אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
בעיקר NEO SCAVENGER

ממכר רצח, סוף סוף שרדתי את הימים הראשונים והגעתי לעיר הגדולה. וטיפה DEAD SPACE, שהוא נחמד בהחלט, אבל הרבה פחות ממכר.

Wolfinix

New member
יש מצב שתפרט יותר על NEO?

כלומר מעבר למערכת הקראפטינג יש איזו שהיא מטרה? דמויות מפתח כלשהן, עלילה וכד'?

golan2072

New member
אתה מתעורר במתקן הקפאה קריוגנית

בלי שאתה זוכר מי שאתה זולת השם, כשעל גופך כותונת בית חולים, צמיד עם השם ותליון. כמעט מיד מתקיף אותך איש-כלב (מפלצת חזקה), אתה מחסל אותו\כולא אותו ומוצא עצמך בעולם נטוש ופוסט-אפוקליפטי. העלילה מתקדמת משם מאוד לאט, בעיקרון יש איזשהו בסיס צבאי נטוש שכל מיני דמויות רוצות ממשך שתלך אליו אך הוא מסוכן ברמות. בשלב זה או אחר אתה מגיע לציביליזאציה - בין אם זה "המקום של זום זום" שם יש קרבות גלדיאטורים מול רובוט אימתני ובין אם מדובר בדיטרויט (המשחק מתרחש בחורבות מדינת מישיגיין בארה"ב) שהיא מגה-עיר סגורה בחומה שעדיין מתפקדת. בינתיים עוד לא השגתי אישור כניסה לעיר עצמה אבל "הכובען" שלח אותי לאיזושהיא משימה להשיג משהו מאיזשהו אגם ובתמורה אקבל אישור כניסה לעיר.
&nbsp
מרבית המשחק הוא הישרדות פרופר - שזה אתגר קשה, המון דברים יכולים להרוג אותך, אפילו שתיית מים לא מעוקרים (צריך להרתיח מים לפני ששותים אותם אחרת יש סכנה של כולרה). אתה צריך לשמור על חום גוף, אוכל ומים ובריאות, אגב בקרבות גם אם אתה מנצח יש סיכון של זיהום הפצעים. זה קשה.אפשר למות מקרב עם כלב פראי שהוא דיי חלש אם הוא שרט או נשך אותך והפצע הזדהם. לעלילה התחלתי להגיע רק אחרי שהשתפרתי במיומנויות ההישרדות.

golan2072

New member
עוד מהעלילה רואים מגזרי עיתונים שמוצאים בחורבות

ככל הנראה הייתה שואה אקולוגית שמשולבת עם מלחמה כלשהי, שחלקה לפחות בחלל (בין מושבות על ירחיו של כוכב הלכתצ צדק) והתמוטטות של הסדר הציבורי.

Wolfinix

New member
נשמע מושך, יש משקל לעלילה? או שהיא מורגשת רק כקו משני?

golan2072

New member
העלילה ככל הנראה משמעותית יותר ככל שמתקדמים במשחק

כי בהתחלה אתה בעיקר ממוקד בלשרוד. גם בשאר המשחק, ההישרדות היא ליבת המשחק אבל יש גם עלילה.

golan2072

New member
זה PERMADEATH

מתים, מתחילים מחדש. אפשר לשמור כל עוד אתה חי ולצאת.

Wolfinix

New member
בעיקר WASTELANDS 2 נראה לי שאני בערך ב 85%+- לקראת הסוף

התחלתי להשתמש ב חומרי נפץ
...

סיימתי את האתגרים הבסיסים של DWARFS אחלה משחק להעביר אתו את הזמן רק שיש לו מספר דברים מעצבנים כמו שאתה משתמש בדינמיט אתה הורג גמד שלך, או שהגמדים שלך הורסים את הקירות שאתה הנחת...או סוג של באג שבעת הרצת זמן אתה לא יכול לעשות חלק מהפונקציות כמו לסגור שטח הסגר וכד', חוץ מזה אחלה משחק כיפי וקליל, לא נראה לי שאני אמשיך אתו הלאה אבל נראה

קצת SNIPER ELITE V2 עם חבר (משחק מאוד מהנה ביחוד כשלא עוברים אותו לבד)

וקצת בFRACTURED SPACE עם חבר, משחק שדי דומה לדוטה רק עם חלליות, בעקרון שתי קבוצות שצריכות להשתלט על נקודות אסטראטגיות, יש למשחק פוטנציאל והיה יכול להיות מאוד נחמד אלמלא העובדה שלא הצלחנו לשחק באותה הקבוצה (אין אפשרות להתחבר כקבוצה אורגנית עדיין), עדיין למי שאוהב משחקים כמו דוטה ואוהב חלליות נראה ששווה לבדוק אותו.

