אז מה ?

לא הייתי קוראת לזה

חלום "ארץ ישראל השלמה"...אלא מילחמת קיום-השרדות. כמה זמן העולם יחכה לי? כל עוד יש לו איזה אינטרס במיזרח התיכון......(אולי נפט?-לא בטוח) ואנחנו כמו עצם בגרון בשבילם ...... ולרגע שלא תחשוב אחרת- דקה אחרי זה אתה ממש לא מעניין אותם...

אא ניר

New member
גם הם לא מעניינים אותי

אנחנו מעניינים אותי. להחזיק במליון בני ערובה זה חלק ממלחמת הקיום-השרדות שלך ?

במילחמת קיום...הכל לגיטימי...

כן בטוחה.... אם נחזיר שטחים,ונשחרר אסירים אז ...רק אז... נסראאלה יצעד לעברינו עם יונה ועלה של זית - יד ביד עם האירני ,רופא העיניים...ושאר החברים ? איך לא חשבו על זה קודם...? והערת אגב קטנה: "בני הערובה" המסכנים , שאתה מדבר עליהם....חיים יותר טוב מהרבה מאחיהם "החופשיים" במדינות מוסלמיות אחרות.... אבל זה לא קשור. אסיים כאן.

עזבי הוא מתעקש לא להבין

כל ישראל היתה פעם שטח ערבי באופן כזה או אחר זה שרוב האדמות נקנו בכסף טוב לא מעניין אותם אחרי השטחים יבוא תורם של תל אביב וחיפה-הם כבר אמרו את זה באופן מפורש חלום על ארץ ישראל השלמה?החלום הזה מת כבר לפני יותר מעשר שנים אנשים רק רוצים לגור כאן בשקט אבל זה לא יקרה לעולם יצאנו מלבנן ומעזה - זה לא הביא שקט לאף אחד חיזבאללה? אין דבר כזה.יש רק את איראן. השמדת הישות הציונית אמר אחמדינג'אד.אבל יש כאן עוד כמה שחושבים שאם 'ידברו' יהיה עם מי. שאם יחזירו שבויים או אדמות זה יהיה מספיק. אנגליה במלחמת העולם השנייה הסכימה להעלים עין מכיבוש חבל הסודטים כדי להשביע את רעבו של היטלר.זה עצר מישהו? אהוד ברק ניסה לתת עד כמה שאפשר בלי להביא אותנו לסכנת מוות-הם התעקשו שלא לקבל ואם אחמדינג'אד נחשב לפרטנר אז אולי באמת חיזבאללה הוא תנועה תמימה של הנוער העובד.

גם בעלי שלח מכתב לפני כ- 15 שנה

כשהוא היה בתיכון והציע לבנות גדר הפרדה. ענו לו בערך מה שענו לך...

קטי30

New member
ניר מי מאחוריך? ואללה 2 טיפות וודקה

בוב מרלי בצעירותו

קטי30

New member
העשרת אותי לולי עכשיו כל שנותר לי

זה לחפש את הקשר בין "האיש והאגדה" לכל מה שלמעלה צ'ה גווארה יפה ככה "לרתום" אותו לתנועה החדשה. קוראת שוב .. ועדיין ולא מוצאת את הפואנטָה של זה. שמשהוא יסביר לי וו'קשה את זה ....

אא ניר

New member
הייתי מסביר לך בשימחה,

רק שקבלתי מסר מהחלונות הגבוהים, שאם אכתוב בנושא שקשור לתנועה החדשה, אחסם. אז סליחה.

למעלה