אז מה.... תחילת הסוף אה?

שרון-ב-

New member
יש לי חולשה

לגברים שמסכימים איתי (ללא צורך באיומים קשירות וחבלים) שרון בהסכמה מלאה עם תלתן, חובבת קרבות מושבעת (לא כולל דם)

לי יש...

סימפתיה, לנשים, שמפתחות כלפי חולשה. תא``י (שקיבל זריקת עידוד, בשל אי אלו שהן סיבות) אגב, קשירות וחבלים יתקבלו בששון (סתם בזבזתי שש שנים ב`צופים`? הגיע שלב הפרקטיקה.) תא``י (רש``גד)

מממ...

נשמע מוכר משהו (מממ... מאיפה אני מכיר את זה? מממ...). טוב, כנראה שאני טועה. אוקיי. נזרוק על זה כמה תווים. נעשה לך פסים, נאמץ טרגדיה ותוך שבוע ידפקו אותך בתחנה מרכזית. תא``י (פאשנל)

שרון-ב-

New member
הו אירי

געגעתי אליך (אליך אליך פנימה קול עוד בלבב) שרון, נאנחת בהקלה ונזרקת על הכורסא לא שלה

אז עכשיו,

נעשה סצינה דביקה של איחוד מחדש? ולאחר מכן, מייק אפ סקס? (אז לא רבנו-אל תהיי קטנונית) שזה הקרם דה לקרם כולל קרם? תא``י (שרץ לקנות פרחים, בונבונרייה ויין זול. (יפי-קה-יי))

שרון-ב-

New member
הייתי מתה

להדבק אליך ;-) לא אוהבת לחות, לחלוחית, מליחות או כל נוזל גופני דביק אחר או קיי גבר, העמד פני מצ`ואיסט מצוי, פני פוקר בבקשה, אל תביט אליי, אני אדישה, תהיה קר, אהיה פולניה, לא חשה אותך ממטר (וחצי) ובאה מלוחה ליגע המשך אליי להתגעגע.. שרון שלא מוותרת על הסקס שבלי היין (היקר !) לא תעשה אותו, ואת הפרחים ליד הכר בבוקר (שאחרי שבוע)

שרון-ב-

New member
היית מת

שאהיה פולניה גם כשאני מתה (וירטואלית או לא) אפשר להכין ממני תה (הוי, כמה נפלו בפח) שרון, כמו שבעלה לשעבר אומר ``מתקלחת במים שאפשר להכין מהם קפה``

למעלה