אז מה שיחקתם השבוע?

Wolfinix

New member
אני מציע שתנסה לפחות אחד מכל סוג ותראה ממה אתה נהנה למשל

אני פחות אהבתי משימות משלוחים, אבל כן אהבתי את משימות RAKYAT

ועדיין לא חייבים לעשות את כולם, אם אתה רואה שחסר לך XP והמשחק קצת קשה אז תעשה קצת יותר משימות בשביל ה XP...

Wolfinix

New member
שים לב שיש לך גמול של XP שונה על שיחרור של המוצבים (תראה

בהמשך) למשל שכשהם מזהים אותך ומפעילים את האזעקה אתה מקבל פחות XP על שחרור המוצב, ואם אתה מצליח בלי שיזהו אותך כלל (כלומר הריגות שקטות) אתה מקבל הרבה יותר (X2 אם אני זוכר נכון), אז לפעמים שווה לנטרל את עמדות האזעקה ולבצע ניטרולים עם הסכין...

מקווה שתהנה ממנו משחק אדיר

Wolfinix

New member
FAR CRY 2 קצת שנוי במחלוקת למשל חברים שלי לא אהבו אותו

אני כן... אם יש לך אותו תנסה ותראה, אם לא כדאי לנסות קודם את הדמו שלו

Wolfinix

New member
אז תן לו הזדמנות, הדבר היחידי שמעצבן שם הוא התלות שלך בתרופה

למלריה (אם אני זוכר נכון) שקצת מעיק ומעצבן, חוץ מזה אחלה משחק (לדעתי
)

golan2072

New member
משחק בלתי אפשרי.

דבר ראשון אי אפשר להשליך רימונים הם תמיד מתפוצצים לי ביד. זה קשור אולי ל-COOK GRENADE? אם כן, איך משחררים את הרימון?
&nbsp
דבר שני המשימות קשות מידי, כמעט בלתי אפשרי להתגנב והאויבים מחסלים אותי יותר מידי בקלות. קודם היו משימות שעבדו, עכשיו הכול קשה מידי ברגע שעברתי בלשון היבשה לאי השני.

golan2072

New member
הצלחתי להשלים את המשימה ההיא ולהתקדם קצת

אבל עדיין יש לי את הבעיה עם הרימונים...

Wolfinix

New member
בנוגע לרימונים לא נתקלתי...

יש יכולת של בישול רימון אבל לא נתקלתי ברימון שמתפוצץ ביד בזריקה רגילה (גם לא כל כך השתמשתי בבישול רימון...לא הסגנון שלי), למרות שבחיפוש שטחי בגוגל נראה שקיים באג כזה, לא יודע מה הפתרון שלו...

בנוגע לרמת הקושי באיזו רמה אתה משחק? אולי כדאי להוריד רמה? או לסרוגין שים לב שאתה עם נשק מתאים לאזור, כלומר ברמת השאיפה אתה צריך לשאוף לנשקים הכי חדישים, אבל המשחק פותח לך אותם בהדרגה אוטומאטית עם כל מגדל קשר שאתה משחרר (כך שזה לא מצריך הוצאה של כסף לרכוש אותם) אתה יכול גם להרים חלק מהם מהאויב וזה יפתח אצלך...

בכל אופן אם זה לא עניין של רמת קושי של המשחק איזה סגנון הלכת? התגנבות, הסתערות או מרחוק עם צלף?

קצת טיפים להתגנבות:

• תבצע סיור מקדים ותסמן מטרות בבסיסים, רצוי מ-2 נקודות שונות כך שתראה את רוב האויבים.
  • תשקיע דקה שתיים לראות את המסלולים שלהם ותתכנן איך לגשת, למשל קודם להוריד את אלו שמגיעים לקצוות של המחנה והם נסתרים מהאחרים כך שלא יגלו את הגופות, אח"כ זקיפים על הגג שאתה יכול לנטרל כשהם מגיעים לקצה ואתה לייד הקיר שאפשר לפתוח עד נטרול של 2 בו זמנית (צריך לפתוח בסקילים), משם אתה יכול למשל לקפוץ על אויבים אפשרות של עד 2 אויבים במקביל (צריך לפתוח בסקילים), גם זריקת הסקין מאוד יעילה (גם דרך סקילים)
  • אם אתה יכול תנטרל עמדות אזעקה
  • אם יש כלבים תנסה למשוך אותם החוצה מהבסיס ע"י זריקת אבן (טוב גם בשביל למשוך זקיפים)

