אז מה?

אשור

New member
ואיזבל היתה זרה ונוכריה,בת מלך

אדומי היתה איזבל...

ימי אחאב ואיזבל, אכול ושתה כי מחר..

...נמות... ממש כמו היום...
נ.ב. מי היה הנביא אז?...אליהו?...היכן אליהו של היום?...

אשור

New member
הבעייה שעוד מעט כבר לא יהיה מה

לאכול חוץ מקוויאר,אך אפשר גם בלי קוויאר. מכיר את הספר בשם זה?

magy

New member
תזכיר את שם המחבר.....

שמעתי על הספר........אבל......נשמט כרגע.....התוכן......

אשור

New member
כשהוא נפרד מאלישע הם קבעו להיפגש

בבוקר .מאז שהגיעו התימנים לראש העין והיה רק חול וחול.אחר כך הגיע כתב הרדיו ושמע את סיפורם וחשב שזה היה מזמן ליפני שיוסי בנאי הכיר את סימון הקטן. אז התימני אמר "זה לא היה אז זה היה היום בבוקר."

magy

New member
זה היה לפני שהוא עלה בסערה

השמיימה.....או כשעבמי"ם באו לקחת אותו במרכבת האש? הבוקר טוב אליהו הזה......

אורניהו

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo153.gifאריך פון דניקן../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif

ומה הוא חשב על עניין ´אליהו´ הזה במרכבות האלים...ומה שבטוח זה היה בכרמל.ובבקרים האלה הנהדרים אפשר לעלות לכרמל שם למוחרקה,לבקר במנזר הקטן במקום,לקחת מהבית ארוחת בוקר קטנה,קצת גבינות,לחמניות,ובקבוק יין ולשבת שם אל פני הנוף המציץ בין העצים,יש שולחנות במקום.

אשור

New member
בתור חובב גבינות מה דעתך

על גבינות מחלבת עופרים ממושב כפר יחזקאל? אשתי כימעט כול שבועים מגיעה לשם וקונה כמויות.

magy

New member
פעם עשיתי סיבוב ביודפת

גם שם מייצרים...... ופעם אחר סיבוב בחבל אחר.........בדרום......שהוא הטוסקנה שלנו. עוברים גם דרך גבעת ישעיהו.....נווה שלום.....ועוד מקומות ציוריים. בקלע דוד - ייצרו גבינות ויין........ותזמורת לעת שקיעה........ אח......איזה סוף שבוע זה היה......

טרה10

New member
טוסקנה ופרובאנס מזכירים את הגליל

והדרום..שכולל מושב צפרירים, ושנכנסים אליו מפינת גבעת ישעיהו ליד ליאון. אז פעם היה שם משק למכירה. העיקר נסענו באיזה תקופת ייאוש..ועשינו סיבוב בכפר. ראינו תימניות עם כל הכבוד עם מכנסיים רקומים כאלה..ויתרנו. אפילו לא ירדנו מהאוטו. והפואנטה. שהבן שלי שהתחתן שנית, כמובן עם בת מושב..לא משם- חצי תימניה- שהאמא שלה- עושה מלאואח,והסבתא כמובן מתימן.! מה שמוכיח שהגורל..תמיד נופל מתחת לעץ.! אגב הנכדה שמהנשואים מספר אחד- חצי עיראקית כך שאני כבר ממש מקופח..! הן אמרתי שמישהו רודף אותי- וחשבתם שצוחקים.! עכשיו גם מעלים את המחירים..למי.? לנו. רק לנו.!

שקדי

New member
אפרופו ברקין........

הברקין ההוא נפצע בתרגיל מרסיס בראה והרופאים בחדר ניתוח לא הצליחו לעצור את הדימום והסתבר שיש לו דם נדיר שבנדירים ואין במלאי והביאו את חילי חיל הים שבאזור רמבם לבדוק האם הם מתאימים ולא נמצא אחד ראוי לתרום.וברקין מדמם והולך ........... לבסוף הסתבר שבירושלים יש להם רשימה של תורמים כנ´´ל בכוננות קריאה והזעיקו אותם באישון לילה להדסה ונטלו מדמם והטיסו במסוק לחיפה והגיע ברגע האחרון ובזכות המבצע הלילי הנ´´ל זכה ברקין לענג את עם ישראל בגבינותיו המעולות

zahavashanny

New member
כרחובותית בדרך כלל הינו נוסעים../images/Emo78.gif

לסטף לאכול ולקנות גבינות משק מעולות אגב גם אורחים שהיו לי מצרפצ מפעם לפעם לקחתי ואמרו שהגבינות שלו מעולות , אני בכלל חושבת שיש לנו משק חלב מעולה בארץ , גם הגבינות גם החלב ובכלל כל מה שקשור למוצרי חלב אנחנו במקומות מאד גבוהים בעולם אפילו יחסית לצרפת, שוויץ ועוד ארצות שנחשבות איכותיות אני עדין מעדיפה את מוצרי החלב בארץ

שילה1

New member
גבינות.בבת שלמה אצל זיו שוורצמן או

מחלבת שומרון....ויש גם גבינות מעולות באלוני אבא.. והכי הכי לטעמי.?עין כמונים שבצפון הלא רחוק..ואכול במקום?חוויה בפני עצמה.....

למעלה