אז מה שיחקתם השבוע?

זה הזוי, יש כ"כ הרבה דברים לעשות

רק עכשיו לקחתי את ויויאן! כמעט פיספסתי אותה. איך הרכבת את הפארטי שלך?
בהתחלה הרגשתי כאילו... למה שאני אעדיף לוחם אחד על האחר, תכלס הם אותו דבר (נגיד קסנדרה ואיירון בול). ואותה תהייה על שאר הפארטי.
עכשיו שקיבלתי את ה-specializations אז זה ניהיה קצת יותר מורכב, אני רוצה לנסות את כולם :S כל אחד משהו שונה.
קצת באסה שאין הילר.

תגיד, מאיפה משיגים Runes? זה נגיד לא הבנתי.
ויש תכלס שוני בין הסוסים השונים חוץ מהמראה?

Guid

New member
שאלות שאלות!

הפארטי שלי? אני הייתי קוסם Rift Mage ששיפרתי אצלו קסמי חשמל וקצת קרח, דוריאן- קסמי קרח וקצת אש והקטע של ה-Necromancer (אבל בתכלס? בגלל הדיאלוגים הקורעים שלו), קסנדרה- טנקיסטית שסופגת המוווון דמג', ואיירון בול שפשוט מתחרע על המפה ומנפנף בגרזן לכל הכיוונים.
לדרקונים אני מחליף את איירון-בול בויויאן, היא הדבר הכי קרוב להילר שיש במשחק (אתה עכשיו מקבל התמחויות אז תשחק איתה קצת ותבין).

בתור מה אתה משחק?
אתה צריך לבחור את הפארטי בצורה מאוזנת, כשמומלץ שתמיד יהיה לך טנק (קסנדרה או בלאקוול) וקוסם אחד לפחות.
אבל, כמובן, יש המון נוסחאות לזה ואין שום חוקיות. מה שעובד לך- מתקבל

Runes זו גם החולשה שלי, אני באמת צריך לבדוק איך מכינים כאלו... הייתי עסוק בכלכך הרבה דברים במשחק ולא הייתה לי הזדמנות.
והסוסים... שכחתי מהקווסט הזה לגמרי ולא קיבלתי בכלל סוסים
עכשיו במשחק החוזר אני בדיוק באמצע הקווסט הזה, אז נחיה ונראה...

וואלה
עכשיו הבנתי מה הקטע עם השלושה "מאמנים" האלה - בסוף אני צריך לבחור אחד?
דאמ, עכשיו איך אני אבחר התמחות.

אני משחק בתור מייג' אנושי ולקחתי עד עכשיו את סולאס (שידרגתי לו ספיריט בעיקר), קסנדרה (בתור סופגת ראשית) ושרה (כי אני תמיד מעדיף שיהיה לי אחד מכל 'סוג').
עכשיו שיש לי את ויויאן אני חושב שאני אחליף את סולאס בויויאן. נראה לי היא יותר יעילה.
אבל באסה כי אני מרגיש שאני מפספס
אין לי מושג איך כל השאר.

היית כל המשחק בלי סוס?
הייתי משתגע חח זה ממש מקל על הטיולים והכאב ראש.

אה ורק לי מציק שכל פעם שנטען המשחק לוקח שעותתת?

Guid

New member
הטעינה שלו לוקחת נצח, כן...

זה ממש מעצבן, אבל אם אתה פשוט מריץ את המשחק ונכנס להתקלח אז זה לפעמים מסיים לטעון לפני שאתה יוצא...

&nbsp
הייתי עם סוס, אבל לא רכבתי עליו בכלל. לא יודע למה, מן הרגל כזה. מוזר שיש סוס בדרגון אייג', לא?
&nbsp
יש לך אחלה פארטי, לדעתי. שים לב שסולאס הוא Rift Mage, ויויאן היא Knight-Enchanter, ודוריאן הוא נקרומנסר, אז אולי תרצה לבחור התמחות שונה מזו של הקוסם שאתה מעדיף בפארטי. אני אישית אוהב את הגיוון.
&nbsp
ותכלס? פשוט תראה סרטונים ביוטיוב של כל אחת מההתמחויות ותבחר לפי מה שנראה לך! אני הלכתי על ריפט-מייג' וממש נהניתי ממנו, פשוט כי הוא מאוד מבוסס על קסמי התקפה. אבל כל אחד ומה שהוא אוהב

זה לא רק לפתוח את המשחק בפעם הראשונה, גם טיולים בין עולמות וכאלה. משגע אותי.
&nbsp
זה מוזר שיש סוס בהשוואה למשחקים קודמים, אבל במשחק הזה, שהם הכניסו יותר סוג של "עולם פתוח" כזה, ממש אי אפשר בלי זה.
&nbsp
אהה הבנתי, כן זה הגיוני

קרנפול

New member
המשכתי קצת בskirim

אני מתלבט אם להתחיל את המשימה האחרונה(?) בסיפור הראשי,
שיחקתי גם במשחקים שקניתי במבצעים הנוכחים ובעיקר ב-
BattleBlock Theater - משחק שממש נהנתי לשחק בו עד עכשיו עם אחי( local co op)
המשחק עצמו עם חוש הומור , מתחיל בקלות ולאט לאט נהפך לקשה.
הדבר היחיד שביאס אותי- שחשבתי שכדי לשחק ביחד צריך שני חשבונות וקניתי עוד עותק של המשחק

QuantumPotato

New member
קניתי את THIEF החדש בהנחה.

ושיחקתי בו קצת, ואני לא נהנה. משהו באיך שהיד זזה כשהוא לוקח דברים והתנועה ועיצוב השלבים הקלאוסטרופובי קצת לא עושה לי טוב, והוא פשוט לא כיף.

golan2072

New member
האם ניסית את משחקי THIEF הקלאסיים?

Thief: Dark Project ו-Thief: The Metal Age ו-Thief: Deadly Shadows? אמנם מדובר במשחקים ישנים מאוד אבל הם היו פשוט מעולים (הראשון שבהם משנת 1997).

טרוליטו

New member
Thief היתה סדרה אפית!

אחד המשחקים הטובים בהיסטוריה מבחינת sound design, מקוריות ומבחינת החוויה המשחקית. Thief 4 מאכזב לא רק בגלל שסטפן ראסל כבר לא נותן את הקול שלו לדמות של הגנב, אלא בעיקר בגלל העיצוב המוגזם של כל תנועה פשוטה שמבצעים וזה פשוט מכביד.

למעלה