אז מי הזמין ס"שי?

OpenYourEyes

New member
אז מי הזמין ס"שי?

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים 3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך באיזה פרס אתם רוצים שיזכה המנצח בשרשור משחק התמונות הבא? 1. טיסה למדינת השפע וההייטק, הניו יורק של אפריקה- סומליה 2. סיור לימודי ומרתק במתקני הגרעין באירן+ חולצה עם הדפס Ka-boom חינם 3. הסינגל "אם זאת האבא שלך"- שירה של דנה אינטרנשיונל המתאר את רצונה ללדת* 4. אוסף שירי מושיק עפיה *לא המצאתי את זה, היא באמת רוצה ללדת
לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, ואין לי סיבה יצירתית למה =|

blackfield2

New member
עונה בשביל ששירי לא תיתן לי נשיקה.. :\

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? " 'מבול בילבול!' צחקו האנשים.." (שיאו זה איזה ציטוט מקלטת שכל הזמן ראיתי על תיבת נוח כשהייתי קטנה ובדיוק נזכרתי בזה
) שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? לאלא! שירי תיתן לי נשיקה אם אני אגידד!! תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שמתי לב ששום דבר לא עושה לי את השבוע אף פעם.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- טלהלהלה קורנפלקס כריות ^^ מאכל השבוע שלכם? טלהלהלה קורנפלקס כריות ^^ בילוי השבוע שלכם? אני בקושי זוכרת מה עשיתי לפני 5 דק'. אז.. לאדעת.. פאדיחת השבוע שלכם? טוב, לא לי.. אבל אח שלי הסתפר ורואים לו קרחת קטנה בצד..
אויי זה הרג אותי
סקופ השבוע שלכם? לאדעת. המוח של השרימפס נמצא בתחת שלו או משהו כזה.. :\ ציטוט השבוע שלכם? "אומייגאש! יש לך ריח של תפוח זהב!!!.." דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: נממ לאדעת.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: נוו אין לי כוח לענות על זהה אלהה שאלות בונוס!!
שאלות בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים 3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך 5. שירי
באיזה פרס אתם רוצים שיזכה המנצח בשרשור משחק התמונות הבא? 1. טיסה למדינת השפע וההייטק, הניו יורק של אפריקה- סומליה 2. סיור לימודי ומרתק במתקני הגרעין באירן+ חולצה עם הדפס Ka-boom חינם 3. הסינגל "אם זאת האבא שלך"- שירה של דנה אינטרנשיונל המתאר את רצונה ללדת* 4. אוסף שירי מושיק עפיה 5. בנשיקה משירי..
*לא המצאתי את זה, היא באמת רוצה ללדת לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, ואין לי סיבה יצירתית למה =| לי!!! מוהאהאהאא ולא לשירי
(שקט שירי!!!..
רק בגללך עוד לא סיימתי להכין לך את הדמות סאות'פארק!!!
) שבוע זבל

ady18

Well-known member
שבוע מצוין:)

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פג'ו 92 שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? חבל שחור לוחמת נצחת איתי הכול תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מפגש פורום מצעדים עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של מירי מסיקה מאכל השבוע שלכם? מקדולנדס בילוי השבוע שלכם? מפגש פורום:) פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הצגה שאלות בונוס: מה מהבאים יותר משפיל?2 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים 3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך באיזה פרס אתם רוצים שיזכה המנצח בשרשור משחק התמונות הבא?3 1. טיסה למדינת השפע וההייטק, הניו יורק של אפריקה- סומליה 2. סיור לימודי ומרתק במתקני הגרעין באירן+ חולצה עם הדפס Ka-boom חינם 3. הסינגל "אם זאת האבא שלך"- שירה של דנה אינטרנשיונל המתאר את רצונה ללדת* 4. אוסף שירי מושיק עפיה *לא המצאתי את זה, היא באמת רוצה ללדת לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים, ואין לי סיבה יצירתית למה =|

אושRתי

New member
../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? זאת שבמקומי (היה השבוע ברשת ג', פתאום אני קולטת את אמא שלי מגבירה את השיר
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? בשדות של המושב תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
מאכל השבוע שלכם? סלט טעים ! באיזה פרס אתם רוצים שיזכה המנצח בשרשור משחק התמונות הבא? 2. סיור לימודי ומרתק במתקני הגרעין באירן+ חולצה עם הדפס Ka-boom חינם לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, ואין לי סיבה יצירתית למה =| לכולם

Roger man

New member
אחרי חודש וחצי, חוזר לפה../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אם אלה החיים שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? פס ליום אחד תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ת"א אדומה!!!!!!!! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- כלום מאכל השבוע שלכם? בולונז בנאפייס בילוי השבוע שלכם? נאפייס על כל הקורס פאדיחת השבוע שלכם? אין סקופ השבוע שלכם?אין ציטוט השבוע שלכם?אחד מהקורס "מת העולם" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:אין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שהוא יגמר שאלות בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 4. כשסבתא מסננת אותך באיזה פרס אתם רוצים שיזכה המנצח בשרשור משחק התמונות הבא? 4. אוסף שירי מושיק עפיה
לכל שונאי החורף שאולי יחליטו לשנות את הדעה שלהם.