עם קצת סבלנות ואחרי בסיס או שתיים אתה תוכל לעשות את זה כבר בעיניים עצומות

golan2072

New member
משחק ברמה השנייה

והיא אכן יחסית מאתגרת. שוקל להתחיל מחדש בלי "בישול רימונים" ואולי ברמה הקה יותר.

Wolfinix

New member
אתה יכול לשנות את רמת הקושי תוך כדי משחק בהגדרות

לא חייב להתחיל שוב...(אלא אם אתה לא רוצה את בישול הרימונים כלל)

golan2072

New member
התחלתי מחדש בכל מקרה

אגב האם אפשר להימנע מבישול הרימונים המעצבן או שמא הוא נדרש בכדי להגיע למיומנויות אחרות?

Wolfinix

New member
בעקרון לחיצה קצרה על זריקת רימון תזרוק אותו, לחיצה ארוכה

תבשל אותו.

בנוגע לפתיחה של סקילים אני די בטוח ששום סקיל לא דורש שימוש בו (אתה אמור להרוג עם רימונים מספר פעמים אם אתה רוצה לפתוח את הניטרול עם רימון), אבל אני לא זוכר אם חיבים לבחור אותו בשביל לפתוח את שאר העץ (תסתכל אם יוצאים ממנו קווים שמובילים לסקילים אחרים או שהוא בודד?) כי אני זוכר שהוא בין הסקילים הראשונים שניתן לקחת...אבל לא אם הוא תנאי...

golan2072

New member
בדקתי, הרבה מיומנויות תלויות בזה...

בעיקרון כדי לבשל את הרימון צריך להחזיק את הכפתור האמצעי של העכבר, כשמשחררים הוא עף, היה אצלי באג שבגללו הוא לא השתחרר ונזרק.

golan2072

New member
לא תיקנתי עדיין.

בינתיים במשחק החדש לא השתמשתי בינתיים בבישול רימונים. מקווה שהפעם זה יפעל.

metalgod1

New member
ELITE: DANGEROUS

מאז שהכניסו את האפשרות ליצור "צי" עם החברים שלך המשחק הפך להיות יותר מהנה, גם העלו את הכסף שמקבלים מציד ראשים כך שזו פעילות לגיטימית להרוויח כסף כרגע ולשחק בו עם הג'וייסטיק החדש שלי זו פשוט חווייה.
בעדכון הקרוב הולך להכנס המון תוכן חדש ומסקרן כמו האפשרות לבחור צדדים במלחמה על שטחים בחלל ומשימות ממוקדות לכל צד.

SKYRIM - קניתי אותו אתמול בסטים במבצע של 75% עם כל ההרחבות, מאוד אהבתי לשחק אותו על האקסבוקס אבל היה לי רק את המשחק המקורי ללא ההרחבות כך שאני מצפה לנסות קצת את התוכן שלא ראיתי ובנוסף לשחק עם כל התוספות של הקהילה.

EVE ONLINE כרגיל.

sid meier's civilization beyond earth - אכזבה עצומה, בתור אחד שממש אוהב את סדרת המשחקים הזו ממש התאכזבתי, שיחקתי בו שעה וזה הספיק לי להבין שאני לא הולך לגעת בו יותר עד שממש ממש ישעמם לי.

SNIPER ELITE 3 - בשביל לשמור על הרפלקסים :)

redsimplex

New member
לגבי civilization BE

לא יודע אם אתה מכיר או לא אבל יש את alpha centari של אותו יוצר (BE היה צריך להיות המשך רוחני של alpha).
&nbsp
בעיקרון זה גרסה עם עולם\דמויות\סיפור הרבה יותר מעניין. רק מה שהממשק לא נוח והגראפקיה מיושנת.

למעלה