושא ואם לא ידעת משהו לא ענית בכלל. עזבי אותך אווה מהקנאים והאוכלי נבלות שחיים כאן. לא גנבת ולא שיקרת לאיש, ואם לא נוח למישהו איתך או עם התשובות שלך יש עוד כמה פורומים בתפוז ובכלל ברשת,למרות שאני בטוח שגם שם הם יצליחו לריב ועורר מהומות על לא כלום,כי זאת המטרה שלהם!!! תודה לך אווה על כל דקה ורגע שאת כאן. ולך סיגל:אני בטוח שלא ביקשת לפגוע באווה אבל.... אווה היא הפורום של שיפוץ ובניה ומה לעשות האנרגיה שלה היא חלק מהפורום הזה אז אני לא חושב שניתן לה צ´אנס יותר טוב שמי שלא נראה לו הניהול של אווה מוזמן לעוף מכאן!!!. אווה תודה רבה לך ואת לא הולכת לשום מקום!!! . איש אחד אמר לי כך את החיים לרוחב כך הם יותר קצרים

רוקוקו, אתה תותח!

היי ערן וברוך הבא! מאחוריך בכל מילה!!! ה"צ´אנס" שביקשתי שיתנו לאווה הוא בעצם בצ´אנס שהייתי רוצה שהאנשים יתנו לעצמם. העמדת את הדברים בצורה חדה ואסרטיבית ואני מצטרפת לקריאתך: אווה, את לא הולכת לשום מקום!!! ולסיום , פזמון חוזר של שרית חדד מוקדש מהרגע הזה לערן-רוקוקו: אתה תותח, אין, אין עליך, מתה עליך, אתה הגדול מכולם!!!!

סיבכתם אותי...

תיראו, כמה חודשים מפמפתת על תכנון, בניה, שיפוצים... פעם אחד כותבת בפורום פמיניסטי, וכבר כמה ימים, ריטינג הודעתי בשמיים!פותח בדף ראשון! TOM WOLF כתב, שלקבל צומת לב של התקשורת אפשר, אם הבן אדם מדבר על דבר, שלא מבין בו! זמר על פוליטיקה, סופר על הפליה, אדריכלית על סרטן השד... באיזה שלב עליתי על הפטנט, וכבר יש לי כמה נושאים, שיכולים לשפר את ריטינג הפורום שלנו!

הופה אווה..... מתחיל להיות מסקרן!!!

אז מה שאת אומרת שנתחיל כל אחד לדבר על נושאים שאנחנו לא מבינים בהם? כלומר שהפורום הזה יקרא בשמו אבל נדבר בו על דברים אחרים? COOL סתתתאאאאאאאאאאאם. אני חושבת שהסיבה לרייטינג כמו שדיברת עליו תהיה שתמיד יחלקו על דעת אותו מדבר-על-מה-שהוא-לא-מבין. וזו נראית לי סיבה משעשעת לרייטינג. אבל נשמע נחמד!! נו, נו, מה הרעיונות שלך????????? מתה מסקרנות!! דרך אגב, אני חוזרת וחושבת שיש פה רייטינג לא רע וסך הכל פורום מאוד מקצועי. ותשימי לב שמכל הרעש והרע (לכאורה) הביא להרבה רייטינג ולהרבה טוב...(כמה מחמאות, כמה אמיתות והרבה פלפל...) וחוץ מזה מי אמר שרייטינג זה סימן לאיכות????????...

לרמז: שרשור הארוך ביותר בפורום

הפמיניסטי, שאם את פותחת, כאלו זה הנושא היחידי - על קשר בין החזיה לבין אפשרות לקבל סרטן שד... קיבלתי עשרות מסרים....בקשר למצב משפחטי
נו, אז מה את אומרת, צריכים לכתוב על תכנון חדר שינה?

צריך לדבר על מה עושים בחדר שינה

הבנתי!!!! אנחנו צריכות, בתור אדריכליות במיוחד, לדבר על מה עושים בחדר שינה. או במקלחת... או במטבח... אפשר גם בסלון, אבל הויטרינה מראה הכל לשכנים. (אולי זה טוב???) אני בטוחה שאם תנחיל לסקור תנוחות מתאימות פלוס הצבעת הגולשים יהיה כאן רייטינג חבל על הזמן. אז עוד מעט אני אספר מה אני אוהבת בחדר שינה...

BOLDER

New member
אווה לאן בדיוק???????