זהו בגדול

golan2072

New member
נמאס לי לבנתיים מ-DEAD SPACE

זה לא המשחק, הקונספט או המכאניקה זה הממשק שמעיק ולא נוח. פשוט מסורבל... וגם NEO SCAVENGER התחיל טיפה למצות את עצמו אחרי שדמות שלי ששרדה 16 יום (במשחק) נהרגה מאיזשהו בוזז אקראי.
&nbsp
לא יודע מה לשחק הלאה. חשבתי אולי על PILLARS OF ETERNITY אבל אולי כדאי לחכות שייצאו עוד פאטצ'ים. או FAR CRY 3...

קרנפול

New member
התקדמתי עוד קצת בdeus ex human revolution

אני עכשיו במשימה השניה (?) במפעל העויין..
אבל את רוב הזמן הפנוי שלי הקדשתי לצפיה בסדרה: "סוכני שילד" (הגעתי עד לפרק הנוכחי)

סיימתי את DA2

אחלה משחק.
קצת שטוח מבחינת עומק והיקף עלילה אבל סך הכל נחמד מאוד.
בסוף הנוכל כבר היה פצצת נזק, וה-DPS שלו היה קטלני אז את הקרב האחרון תקתקתי בכמה דקות.
האמת שהיא שעושה חשק להמשיך ל-DA:I אבל אחכה שהמחיר שלו ירד.
&nbsp
כרגע התקנתי על המחשב את Trine וכשאסיים אותו אעבור ל-Spec Ops: The line.
&nbsp
אבל בעיקר נראה לי שאעשה הפסקה של איזה שבוע-שבועיים לטובת קריאת ספרים.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

golan2072

New member
התחלתי את FAR CRY 3

אחרי שנמאס לי מהממשק המציק והמעיק של DEAD SPACE ואחרי שמתתי יותר מידי פעמים ב-NEO SCAVENGER. בינתיים הגעתי לשלב שבו משחררים א מגדל הרדיו הראשון, עכשיו אני צריך ללכת לצוד לראשונה (עדיין ב-TUTORIAL). הממשק ממש נחמד וכך הגרפיקה שהיא ממש נחמדה, מריץ על רמת HIGH ולא על המקסימום כי עדיין המחשב טיפה זקן (מ-2011) אבל זה רץ חלק. לקרבות ממש עוד לא נכנסתי מעבר לבריחה בהתחלה וליריה בנחש אחד ליד מגדל הרדיו ואני מקווה שהם מהנים (לפחות כמו ב-STALKER).

Wolfinix

New member
כן אם עושים את כל אחד מהשדרוגים הוא יכול להציק...

אבל אם עושים רק את שדרוג המקומות לנשקים ומעבר לכך רק את מה שמרגישים שצריך (אולי קצת ארנקים וקצת תחמושת) אז זה בגבול הנסבל לא חיבים לעשות את כל השדרוגים (בתור אחד שעשה את כולם)

אבל עם כן הולכים על כל השדרוגים היתי ממליץ לברר כמה עורות של חיות צריך לכל סוגי האפגרדים ולעשות את זה מרוכז, למשל זה קצת בזבוז זמן לעשות שדרוג אחד לנשקים ולהמשיך לשדרוג אחר ואז לגלות שבשביל השדרוג הבא בתור צריך את אותו סוג עור של החיה הקודמת... מה שאומר לחזור לאזור הקודם בשביל לצוד שוב

דבר נוסף שווה לסמן את כל החיות בעדר לפני תחילת הציד ככה אפשר לראות לאן הם בורחים (בזבזתי על זה המון זמן על מרדף עיוור אחרי חיות...)

ושוב לא חייב לעשות הכל במשחק הזה...דברים חוזרים על עצמם

golan2072

New member
איזה חלק במשחק מומלץ לעשות חוץ מהעלילה המרכזית?

האם מומלץ לעשות את משימות הצד של המשלוחים\ציד\RAKYAT? או שמא רק להשיג את כל השדרוגים הנדרשים ואז להתקדם בעלילה המרכזית?

למעלה