אתה מדמיין דברים הנדרסון
לא כתבתי שארה"ב טיפחה את בין לאדן כדי שיהיה לה צידוק לפלוש לאפגניטאן,את זה אתה המצאת אבל התמיכה של ארה"ב בו ובחבריו, בשנות ה 80 אגב, לא ה 70 לא היתה קונספירציה אלא מדיניות. האמריקאים תמכו באסלאם הקיצוני כי הוא שירת את מטרותיהם באותו זמן ואת התוצאות הרות האסון של המדיניות הזאת כולנו ראינו. אם אפגניסטאן לא היתה נותנת מחסה לבין לאדן ארה"ב לא היתה פולשת לשם,זה ברור, אבל ארה"ב לא פלשה לערב הסעודית שממנה הגיע הכסף ורוב המבצעים של הפיגוע בתאומים ושבה נמצאת התשתית הכלכלית והארגונית של בין לאדן והיא לא פלשה לפקיסטאן שהיתה התומכת מס' 1 של שלטון הטליבאן. כמו שכתבתי, גם ארה"ב בעצמה תמכה בטליבאן עד הפיגועים. בתור מישהו שלא אוהב לאכול בולשיט בכפית, אני שואל את השאלות המתבקשות, למה אפגניסטן כן וערב הסעודית לא?, למה ארה"ב תמכה בסדאם חוסיין ואח"כ הפילה אותו? האם צריך לפלוש לאפגניסטן ולהפציץ אותה כדי לתפוס את בין לאדן?. אני מחפש את הסיבות האפשריות מאחורי הפעולות האילו ואני לא קונה את ההסברים של בוש, ושל כל פוליטקאי אחר מכל ארץ ומכל צד של המפה הפוליטית. זה לא אומר שאני תמיד צודק, לפעמים אני רק מנחש אבל אני שואל את השאלות ומפעיל את הראש ולא אומר "אמן" על כל דבר שאני קורא בעיתון. בכל אופן, עד עכשיו, בכל הדיונים בנושא הזה, לא הבאת שום ביסוס הסטורי מנומק לטענה שלך שהמדיניות האמריקאית היא כולה נסיון אידיאליסטי להלחם ברשע, למען עולם טוב יותר או מה שלא יהיה, אני אעריך את העמדה שלך הרבה יותר אם תבסס אותה מאשר אם תמשיך עם משפטים כמו "אני כבר לא יודע מה איתך".