הלו לכולם רק היגעתי ואני איתכם. ומה רואות עיני? מלחמת העולמות? מה קרה לכם? פורום זה מנוהל על ידי מי שהקים אותו ובנה את שמו. כלומר- אווה. היא בעלת הידע הרצון והיכולות להקדיש מעצמה את הזמן הכוח והכסף להחזיק את הפורום. היא זו שפונה לכל המשתתפים הקבועים להיכנס גם בE-MAIL כדי להזכיר לנו שהיא פה! כן היא פה ואף אחד לא יקום וירק על מעשי ידיה. על תשובותיה ועל רצונה הטוב. מי שהגדרות אלה אינן לטעמו- מוזמן להניח את ישבנו בפורום משלו או במקום כלשהוא אחר. אווה- אליך. לכתך לא ייתן כלום. רק יגרע מאיתנו אדם שבתחומו הוא משכמו ומעלה, רצינית ומקיפה בתשובותיך כפי שאת! אנא מקומך לכבוד לנו ובטח לא נרצה לראות אותך הולכת. רק חלשים קמים והולכים, נוטשים את אשר עמלו עליו קשה ובורחים. כל מותחי הביקורת הינם אנשים קטנים ואין לך מה לקחת אותם ברצינות אלא להתעלם ולהמשיך לעשות טוב כמו שרק את יודעת קובי

קובייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!

שלום אחי!!!!!!!!!! מה זה התגעגעתי!! נכון נעים וחם כאן בביצה שלנו? נכון שהפורום מתחיל להתלהט בכוון הנכון? אולי תגיד לאשתך (ענת, נכון?)להתחיל להחליף אותך פה כשאתה באוסטרליה? נורא התגעגנו... סחתיין על המילים!! קבל תואר תותח-שתיים...

עכשיו אני ממש בצרה...קובי! להגיד לי

שאני פחדנית, מעורר בי את הלוויה!
מודה לכולכם את העידוד...כבר חלמתי,
שאשב בשפת בריכת הילטון, שיש לי מנוי, במקום שאני תקוע אם האינטרנט...
כמובן, לא הייתי עושה, אם לא היתה חשובה הנושא
, הרחבת אופקים של אנשים, בתכום...היום טלפנה אמונית (שותפה, שעזבה), אבל לא כדי לחזור... בדף ראשון החדש
יש פוטנציאל אדיר, לתת אינפורמציה ראשונית לחדשים, והייתי שמחה, עם אנשי מקצוע
היו רושמים את שמם האמיתי, ותכום עיסוק שלהם. כל-כך שמחתי, שסיגל עשתה את זה ראשונה, וגם עזר לאנשים להבין, מאיזה בסיס מקבלים תשובה...

מאגר

New member
אני רציתי לשנות את שמי ממאגר לשמי

אבל המערכת לא מאפשרת את זה וחבל

להוסיף שם משתמש. לא לשנות.

היי דורון אי אפשר לשנות שם. אפשר לפתוח שם משתמש חדש. פשוט עושים יציאה מהמערכת ואחר כך כניסה למערכת ומקלידים ברובריקה של שם חדש. אם המערכת מסרבת לך אז צריך למחוק את כל ה- cookies של תפוז ובכלל שנמצאים ב: c:\windows\cookies פעם אחד הניקים שלי מרד והשתלט על כולם. (עברתי כמה גלגולים ועדיין יש לי כמה ניקים לפי העניין הפורומי המתאים) אפשר גם להוסיף ללא יציאה מהמערכת , ע"י הקלקה על החלפת שם משתמש ואז לבחור ברובריקה של שם חדש. כל זאת אם באמת בא לך

אהובתי, אל נא תתאכזבי ממני...../images/Emo10.gif

אווה אהובתי!!! לא כל השמות שלי כל כך בדויים!! אלא מתייחסים לחלק אחר בי. למשל בכל עניין החינוך של הילדים, יהיה קצת דבילי לקרוא לעצמי אדריכלית סיגל בן נון, אז אני משהו שיותר קרוב לאמא של הילדים שלי. ואם אנחנו רוצים רייטינג, אז אני אגיד לך שיש כמה פורומים שאכן אני שומרת בהם על דיסקרטיות ועילום שם.... ( למי שראה את הסרט מחפשת את מר גודבאר...)
וכדי שלא תנטרי לי טינה (
) אז אני מבטיחה לך שכשהנושא מחייב בעיניי לעמוד מאחורי הדברים אני אני לחלוטין!!! סולחת לי????????

למעלה