אז מי אתם..?!

אז מי אתם..?!

כותרת מוזרה בהחלט.. אבל אני רושמת כאן הרבה.. {אני חושבת לפחות..} וסתם חשבתי שיהיה נחמד להכיר אנשים יותר לעומק.. אז ככה, אני שירן {וותרו על השם משפחה..!} אני גרה ביבנה וממש בקרוב יש לי יום הולדת 24.9! ואני יהיה רק בת 16.. {כן, קטנה!} העיסוקים העיקריים שלי בתקופה הזאת, לימודים {מה לעשות.!?} והתנועה-הנוער העובד והלומד, שבעצם זה הפך להיות חלק בלתי נפרד מהחיים שלי וחלק די גדול. ממ חוץ מלהיות בתנועה ולהיות תלמידה, אני אוהבת לכתוב כל מיני שטויות, כלומר, סיפורים קצרים כאלו ושירים נחמדים, זה כיף, זה מוציא עצבים ולחץ, קל להגיד שם הכל ולהעביר מסר, זה גם ממש נחמד פשוט לראות בול עץ ולכתוב עליו, זה יוצא ממש מצחיק, מתישהו אני אעלה לכאן איזה שיר או משהו שכתבתי:) פעם {לפני שנה} גם שיחקתי כדור-סל, בנבחרת נשים {21+} אין לי מושג איך הגעתי לשם.. חחח מה עוד אפשר לספר על עצמי..?! שאני אוהבת לנצל כל רגע מהחיים ואוהבת להיות בסביבת אנשים.. מממ בזמן האחרון חושבת יותר מידי {על דברים מוזרים ודברים שמציקים} ומרוב מחשבות אני נבלעת באיזה בועה.. אבל בקרוב היא תתפוצץ {מקווה} אין לי מה לכתוב עוד.. וזה קצת יותר מידי..[לא..?!] גם תשימו לב לשעה.. חח לא נרדמתי מרוב מחשבות.. :/ ומחר בצפרררר והסיוט נגמר ב3 וחצי:( ומי אתם..?! ספרו על עצמכם גם, שטפו אותי ואת כל השאר. אני משארת ש..לילה טוב..?! אוהבת שירן:)

sh53

New member
לא נרדמת... מחשבות... מה קרה?

יותר מאוחר אספר על עצמי, עצלנות של בוקר. אני בזמן האחרון יותר מדיי עצלנית וזה מעצבן אותי - איך יוצאים מהעצלנות? יש לכם טיפים?

המון דברים

אפילו על יותר מידי..:/ טיפים לעצלנות..?! ממ לכי לאיזה בית מלון חחח סתם מממ תכריחי את עצמך!! {טיפ פסיכולוגי!!}

אני...

אני קרן בת 15 וחצי מקנדה. אני גרה בקנדה כבר יותר משנה ודי כיף פה. אני אוהבת לבלות עם חברות ישראליות (רק איתן כי הסיניות לא רוצות לצאת), ולהיות במחשב. יש לי 2 אחים קטנים... אחד בן 12 והשניה בת 7. אני אוהבת להתעורר בחופשים מוקדם וישר להיות על המחשב. כלפי חוץ אני ילדה די שקטה שמוציאה מילים פעם ב... אבל, אם אני לבד עם מישהו אני מסוגלת לקשקש מפה ועד להודעה חדשה.. הצד הכי חזק שלי זה כתיבה וזה למה אני משתתפת בפורומים.. הפורומים הקבועים שלי הם: חברויות, אהבה בגיל ההתבגרות, נוער בחו"ל, הילארי דאף והתאומות אולסן... זהו עד כאן קרן

כיף לך!

גם אני רוצה להיות בחו"ל.. את נסעת למשלחת..? ואם כן מתי את חוזרת..? אויי והתאומות אולסוןןןן אני חולה עליהםםםם

אמממ לא משלחת...

ההורים שלי רצו קצת חופש מהמצב ביטחוני... התכנון הוא לשנתיים אבל, אני מניחה שנשאר עוד...

angel enamorado

New member
מי אני../images/Emo35.gif

אתם מוזמנים לקרוא לי אנג'ל (השם המלא שמור במערכת..חח) עוד חודש וחצי אני אהיה בת 18
כרגע אני בין תיכון לצבא, לפעמים משועממת.. את הזמן עד הגיוס (ויש זמן!!) אני מעבירה בעבודה, פגישות ובילויים עם החבר (ים,בתי קפה,מסעדות,קניונים, לונה פארק). וכמובן עם חברות.. אני עובדת במסעדת מזון מהיר דיי מפורסמת (השם גם שמור במערכת*) אני גרה באיזור השרון, לפני חודש פחות או יותר עברתי דירה מכפ"ס למקום אחר בשרון, שקרוב מאוד לכפ"ס.. אממ..חוצמזה אני אוהבת מאוד להיות בפורום הזה, אנשים פה חמודים ביותר, ותמיד נמצאים בשביל כולם

אני כבר יספר על עצמי מחר...

כי אני גמורה מעייפות כרגע. אבל לבינתיים מאוד היתרשמתי מהאתר הזה ומהאנשים שפה. לילה טוב
נדבר מחר

הבטחתי שאספר על עצמי. אז ככה...

שמי שירן, מפ"ת, לא קשורה לחיים (גם למתים לא משהו) בד"כ תיתפסו כשאני במצבים הבאים: שקועה במחשבות/ מרחפת (מזל דגים), רוקדת (והרבה), משלימה ב v.o.d פרקים של "טלנובלה בע"מ", מדברת עם החבר בפלא כשהוא פנוי (קרבי), בחדר כושר/בריכה, על המחשב (רק לאתמול התחלתי וכבר מכורה- תאשימו את אחותי) או סתם מבואסת מהחיים! איזה אופטימית, אה
בעיקרון, מנסה להכיר אנשים חדשים כדי להרחיב את מעגל הידידים, בינתיים הולך לי ככה ככה, אוהבת ציניות שחורה והרבה, אוהבת לצחוק ולהנות מהחיים כמה שרק אפשר
לבינתיים אני חושבת שזה מספיק, לא שיש לי בצפר מחר (למרות שאמור להיות) ועם יש שאלות, אז תישאלו. ושיהיה אחלה יום מחר- בתקווה! אוהבת שירן

למעלה