אז מי הזמין ס"שי?

סתיוי15

New member
עונה:)

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פיקה
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? שלום לאמונות (טוב, נו, זה גם שלה)
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: - משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברה של אחי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הספר "מקימי" של נועה ירון-די'ין, הסרט "זכרונותי'ה של גי'ישה"
מאכל השבוע שלכם? בימים אלה של הדיאטה חביתה עם סלט וגבינה היא מעדן
בילוי השבוע שלכם? כל השישי-שבת פאדיחת השבוע שלכם? בטח הי'ה משהו סקופ השבוע שלכם? השמנתי, כי הפסקתי להתעמל
ציטוט השבוע שלכם? וואו, בטח יש מלא (אני מאלה שבמקום להעתיק מהלוח, עושים מממחברת חינוך "מחברת ציטוטים", וכל פעם שמישהו אומר משהו דפוק, ואצלנו זה קורה הרבה, כמובן, אני רושמת. אבל אני בכלל בשביתה כבר חודש.) דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הניקיון ביום חמישי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: להגיע לאלף שקל בע"ה
שאלות בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים 3. כשמסננים אותך
4. כשסבתא מסננת אותך

סתיויש *סטיגידיגידיגיש*../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כפרע! איזה כיף שאת פה! כ"כ! D: אני אוהבת אותך
ברוכה הבאה!

סתיוי15

New member
יעלים ../images/Emo99.gif

חחחחח
אני קצת מטומטמת בכל הפורומים של תפוז, אז אם אני עוברת על חוקים לא לצעוק עלי'י
אוהבתאוהבתאוהבת

TTתמרTT

New member
עונה בדילאיי קל ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פיקההה... ואיתי
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? כל השירים של הביטלס... במיוחד In my life תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: הפליקס של אחותי שאיכשהו התפרסם מאוד
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הרבה דברים... היה שבוע עמוס... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? REESES!!!!!!! בילוי השבוע שלכם? הלהקה, מוניות ברחבי תל אביב , הופעה של מירי מסקיה פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם?אחותי סלבבבבבבבבבבבבבבבב ציטוט השבוע שלכם?כן אני עוד חייייייייייייייי דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שביתה שביתה שביתה שאלות בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים 3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך באיזה פרס אתם רוצים שיזכה המנצח בשרשור משחק התמונות הבא? 1. טיסה למדינת השפע וההייטק, הניו יורק של אפריקה- סומליה 2. סיור לימודי ומרתק במתקני הגרעין באירן+ חולצה עם הדפס Ka-boom חינם 3. הסינגל "אם זאת האבא שלך"- שירה של דנה אינטרנשיונל המתאר את רצונה ללדת* 4. אוסף שירי מושיק עפיה *לא המצאתי את זה, היא באמת רוצה ללדת לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים, ואין לי סיבה יצירתית למה =|

eden83

New member
../images/Emo187.gifאוי ואבוי זאת אחותך../images/Emo6.gif

ראתי מתישהו ולא הבנתי מזה...

yaharoola

New member
חחחחח בהתחלה היא הרשימה אותי

עם ה"זה השיר שסבא שר אותו לאבא, והיום אני"... חחחח ה"אנייי" יצאא סטלני

למעלה