אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
Borderlands

יחסית בסוף, כבר מצויד בנשק מגניב, כולל אקדח רעל\חומצה ירוק זוהר!

golan2072

New member
כבר ממש בסוף

סיימתי את רוב משימות הצד, עכשיו ממש מתקדם בעלילה וחמוש בנשק קטלני במיוחד (אקדח חומצה\רעל רצחני). וכגיבוי יש לי אקדח ברקים...
&nbsp
כשאסיים את המשחק אחזור ל-SKYRIM אחרי ארבעה חודשים הפסקה כדי לסיים את הקמפיינים של הגנבים והמתנקשים, אחרי זה אולי את ההרחבות של BORDERLANDS או את FAR CRY 3.

golan2072

New member
סיימתי את BORDERLANDS.

הבוס האחרון קשה אבל ניצחתי אותו בסוף!

Wolfinix

New member
מזל טוב
אז מה הרשמים שלך על בילד אקדחים,ובכלל על המשחק?

golan2072

New member
לדעתי ה-SHOOTER הכי טוב של השנים האחרונות

הווה אומר מאז STALKER. הוא פשוט מהנה בכל שלב ולא מביא אותך למיאוס מהמשחק.
&nbsp
ובילד אקדחים פשוט מעולה בהשוואה לרובי צלפים שניסיתי בעבר; רובי צלפים הם באופן כללי הרבה פחות יעילים ומהנים מאקדחים.
&nbsp
אגב מה הבילד הדומה לזה ב-BORDERLANDS 2? הכוונה לאותו סגנון משחק, הווה אומר משחק קצבי עם הרבה ירי, לא חייב להיות אקדחים אבל יכול להיות גם.

Wolfinix

New member
היתי אומר סלבדור/מאיה הראשון בגלל היכולת שלו והשנייה בגלל

ההתמחות שלה עם נזק אלמנטל

אני חושב שסאלבדור מאוד קצבי, בעיקר בגלל היכולת שלו שהיא להשתמש בשני נשקים בו זמנית לזמן קצוב (מקש ימני ושמאלי שולטים על כל נשק בהתאם) עם אופציות ריפוי עצמי שונות ריפוי עצמי באותו הזמן, אבל זה נוטה להיות קצת חיוור אחרי שמתגברים על הכייף של ירי עם 2 נשקים.

ולסרוגין למשחק לא פחות קצבי ועם יתרונות טאקטים גבוהים יותר, אתה יכול לקחת את מאיה שיכולה לנטרל אויבים עם היכולת שלה ולקבל התמחות בנזק אלמנטל - שזה בעצם הנזק הכי אפקטיבי במשחק לאורך זמן...ולהתמחות אתה ב SMG או אקדחים אקשן בלי סוף...

דרך אגב במשחק השני SMG עם אלמנטל יותר קטלניים מאקדחים...ביחוד אצל מאיה

נ.ב

כייף לראות עוד מעריץ של STALKER סדרה מעולה!!!

golan2072

New member
שיחקת את כל השלושה?

שלושת משחקי ה-STALKER?
&nbsp
הקלאסי הוא הראשון (SHADOWS OF CHERNOBYL), השני נחמד אך לא מגומר ומלא בבאגים (CLEAR SKY) והשלישי ממש מהוקצע ונפלא אך קצר יחסית (CALL OF PRIPYAT). את הראשון כדאי לשחק עם מוד בשם OBLIVION LOST שפשוט משפר את המשחק ללא הכר.

Wolfinix

New member
שיחקתי את כל השלושה (מספר פעמים) אבל בלי מודים...

ומסכים אתך ב 100% אישית אני יותר מתחבר לראשון, ולדעתי הראשון עם הממשק של השלישי יהיה התוצר הטוב ביותר של הסדרה

golan2072

New member
מומלץ מאוד להוריד את OBLIVION LOST

המוד משפר פלאים את המשחק הראשון בדרה.

Wolfinix

New member
יש לי מספיק מה לשחק ברשימה לפני שאני אעשה עוד ריצה עליו...

(אבל סביר להניח שהוא יזנק למעלה מהר משאני חושב...כמו תמיד
) אם זה בסדר אני אשאל שוב על מודים בלי נדר למשחק בפעם הבאה שאני אתחיל אותו כי אני פשוט אשכח עכשיו

Wolfinix

New member
רק ב - dust an elysian tail המשחק פשוט מהמם!

בעיקר עלילה מעולה ומשחקיות כיפית לא פחות שהחזירה אותי אחורה אל משחקי הארקייד והפלטפורמה של פעם...

