אז מה שלומכם

MsUnderstood

New member
אז מה שלומכם../images/Emo35.gif

יש לכם ד"ש ממורני שסוגר 18-3 המסכן אי שם ביותר צפון ממני... מה התוכניות לסופ"ש

Nipiy

New member
וואלה סבבה..לא בוחר בישורון

פיתחתי היום בארוחת בוקר דיון קולח על הבחירות במועצה..הגענו למסקנה שילד בן 17 שלא מסוגל להבין מה טוב בשביל עצמו גם לא יבין מה טוב בשביל הקהילה. אני אמרתי שרק מישהו אחרי צבא שכבר יש לו קצת תוכניות מסוגל לדעת מי נגד מי וילד בן 17 שעוד לא התגייס אפילו תכל'ס לא אכפת לו גם. קיצרתי לכמה זקנים את החיים בכמה שנים חחח היה כיף ממליץ בחום..

moranka

New member
לכולם יש בחירות במועצות האיזוריות...

זה תמיד באותו תאריך פעם ב5 שנים.

אבא של ידיד שלי מתמודד מצד אחד,והוא לחץ עלי

לא רק להצביע לו,זה בקטנה, אלא ללכת לכנסים פעילים,טלפונים וכו', לחץ מסיבי... מצד שני אבא שלי שרצה שאני אצביע למישהו אחר לקח אותי באוטו במיוחד ביום שישי לקלפי חיילים ביישוב אחר וכל הדרך שטף לי תמוח למה צריך להצביע לבחור השני, ובדרך הוא במקרה רצה לקנות לי משהו.... שעתיים אחר כך קיבלתי טלפונים מחברים שלי שתחקרו אותי למי הצבעתי, איימו עלי..

GMN

New member
לא לכולם

אצלנו אין. ואני מריח משהו מסריח, לא יודע אם יש לי כוח להתעסק עם זה... הופצו כרזות שכתוב בהן שיש רק מועמד אחד לראשות המועצה ובגלל זה לא יערכו בחירות. לדעתי זה לא חוקי, אבל זה לא ממש מעניין אותי למען האמת...

שיגמרו כבר הבחירות האלה. מבלבלים ת'מוח,

שולחים פתקים לתאי דואר ומשחקים אותה כאילו הם חברים שלנו. הם אפילו ניצלו את האזכרה שהייתה במצר (5 שנים לפיגוע) בשביל ללחוץ ידיים ולחבק תינוקות.

ממממ

להיות מתחת לפוך החמים, לצאת עם כמה חברים וחברות שיוצאים אחרי יותר מדי סגירות ואלי הופעה של גבע אלון היום בכפר, אם ממש יתחשק לי.

DeerDance

New member
ללא ספק יהיה סופ"ש מדהים,

סופ"ש ראשון שלי באזרחות !!!! חוץ מזה, כלום...

למעלה