אז מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
Wasteland 2

הגעתי להוליווד, דיי בסוף המשחק... יש לי עוד את העלילה של הוליווד ואז את משימת הסיום.
&nbsp
מתלבט מה לשחק אחרי זה, במקור חשבתי על Far Cry 3 שעוד לא ניסיתי אבל בינתיים יצא גם Elite: Dangerous שבו תמכתי עוד בקיקסטרטר ושיש לי אותו כרגע ונראה מדהים, וכן בא לי גם לחזור לBORDERLANDS ולXCOM המודרני.

Wolfinix

New member
FAR CRY 3 מעולה (רק על תתעכב יותר מידי על OVER ACHIVMENTS)

כמוני...זה מאריך את המשחק מאוד... לא מכיר את Elite: Dangerous לאיזו פלטפורמה הוא יוצא?

ועל XCOM אני תמיד ממליץ

Wolfinix

New member
בכרטיס מסך ודריבירים

נשאר לי רק עוד דבר אחרון לנסות...ואם זה לא ילך - אז נאלץ לרכוש כרטיס חדש...

Guid

New member
סיימתי את העלילה של Dragon Age Inquisition.

מעולה מעולה מעולה.
משחק ענק, ממש אהבתי!
התחלתי אתמול עם דמות חדשה- לוחם. הפעם אני אקח דמויות אחרות לפארטי שלי, ואלך על כיווני עלילה אחרים. יהיה כיף :)

Wolfinix

New member
אתה מזה גורם לי דגדוג באצבעות

אני מקווה שיהיה בקרוב מבצע עליו ב GMG שאני אוכל לעמוד בו עם הקרדיטס שיש לי שם...

Guid

New member
מאחל לך למצוא אחד!

המשחק מתעלה על השניים הקודמים בכיף, אני לא מתחרט על זה ששילמתי עליו מחיר מלא :)
&nbsp
הבעיה היא שעכשיו כשראיתי מה BioWare עשו עם דראגון-אייג', הציפיות שלי מהמאס-אפקט הבא עלו...

תגיד, מה הקטע ב-DA:I עם ממשק הלחימה?

שיחקתי בזה עכשיו איזה חצי שעה וזה אחד הממשקים הפחות אינטואיטיבים שיש.
המצלמה הטקטית לא להיט, לעצור זמן זה עם קונטרול ולא רווח, לא ברור איך לחלק פקודות לחברי הצוות ולמקד אותם באויבים.
ממש מסתכל.
&nbsp
מה היה רע בממשק של DA:O?
&nbsp

Guid

New member
הם שינו את זה, כן.

מבחינתי? הם פישטו את זה לרמה הרבה יותר ידידותית בשבילי כי אני לא טיפוס טקטי, וזה הביא אותי לרמה של תסכול ב-DA:O. אז אני לא מתלונן.
למצלמה הטקטית יש טיפים לשימוש נכון באינטרנט, ראיתי ב-reddit איזה פוסט על זה, ואולי גם איזה סרטון ביוטיוב... אני אישית לא השתמשתי בה, אלא במצלמה הרגילה, אז אני לא יודע לייעץ

ובא נגיד שהייתי מעדיף שהקפיצה (שתודה לאל סופסוף אפשרית!!) תהיה ברווח ולא בקונטרול... זה קטע שלקח לי זמן, אבל התרגלתי אליו!

QuantumPotato

New member
זה יותר טוב עם שלט XBOX.

אני ניסיתי קצת עם מקלדת אבל זה היה בלתי נסבל. עם השלט זה הרבה יותר טוב וזורם.

בדיוק מה שאמרתי
כמה שירשורים למטה....

אבל מאז זנחתי את המצלמה הטקטית (אלא למקרים חריגים) כי היא באמת לא נוחה,
התרגלתי גם לקפיצה ברווח (יחסית), הקטע זה שאני משתמש הרבה פחות בעצירה של הזמן. בכל מקרה המקשים זה משהו שאתה יכול לשנות...
במשחקים קודמים הייתי עוצר כל הזמן כדי להכווין את חברי הפארטי. פשוט עכשיו הם מתוכנתים אוטומטית להילחם בצורה מעולה גם ככה, אז אני לא באמת צריך לעשות כלום

גם בקודמים היה את האפשרות להגדיר להם פעולות במצבים שונים, עכשיו הם עושים הכל אוטומטי. יש כאלה שיאהבו, יש כאלה שפחות.... אני בסדר עם זה.
סתם תדע שיש פקודות כלליות שאפשר לתת להם (למשל Attack My Target)

Wolfinix

New member
, בכלל שתי הכותרים שלהם מושקעים ( גם אלו שנחשבים פחות

טובים שבסדרה)

רק הקטע של ההרחבות קצת מעצבן (ביחוד של MASS EFFECT)...