אני בהחלט ממליץ עליו בחום

metalgod1

New member
הוא ברשימה שלי

כבר יש לי אותו הרבה בזמן על המחשב אבל ספריית המשחקים שלי כל כך גדולה שהוא נדחק למטה, הוא באמת כזה טוב ששווה להקפיץ אותו למעלה?

Wolfinix

New member
תראה אני לא יודע מה ברשימה שלך וזה מאוד תלוי בטעם שלך

המשחק עצמו מעולה כפי שציינתי (וכפי שכל כך הרבה ביקרו לטובה בSTEAM) היתי מאוד ממליץ להעלות אותו לראש הרשימה באחד משני התנאים הבאים (או שניהם
)

• אם אתה אוהב משחקי פלטפורמה
  • אם אתה צריך משחק קליל בגלל לחץ או שסיבות אחרות

לדוגמא לדעתי WASTELANDS 2 הוא אחד המשחקים היותר טובים של השנה (פרט לרמת הטאקטיקה שלו שקצת אכזבה אותי) אבל הוא כבד לי עכשיו, DUST לעומת זאת מאוד מתאים לי כרגע - עשוי בטעם טוב קליל ומהנה

כך שבדרך כלל היתי הולך על משחקים כמו WASTELANDS 2 DRAGON AGE ,BORDERLANDS,SKYRIM וכד' אבל עכשיו? DUST הרבה יותר מהנה בשבילי
.

קרנפול

New member
Spec Ops: The Line

בניתיים רק יורה ותופס מחסה אבל אני רק בהתחלה

Guid

New member
משחק חזק!

שים לב לעלילה! אחת הטובות שראיתי במשחק מחשב, ולא ציפיתי בכלל לקבל כזה דבר במשחק יריות שנראה בנאלי במבט ראשון

metalgod1

New member
הרבה EVE ONLINE

האלאיינס שלי יצאה למלחמה וכמו חייל טוב התייצבתי אז רוב הזמן הלך על EVE ONLINE.

חוץ מזה המשכתי קצת ב-WASTELAND 2 ובין לבין קצת SNIPER ELITE 3 כדי לשמור על הרפלקסים חח.

תחילת ה-act השני של DA2

זה סיבוב שני שלי במשחק.
לאחר שלא מזמן סיימתי את origins ו-awakening עברתי לשחק ב-DA2.
אלו הרשמים בינתיים:
&nbsp
אין מה להגיד, משחק שונה לגמרי מ-origins.
בעיקר, הוא הרבה פחות מורכב ובהרגשה שלי גם פחות לוקח את עצמו ברצינות.
הקרבות בו מהירים יותר, משימות המשנה (לפחות ב-act הראשון) אשכרה נחמדות ולא מבאסות, אפשר לתקתק אותן ואז מתקבלת תחושת התקדמות מהירה יותר.
זה משחק שהוא כיפי, בהגדרה שלו, קליל כזה.
&nbsp
Origins לא היה משחק כיפי. הוא מעולה, אבל לא כיפי, יש בו משהו יותר כבד.
&nbsp
מצד שני, לא כל כך אוהב מה שעשו לדמויות.
קצת השטיחו אותן והמכניקה של הקסמים/יכולות לא משהו.
התפעול של הנוכל ב-origins היה מהנה יותר והיכולות שלו היו מוצלחות יותר. פה הוא קצת חיוור.
הקוסם נראה לי overpowered, הקסמים האזוריים שלו (AoE) מאוד חזקים, ובכלל, הוא דמות חזקה.
הדמויות יחסית חזקות ולכן אני ממעט להשתמש ביכולות של הקוסם ההילר (אנדרס), כשב-awakening הוא היה דמות מאוד דומיננטית.

golan2072

New member
הבעיה שלי עם DA2

היא מיחזור התוכן הרב במשחק זה. המון מפות הן פשוט אותה מפה כשסגרו\פתחו בה אזורים, ובאיזשהו שלב זה מתחיל לחזור על עצמו. וכך גם רבים מהאויבים שחוזרים על עצמם. וזאת לעומת המפות המושקעות בעבודת יד של ORIGINS ו-AWAKENING. גם בMASS EFFECT הראשון דרך אגב הייתה בעיה דומה אבל משום מה שם היא מורגשת פחות (אם כבר מרגישים את זה כשמתקדמים למשחק השני בסדרה בו הכול בעבודת יד).
&nbsp
חוץ מזה DA2 הוא משחק נחמד בעליל, לדעתי לא מתקרב לפאר האפי של ORIGINS אבל עדיין מאוד מאוד נחמד. את INQUISITION לא שיחקתי ויקח עוד זמן עד שאשחק (לפחות עד שאשדרג\אחליף את המחשב וזה יכול לקחת שנתיים-שלוש) ואני מקווה שגם הוא טוב.

למעלה