אז מה שלומכם

MsUnderstood

New member
לא נכון...

בנות יודעות לחסוך...אני לא... ואני צריכה את כל ה10 זוגות נעליים שקניתי בקיץ האחרון! ואת הבגדים.. והכל...

ק י ש ט ה

New member
היי! 400 זה הכי גבוה שהגעתי אליו

ואני כבר חודש לא יוצאת בגלל זה! אבא שלי חינך אותי לדעת לנהל את הכספים שלי קשה לתמודד עם משכורת צבאית:(

shahf

New member
שונא אנשים שמתלוננים על המשכורת

הצבאית! אם הצבא היה יכול הוא היה נותן לך עוד כסף, אבל גם ככה יש תקציב קטן, וצריך לקנות לך ציוד ואוכל ואמל``ח וחלקי חילוף לאמל``ח וברגים ב70 אג` ותנאי מחיה בשבילך (למרות שאת עושה יומיות אז זה לא משנה לך) ובנוסף להכל גם לשלם לך? תגידי תודה שאת בכלל מקבלת משהו על השירות חובה (חובה!!! זה לא איזה אופציה, למרות שיש יותר מדי נבלות בארץ שחושבים שזה כן) שלך! אני מקבל 411 בחודש ובכל זאת אני בפלוס של 11 אלף, ואני קונה דברים, ומבזבז כסף, אבל בחוכמה, על מה שאני באמת צריך ורוצה...

moranka

New member
מה אתם אומרים על זה

שבנות בכלל לא יעשו שירות צבאי? (היה כתוב על זה בעיתון)

Nipiy

New member
את יודעת שלפני 40 שנה בערך..

היה עודף בנות לגיוס אז חלק לא גויסו.. בנות צריכות לשרת נקודה

shahf

New member
צריכות לשרת גם 3 שנים.

אין פה וויכוח, אחרי זה קמות כל מיני מתלוננות שמקפחים אותן! אז למה שהן ישרתו שנתיים ובנים 3? מה, לנו אין חיים מעבר לצבא?! אותנו מותר לקפח? שנשרת 3 שנים ונגיד תודה שמגייסים בנות?! מה קרה?! ואם להן יהיה רק שנתיים אז למה שלנו לא יהיה גם שירות רק של שנתיים? (ולא בתור מאבטחי מתקנים)

moranka

New member
כל הנקודה

היא שהזמן שלוקח להכשיר אותן מול הזמן שהן משרתות, לא משתלם לצבא ורק מבזבז משאבים. אני בעד מהפכה בתחום, שירות לאומי חובה גם כן. (בעיקר בשביל המשתמטים וכל אלה שהתפקיד הצבאי שלהם לא נחוץ בעליל).

למעלה