../images/Emo23.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פיקה /סקס עם האקס שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? מותק את אצלי בראש שלומי שבן תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הבן זוג
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- להגיע לסופ"ש בחתיכה אחת
מאכל השבוע שלכם? שוקו אחרי ההופעה אתמול בארקפה
בילוי השבוע שלכם? הופעה של מירי מסיקה פאדיחת השבוע שלכם? אין. סקופ השבוע שלכם?26/11 יש הופעה בלבונטין. מיקי משתתף. ציטוט השבוע שלכם?צא בחוץ
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:הרבה- מיגרנות, מורה חברה לעבודה שהודיעה לי שיש לה סרטן השד
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שתגמר כבר השביתה. שאלות בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים
3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך באיזה פרס אתם רוצים שיזכה המנצח בשרשור משחק התמונות הבא? 1. טיסה למדינת השפע וההייטק, הניו יורק של אפריקה- סומליה
2. סיור לימודי ומרתק במתקני הגרעין באירן+ חולצה עם הדפס Ka-boom חינם 3. הסינגל "אם זאת האבא שלך"- שירה של דנה אינטרנשיונל המתאר את רצונה ללדת* 4. אוסף שירי מושיק עפיה *לא המצאתי את זה, היא באמת רוצה ללדת לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, ואין לי סיבה יצירתית למה למיקי לקרן

shir828

New member
.............................................

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פיקה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "אל תדאג"? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ... מאכל השבוע שלכם? כריות*_* בילוי השבוע שלכם? לא זוכרת פאדיחת השבוע שלכם? לא זוכרת סקופ השבוע שלכם? בו יא! ציטוט השבוע שלכם? חח.. כל הציטוטים של אחותי שאמרו היום היו משעשעים דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: בויא! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: בוויא! שאלות בונוס: חעעעחע! מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים 3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך 5. על התשובות לא נכונות. כל הדברים קוליים בטירוף
באיזה פרס אתם רוצים שיזכה המנצח בשרשור משחק התמונות הבא? 1. טיסה למדינת השפע וההייטק, הניו יורק של אפריקה- סומליה 2. סיור לימודי ומרתק במתקני הגרעין באירן+ חולצה עם הדפס Ka-boom חינם 3. הסינגל "אם זאת האבא שלך"- שירה של דנה אינטרנשיונל המתאר את רצונה ללדת* 4. אוסף שירי מושיק עפיה
חעחע!! תאכלו את הלבלבP: *לא המצאתי את זה, היא באמת רוצה ללדת
לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, ואין לי סיבה יצירתית למה =| לרעות כי היא בוב.

"את כמו נחניאלי אבוד שהגיע בטעות בקיץ

וצריכה שמישהו יגיד לו: אאאההה.... בסתיו!" שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "פיקה" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? השירים מ"הלהקה" תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: תמונה מהצגה האחרונה של הלהקה שכל הקאסט מתאפק לא להקרע מצחוק (לא שזה עזר... )
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שדיברנו עם קרן לפני ואחרי הלהקה... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של מירי מסיקה ביהלום... מאכל השבוע שלכם? לא זוכרת מה אכלתי השבוע בילוי השבוע שלכם? "הלהקה", הופעה של מירי שזה אומר שלושה ימים של כיף עם תמר פאדיחת השבוע שלכם? אוייי תחסכו את זה ממני (המלצה- אל תכנסו אף פעם לקחת נייר טואלט משירותי גברים!!!) סקופ השבוע שלכם? ממממממממ.. אחות של תמר מפורסמת בקרב קהילת "פליקס" ציטוט השבוע שלכם? "את כמו איזה יונה לבנה ושחורה שעפה לה בשמיים עם עלה של זעתר בפה וצריכה שמישהו יעצור ויגיד לה: אהההה.. עם עלה של זית" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: השיעולים הנוראיים האלה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שום כלום ********צונזר******** (סתם לא היה לי כח לענות) לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, ואין לי סיבה יצירתית למה =| לתמר- היה לי ממש כיף איתך ולמיכי- כי את זאת את

