אז מה.... תחילת הסוף אה?

שרון-ב-

New member
סוף

כסלו תחילת נובמבר אל דאגה יקירתי, לעיתים, מינון התרופות משפיע לרעה... זו תופעה מוכרת, קורה לכולנו... אחרי השוק החשמלי, והזריקה השבועית, הכל יסתדר. שרון מסופטי שמחכה לאיה

ה-איה

New member
סוף סוף אני יכולה להגיב....

כמה תסכול עבר עלי לנוכח הודעות השגיאה שהמחשב הארור שלי תקע לי בפרצוף... אז שרון - מי מחכה לי? את או סופטי? או שניכם? <בחיוך זדוני...> איה מנאז`-א-טרואה

שרון-ב-

New member
שוב צודקת

כבר חטפתי נקע באצבע העכברית בנסיון לשגר הודעות שרון, שמאחר ואין לה נטיות (לב וגופניות) לנשים, מודיעה שסופטי ממתין אחרי שחיפש מתחת לכל נר אפשרי,כולל הנר שלו עצמו

איה.

אני מבקש, בלי חזירות. לכל זוג אזיקים יש את המפתח המתאים. את עם סופטי ואני עם שרון. אולי נפגש מידי פעם (כשסופטי במילואים או לפני מבחן) לדאבל דייט. רגע, מה עושים עם אריה? תא``י (שמאמין בחלוקה שווה וצודקת ומאמץ רעיונות קומוניסטיים)

שרון-ב-

New member
עזוב את אריה

יש לו מספיק נשים (עבר הווה עתיד) שרון אוהבת חילופי זוגות לא כולל אלכסונים

ולי לא קוראים?

מה קורה פה? רק הלכתי רגע- ותוהו ובוהו- שוד ושבר- סדום ועמורה- סופטי-ככה שומרים על הלהקה?

softy

New member
זו לא להקה !

זהו עדר של תאואים שנדפק לו המוח מהחמסין הים תיכוני והוא שועט קדימה אל עבר מזרח תיכון חדש... כשאי שם באופק להקת שחפים על רקע פני השמש השוקעת עושה דרכה חזרה אל האי השומם כדי להאכיל את הגוזלים הקטנים שזה עתה בקעו מהביצים הסרוחות שזרקו אוהדי מכבי על אוהדי הפועל למרות ההפסד הצורב של עירק במלחמה הקונבנצוינלית על שפיותו הזמנית של איציק מרדכי שיצא מה זה בזול אחרי שזיין להקה צבאית שלמה. סופטי שאיבד לגמרי את השליטה... הולך להחליף תחתונים...

היידה איציק...

ואם כבר בגיבורי ישראל עסקינן- אני בעד משפט הוגן לכולם- כל שנדרש אצלנו במדינה- זה שירות קרבי מאחורי איזו מזכירה (סליחה מזקירה)....

softy

New member
ואם את כבר מזכירה לי..

כבר הרבה מאוד זמן שלא הכנסתי לך את היד מתחת לחולצה, הרבה זמן לא העברתי אצבע בודקת. תזקירי לי בהזדמנות סופטי מצ<י>צן חסר תקנה

שוב התבלבלת-

זו לא אני עם החולצה- זו אני עם החגורה... תוריד תחתונים כי אני מרביצה- אצלי אין אמונה במשםט צדק או תורה- אני ישר שופטת ומיישמת את ההחלטה... (משחורה עצבנית בשם כל מזכירה..)

softy

New member
יש אלוהים !!!

חגורה... כן כן כן...חגורה מעור שחור.... תשפילי אותי, תדרכי עלי... תעשי אותי כזה קטן< מראה את הגודל בין האגודל לאצבע> תראי אותי לחברות שלך ותצחקו כולכן... מחר אני מניח תפילין... בטוח יש אלוהים שלך סוטי.

שרון-ב-

New member
וואוווווווו זה היה טוב !!!

עכשיו לך תעמוד בפינה ותחשוב על מעשיך שרון מחנכת מינית שעת 0

ה-איה

New member
איההההההההההההההההההה

זו הייתה גם זעקת כאב, וגם תזכורת לגבי מי אתה רוצה באמת...

ariegur

New member
כן, 1515151515151515151515;

כשכתבתי שאני רוצה את שרון עוד לא ידעתי בת כמה את. אר15

למעלה