במילון של נתיבה..ודב"א יש את המקור..! המילון לעברית מדוברת. אגב..... איפה אלומיניום..שגילה לי את העיר [אבד עליו] כלח שמקורה בספר בראשית.. כל המומחים כולל בתלמוד ובמשנה לא יודעים בדיוק מה פירוש המשפט. קשור לאיזה מקום שהיו קוברים שם..או עיר שנהרסה..! לפי איוב.! שם חוזרות שמות הערים..כולל ארץ עוץ..שהיא מקום מגוריו של איוב.! ולמה כל השיעור הZה..כי מספיק עם הבסטות, וחוזרים לספסל הלימודים..בתי הספר התפנו.! והנושא הבא- שיעורי ערב..מי היה.?
כשעוד היית בן תשחורת בלונדיני..... יש פה עוד כמה בלונדים מלידה....... אורני, שקדי, כבודו......טרה לא , כנראה......גם גלמידי לא..... בן בן.......לא....... מי עוד......? תביא תמונה נשטוף את העיניים..........
שיער שיבה..מה לעשות? *ובשבתות בערב אנחנו יושבים ליד ההרקדה בים..ואני רואה מישהו מוכר מאד..רק מה..לא בטוח...איך...ההוא היה קרח לגמרי..וזה הראש מלא שערות.היתכן גדלו לו?...פאה רבותי הבן אדם ההוא דפק פאה ,איזה בלורית פתאום בגיל חמישים ומשהו..פאה נוכרית.למה נוכרית?השער הזה לא סינטטי?זה היה קרקפת של מישהו?ומה אומר אבן שושן?
מאורי אור, חיים חפר, יפה ירקוני, תיקי דיין, ו- דודו טופז חזרה למגי.....לא אוכל לענות לך......... אגב, תפסיקו לחפש את רוצחו של ארלוזורוב...... אני חיסלתי אותו.......... קראתי לו בן תשחורת.....והוא מת מכעס..........