לא, היא בלי פיאה

השורשים שלה פשוט כהים... ולא אני צילמתי את זה.. מישהי שאני מכירה שגם היתה שם צילמה ושלחה לי.. זה הזמן לתת ת'קרדיט להדס!(אל תנסו לזהות..אתם לא מכירים אותה)

khvh5

New member
^3^

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פיקה,אם אלה החיים שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? kiss the girl של אשלי מהיי סקול מיוזיקל.. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
xDDDDDDDD נזכרתי בסיפור החטיפה. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מננננננ חברות שלי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- קיבלתי 85 במת'! [מועד ב'] מאכל השבוע שלכם? הקרקרים האלה של אוסם P: בילוי השבוע שלכם? ללכת עד לשברולט להופעה של יוני לוך ואריק ברמן.. וללכת עוד לפני שההופעה התחילה.. נו טוב.. ><" פאדיחת השבוע שלכם? --- סקופ השבוע שלכם? --- ציטוט השבוע שלכם? המורה שלי *אומרת לטור שלי לזוז אחורה כי אין לשולחן שלי מקום ואני וחברה שלי דבוקות ללוח של העצמאות ..נו זה עם ההמנון ותמונה של פרס והרצל* "זוזו אחורה הן עוד מעט מתנשקות עם הרצל" מאז המשפט הזה הפך לנוסטלגיה כיתתית. דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: מנננננננננננננננננ השבוע הזה לא ממש הפריע לי.. אז כלום.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: .. שאלות בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים 3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך באיזה פרס אתם רוצים שיזכה המנצח בשרשור משחק התמונות הבא? 1. טיסה למדינת השפע וההייטק, הניו יורק של אפריקה- סומליה 2. סיור לימודי ומרתק במתקני הגרעין באירן+ חולצה עם הדפס Ka-boom חינם 3. הסינגל "אם זאת האבא שלך"- שירה של דנה אינטרנשיונל המתאר את רצונה ללדת* 4. אוסף שירי מושיק עפיה
+ בונוס! דואט מרגש עם אבי ביטר "למה הלכת ממני ילדה" *לא המצאתי את זה, היא באמת רוצה ללדת לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, ואין לי סיבה יצירתית למה =| לנעה -תודה

LEEkm

New member
עונה. *ומקורית!*

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פסק זמן, יותר מדי, איתי. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?'מודה אני' בביצוע של אפרת גוש תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:-> אם לי זיהיתם, תמונת ילדות של קרן. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מיה וקרן. ביום אחד.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט 'אבידות ומציאות', מדהים מדהים מדהים.
מאכל השבוע שלכם?עגבניות. בילוי השבוע שלכם?מסיבת halloween. פאדיחת השבוע שלכם?X סקופ השבוע שלכם?X ציטוט השבוע שלכם?לא נזכרת במשהו מיוחד. דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:העייפות! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:סתיו תיאטרוני שאלות בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים
באיזה פרס אתם רוצים שיזכה המנצח בשרשור משחק התמונות הבא? 1. טיסה למדינת השפע וההייטק, הניו יורק של אפריקה- סומליה 2. סיור לימודי ומרתק במתקני הגרעין באירן+ חולצה עם הדפס Ka-boom חינם 3. הסינגל "אם זאת האבא שלך"- שירה של דנה אינטרנשיונל המתאר את רצונה ללדת*
4. אוסף שירי מושיק עפיה |ברווז|

שבוע טוב אנשים ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מבול כמו כל שבוע, ופיקה
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? 'אפילו לא אני' של איתי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברה טובה שלי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- 'שנות ה70' זו ה-סדרה
מאכל השבוע שלכם? סלט ופסטה ברוטב אלפרדו (שמנת פטריות) בילוי השבוע שלכם? יריד המותגים
פאדיחת השבוע שלכם? אני הבן אדם הכי חסר טקט שיש... אז כל דבר שאני אומרת בערך זה פאדיחה חח סקופ השבוע שלכם? זה מוזר לפגוש את אבא באלנבי! אמרתי לו שאני נוסעת עם חברות ליריד המותגים. היינ וצריכות לקחת 2 אוטובוסים, הראשון הוריד אותנו באלנבי ומשם היינו צריכות לקחת עוד אחד לגני התערוכה. כשירדנו באלנבי החלטנו להסתובב שם קצת.. ואז פתאום ראיתי את אבא שלי שם חחחחח וזה היה ממש ממש מוזר
אתמול הוא סיפר לאמא שלי 'פתאום נערה רצה אליי קופצת עליי ומחבקת אותי..'
ציטוט השבוע שלכם? צ'וקוחרא
ואממ נדבקתי למילים - יאי , להיט
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: מחר יש שיעור אנגלית ואין לי כוחחח :/ ויום שלישי מיונים של הצבא משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: היום ההפגנה בכיכר
ושיעורי נהיגה
שאלות בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות |הדגש2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים
3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך באיזה פרס אתם רוצים שיזכה המנצח בשרשור משחק התמונות הבא? 1. טיסה למדינת השפע וההייטק, הניו יורק של אפריקה- סומליה 2. סיור לימודי ומרתק במתקני הגרעין באירן+ חולצה עם הדפס Ka-boom חינם 3. הסינגל "אם זאת האבא שלך"- שירה של דנה אינטרנשיונל המתאר את רצונה ללדת*
4. אוסף שירי מושיק עפיה *לא המצאתי את זה, היא באמת רוצה ללדת לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים, ואין לי סיבה יצירתית למה =| לקרן, שיר וירדן כי אני מתגעגעת אליהן

למעלה