ואו סיימת מהר!
לא?
אני ממש מתעכב על סייד קווסטים... כאילו, אני יכול ללכת ישר לעלילה ולסיים, אבל זה נראה לי קצת ביזבוז...
אה וכן, אחרי כמה שעות משחק קצת התרגלתי קצת יותר לעניינים.... עדיין מציק נגיד שדברים שאפשר לאסוף צריך להיות ממש קרובים אליהם.
או שאני מנסה להבין שעות איך אני מגיע למקום מסוים, זה ממש מעצבן! עכשיו ב-Skyhold (אני בשלב שהחלפנו) הסתבכתי שעות.

על איזה Perks אתה ממליץ? יש לי איזה 5 שלא ניצלתי.

Guid

New member
לא ממש, האמת...

לקח לי חודש ושבוע. זה די הרבה, לדעתי....

&nbsp
אני גם לא אוהב להריץ את העלילה קדימה כשיש כל כך הרבה דברים לעשות מסביב. במשחקים אחרים לפעמים אני כן מריץ, אבל פה המשחק הצליח לשאוב אותי ברמה שהיה אכפת לי לעשות עוד ועוד סייד-קווסטים, וזה פשוט היה כיף!
מה גם שזה גרם לי להגיע למשימות העלילתיות ברמה די גבוהה אז זה נתן לי ייתרון של חוזק.
&nbsp
הקטע של ה-perks היה קצת החולשה שלי. לא התמקדתי באחד ספציפי, אלא פשוט בחרתי דברים שהייתי צריך. תוספת מקום בתיק, פתיחת נושאי שיחה שונים... ממש רנדומלי ולא ממוקד. אולי טעיתי, אבל נראה לי שיצא בסדר ;)
&nbsp
והקטע עם המעבר לסקייהולד היה פשוט מדהים, בלי להכנס לספוילרים. BioWare תותחים ברמה של הקטעי מעבר הקולנועיים שלהם, זה כיף לראות את הבימוי של הסצינות ולשמוע את המוזיקה המדהימה!!

אה יפה, אז קנית את זה
ממש כשזה יצא. פשוט זכרתי גם שאמרתי שבקושי יש לך זמן לשחק...

להתמקד כאילו בתחום מסוים? למה זה משנה ת'כלס?
וואי התיק. במשחקים הקודמים היה לי מלא מקום ופה זה כל שניה נגמר! אולי אני אקח את התוספת באמת.

כן, אני בד"כ משתעמם מקטעי דיבור וכאלה, הפעם זה באמת היה יפה. המוזיקה ממש הפתיעה אותי, זה היה יפה ומיוחד.

אתה יודע מה עוד הייתי מוסיף... שבמיני-מפה תוצג הדרך ממש. אני קבוע לוחץ על M כל כמה זמן כדי לנסות להבין לאן אני אמור ללכת (כפי שציינתי בהודעה קודמת) וזה אחד הדברים המציקים.

Guid

New member
המפה באמת קצת מבלבלת,

במיוחד במקרים (שקורים הרבה יחסית) שיש לך פתאום איזה הר, או איזו חסימה שמונעת ממך ללכת דוך לנקודה שאתה צריך...
אבל זה כבר בקטנה, לא הייתי מצפה מהם להאכיל אותנו בכפית עד הפה

&nbsp
וכן, קניתי אותו 3 ימים לפני שהוא השתחרר, והצלחתי להפעיל אותו ב-18 לחודש (השחרור באמריקה) במקום ב-20 (האירופאי) באמצעות VPN. היה מגניב

חשבתי באמת שלא ייצא לי לחרוש עליו, אבל גיליתי שהוא הרבה יותר טוב ממה שציפיתי ממנו להיות, ו"איכשהו" מצאתי זמן לדחות המון דברים לצד...

לא חושב שזה בכפית
כאילו, זה משהו חדש יחסית הסוגשל "עולם פתוח" הזה, במשחקים קודמים אני לא ביזבזתי שעות כדי להבין לאן ללכת, זה מוגזם...
קבוע נתקע באיזה הר ולא יודע איך מגיעים. עושה לי כאב ראש. עשיתי לאחרונה את ה-Shards, קצת רציתי למות. לא סיימתי ונראה לי אני מוותר.
אגב גם כמות הקווסטים מבלבלים אותי, יש מיליון אופציות :S (אני מדבר גם על ה-War Room), לא יודע מה אמורים לעשות קודם וכאלה.

חחחח סדר עדיפויות לעניין!

Guid

New member
סדר עדיפויות?

אז לך קודם על אלו של Inner Circle, הם גם חשובים וגם טובים!
כן, את הshards גם אני לא הצלחתי לסיים, זה ממש מתיש ויש אותם בכל מהפ, זה מעצבן...
פשוט תראה מה זורם לך לעשות, עם דגש על משימות של המעגל הפנימי וסגירת קרעים (Rifts).

למעלה