אז מי הזמין ס"שי?

למה את כבר לא נכנסת למסן? ../images/Emo7.gif

ואני בטוח שם :] אם את באה בסוף צרי איתי קשר בפלאפון

eden83

New member
../images/Emo187.gifמסכםכם

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פיקה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? טיפה טיפה, שלום לאמונות, עכשיו אתה חוזר בחזרה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מירי כ
עליה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ החיים זה לא הכל מאכל השבוע שלכם? שוקולד
עם הקרם בורלה בילוי השבוע שלכם? הופעה של מירי
פאדיחת השבוע שלכם? איננני זוכרר סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? אני מביצת פה
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כאבי ראש
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אין משהו מיוחד שאלות בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים 3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך
באיזה פרס אתם רוצים שיזכה המנצח בשרשור משחק התמונות הבא? 1. טיסה למדינת השפע וההייטק, הניו יורק של אפריקה- סומליה 2. סיור לימודי ומרתק במתקני הגרעין באירן+ חולצה עם הדפס Ka-boom חינם 3. הסינגל "אם זאת האבא שלך"- שירה של דנה אינטרנשיונל המתאר את רצונה ללדת* 4. אוסף שירי מושיק עפיה
*לא המצאתי את זה, היא באמת רוצה ללדת לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, ואין לי סיבה יצירתית למה =| אממ לקרן ולעצמי!

OpenYourEyes

New member
עונה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "רצה הביתה" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? Soundgarden- Black Hole Sun תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: לא יודעת, שבוע למל"ם עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- כנ"ל מאכל השבוע שלכם? הכל.. פשוט אכלתי הכל השבוע!!! בילוי השבוע שלכם? גם לא היה משהו מיוחד. פאדיחת השבוע שלכם? הייתי אצל חברה ושתינו כמה כוסות יין. חצי שעה אח"כ אני מוצאת את עצמי רודפת אחרי הכלבים שלה וצורחת "מי רוצה נשיקה מאמא???" ו-"בוא מיצי מיצי בוא חתולי חמוד!!!" תוך כדי שהם בורחים בהיסטריה
סקופ השבוע שלכם? השאלון הזה מעצבן אה? חחחחח ציטוט השבוע שלכם? פגשתי ברחוב מישהי שאני מכירה הרבה מאוד שנים והתנהלה בנינו שיחה נחמדה עד שהיא העלתה את השאלה הבאה: היא: "נו אז נהנית מהשביתה?" אני: "למה שאני איהנה מהשביתה?" היא: *פרצוף מבולבל* אני: "אני כבר ממזמן לא בבית ספר, את יודעת" היא: *פרצוף מבולבל עוד יותר* אני: "אני שירי, לא שרון (אחותי הקטנה)..." היא: "וואי איזה פאדיחותתתתתתתתתתת!!!" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כמו שאמרתי, שבוע למל"ם משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: להזמין מלונות לתאילנד
שאלות בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים 3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך-
באיזה פרס אתם רוצים שיזכה המנצח בשרשור משחק התמונות הבא? 1. טיסה למדינת השפע וההייטק, הניו יורק של אפריקה- סומליה 2. סיור לימודי ומרתק במתקני הגרעין באירן+ חולצה עם הדפס Ka-boom חינם 3. הסינגל "אם זאת האבא שלך"- שירה של דנה אינטרנשיונל המתאר את רצונה ללדת* 4. אוסף שירי מושיק עפיה-
(הכי רוע) *לא המצאתי את זה, היא באמת רוצה ללדת לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, ואין לי סיבה יצירתית למה =|
מלחמת שלג anyone?

Red Daniel

New member
ישראל ניצחה 2-1 את רוסיה!!!

צעקתי כמו משוגע... (חוץ מזה שחבר שלי השיג כרטיסים חינם
). בהחלט יותר חשוב מההפגנה של המורים
עשה לי את השבוע בטירוף!!!

שום דבר לא יותר חשוב מהפגנה../images/Emo4.gif

גם לא בצחוק לא רואה איך המשחק חשוב יותר מהשביתה שכבר ממשיכה 34 יום

Red Daniel

New member
זה היום ה-35 לשביתה לא?

ושביתה של כמה מורים מישראל לא נראה לי כ"כ קרובה לההעפלה\אי העפלה של אחת הנבחרות הטובות בעולם (אנגליה) ליורו, עם כל הכבוד.

זה לא בדיוק כמה

מדובר במס' לא זעום בכלל מצטערת אבל לטעמי האישי כל הקשור לחינוך הרבההההההה יותר חשוב מספורט אם כדורסל/כדורגל או כל דבר דומה אחרי הכל מדובר בעתיד

veredmp

New member
איזה אקשן!

