../images/Emo109.gifעונה../images/Emo13.gif
שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פסק זמן, שמעון השכן שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? אל תדאג- בית הבובות, מישהו לרוץ איתו- דניאל סלומון, מדוע לא באת אתה- ירמי קפלן ובן ארצי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: סתיו
וכל החברות שהיו איתי בהפגנה D: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "נודל"
יווו איזה סרט!!!! אתם חייבים לראות!!! מאכל השבוע שלכם? עוגת יום הולדת של אבא בילוי השבוע שלכם? יום הולדת לאבא
, ללכת לסרט "נודל" וסתם לישון פאדיחת השבוע שלכם? אני אשמור אותה לעצמי
סקופ השבוע שלכם? אמא שלי הזמינה את ענבר להתארח אצלינו
ציטוט השבוע שלכם? מה שמוקי אמר בהפגנה
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: גם את זה אני אשמור לעצמי...
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אממ לא יודעת, לצאת וזה שאלות בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים
3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך באיזה פרס אתם רוצים שיזכה המנצח בשרשור משחק התמונות הבא? 1. טיסה למדינת השפע וההייטק, הניו יורק של אפריקה- סומליה 2. סיור לימודי ומרתק במתקני הגרעין באירן+ חולצה עם הדפס Ka-boom חינם 3. הסינגל "אם זאת האבא שלך"- שירה של דנה אינטרנשיונל המתאר את רצונה ללדת*
4. אוסף שירי מושיק עפיה *לא המצאתי את זה, היא באמת רוצה ללדת לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים, ואין לי סיבה יצירתית למה =| לענברוצ'קה שעזרה לי עם הרמיקסים לאמא שלי
למרות שהייתה הפסקת חשמל באמצע...תודה כפרעלייך
לטל ליהיאאאא
ולמירב