אז מה שיחקתם השבוע?

קרנפול

New member
ספויילר

לא נתקעתי בקרב עם דרקון רגיל, נתקעתי במשימה שנלחמים ב alduin ,
כשהמשחק טען משמירה הוא הפך לבלתי פגיע, ונלחמתי ככה לריק כמה פעמים עד ששמתי לב.
ועד שהגעתי קרוב להריגתו -מתתי איזה פעמיים שלוש, עד שהבנתי שהוא לא יכול למות והפסקתי לתקוף לקראת הסוף..

QuantumPotato

New member
קניתי כל מיני דברים במבצעים, שיחקתי קצת בכל אחד -

WOLFENSTEIN החדש - מתחיל טוב. FPS עם שלבים בסגנון ישן, גדולים ופתוחים. מערכת שדרוג מוזרה.
&nbsp
METAL GEAR RISING REVENGENCE - מגוחך אבל כיפי. אחלה פסקול.
&nbsp
REVOLVER 360 - משחק שעושה סחרחורת וקשה בטירוף, עם קונספט מעניין.

Wolfenstein החדש מעולה

אני משחק בו עכשיו.
&nbsp
הוא ממש מפתיע לטובה כי לא ציפיתי לכזה דבר.
עלילה טובה, דמויות שאתה זוכר, גרפיקה נהדרת.
זה שוטר מהדור הישן, בלי הרבה תחכום אבל עם המון כיף.
&nbsp
מערכת השדרוג קצת מאולצת ולא באמת נחוצה.
אפשר להסתדר גם בלעדיה.
אני משחק חופשי ועל הדרך מקבל את היכולות החדשות מבלי להתאמץ הרבה.
&nbsp

QuantumPotato

New member
עכשיו סיימתי אותו.

המשחק ממש טוב אבל בסוף יש איזו קפיצת מדרגה בקושי, ומתחילים להרגיש כל מיני דברים מעצבנים שעד עכשיו לא הפריעו - הזמן שלוקח להחליף נשקים, הזמן בין הרגע שהתנתקת ממטען קיר עד הרגע שאפשר לירות, כל מיני עיכובים קטנים שעכשיו יכולים להרוג אותך וקודם לא. וגם מידע שימושי מאוד כמו "נשקי לייזר הורגים אויבים משוריינים פי 10 יותר מהר" הוחבא באחד ממסכי הטעינה שלא טרחתי/הספקתי לקרוא. וממש לא אהבתי את הבוסים האחרונים. אבל בסך הכל זו בהחלט הפתעה לטובה.

CuddlyBear

New member
אחרי תקופת יובש ארוכה , המשכתי את השמירה ב- Dark Souls 2

כבר כמה חודשים שלא שיחקתי בשום דבר, וזה די מצחיק להמשיך שמירה ברמה 127 כשאתה לא זוכר איך לשחק (ישר הלכו לי 30k נשמות).
אז עשיתי את הדבר הנכון והתחלתי את המשחק מהתחלה. בבושה גדולה התחלתי כקוסם (כן... "איזי מוד"), והגעתי עד ל Pursuer.
אחרי שלא משחקים תקופה, מתחילים להעריך את המשחקים. הרבה זמן שלא היה לי כל כך כיף.

ראיתי גם שיצא משחק דומה שנקרא Lords of the Fallen. נראה ממש מגניב, אבל ביקורות לא משהו.
מישהו יודע אם כדאי לנסות?

עריכה: אופס, זה היה אמור להיות משורשר.

למעלה