אני הולכת להביא פופקורן ואתם יכולים להמשיך

Red Daniel

New member
עדיף שתביאי גרעינים ../images/Emo3.gif

בעצם לא...גמרתי חצי קילו במשחק

OpenYourEyes

New member
את מנסה לשכנע בן 15 ש:

1. שביתה זה רע 2. כדורגל זה פחות חשוב מלימודים 3. עדיף לוותר על כדורגל בשביל לסיים את השביתה. עזבי, זאת מלחמה אבודה מראש

אני לא מתיאשת כ"כ מהר ../images/Emo6.gif

חכי הם עכשיו שמחים מעניין אם הם יהיו שמחים שיבינו את הלחץ שיפול עליהם עם תחילת הבגרויות ומבחנים וכו' חבל שהם רואים רק לטווח הקצר וסליחה מראש על כל ההכללות

BRANGELINA

New member
עונה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אם אלה החיים. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? מירי -ג'סי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מירי וקרן
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-חיבוק ממירי(דילגתי על הקטע של להידבק ממנה בקטנה ולהיות חולה) מאכל השבוע שלכם? לא כ"כ אכלתי משהו השבוע בילוי השבוע שלכם? או-אה כ"כ הרבה בילויים זה היה השבוע העמוס בחיי...: יום מנהיגות למועצות תלמידים,פעולת משצ"ים, הופעה של חן אהרוני,אריק ברמן ויוני בלוך,אודי ואביעד, הופעה של מירי,וההפגנה. פאדיחת השבוע שלכם? לא היתה סקופ השבוע שלכם?ראיתי כ"כ הרבה סלבס השבוע...
ציטוט השבוע שלכם?חברה שלי ואני הלכנו בקניון באיכילוב לבקר ידיד ופתאום היא אומרת :טל מוזרי טל מוזרי טל מוסרי ואני לא מבינה מה היא רוצה ופתאום אני רואה אותו אומר לה שלום ונקרעתי מצחוק...חחחחחחחחח דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: חוסר השינה בגלל יותר מדי לחץ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שום דבר מיוחד שאלות בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים 3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך
-זה באמת קרה באיזה פרס אתם רוצים שיזכה המנצח בשרשור משחק התמונות הבא? 1. טיסה למדינת השפע וההייטק, הניו יורק של אפריקה- סומליה 2. סיור לימודי ומרתק במתקני הגרעין באירן+ חולצה עם הדפס Ka-boom חינם 3. הסינגל "אם זאת האבא שלך"- שירה של דנה אינטרנשיונל המתאר את רצונה ללדת*
4. אוסף שירי מושיק עפיה *לא המצאתי את זה, היא באמת רוצה ללדת לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, ואין לי סיבה יצירתית למה =|
לטליהיא שנתנה לי "לעבוד" אצלה חמש דקות בערך עד שהתפטרתי...
למירי שנתנה לי חיבוק
לקרן שכ"כ שמחתי לראות אותה אחרי הרבה זמן וזהו!נגמר השבוע המתיש הזה! שבוע טוב לכולם!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעונה../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פסק זמן, שמעון השכן שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? אל תדאג- בית הבובות, מישהו לרוץ איתו- דניאל סלומון, מדוע לא באת אתה- ירמי קפלן ובן ארצי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: סתיו
וכל החברות שהיו איתי בהפגנה D: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "נודל"
יווו איזה סרט!!!! אתם חייבים לראות!!! מאכל השבוע שלכם? עוגת יום הולדת של אבא בילוי השבוע שלכם? יום הולדת לאבא
, ללכת לסרט "נודל" וסתם לישון פאדיחת השבוע שלכם? אני אשמור אותה לעצמי
סקופ השבוע שלכם? אמא שלי הזמינה את ענבר להתארח אצלינו
ציטוט השבוע שלכם? מה שמוקי אמר בהפגנה
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: גם את זה אני אשמור לעצמי...
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אממ לא יודעת, לצאת וזה שאלות בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים
3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך באיזה פרס אתם רוצים שיזכה המנצח בשרשור משחק התמונות הבא? 1. טיסה למדינת השפע וההייטק, הניו יורק של אפריקה- סומליה 2. סיור לימודי ומרתק במתקני הגרעין באירן+ חולצה עם הדפס Ka-boom חינם 3. הסינגל "אם זאת האבא שלך"- שירה של דנה אינטרנשיונל המתאר את רצונה ללדת*
4. אוסף שירי מושיק עפיה *לא המצאתי את זה, היא באמת רוצה ללדת לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים, ואין לי סיבה יצירתית למה =| לענברוצ'קה שעזרה לי עם הרמיקסים לאמא שלי
למרות שהייתה הפסקת חשמל באמצע...תודה כפרעלייך
לטל ליהיאאאא
ולמירב

למעלה